Prijava

Naravno da nije, ima još da se igra, jedna ovakva utakmica Partizana i to je to, opet je zvezdana šampion. Do kraja Partizan kiksa jednu i jedna neriješena. Zapamtite moje riječi.

https://www.youtube.com/watch?v=IJ055YvRMXE

Budimo realni, ova zvezda moze da osvoji samo kup i to ako paco poduva od vose kuci.

Budimo realni, ova zvezda moze da osvoji samo kup i to ako paco poduva od vose kuci.

Budimo realni, ko veruje da je sve čisto u Partizanovoj seriji od 30 i ne znam koliko utakmica bez poraza, njemu bije preozbiljna promaja između ušiju.

Jadni zvezdaši bu hu šmrc :'(

Al Partizan makar namjesti fino, ljudi se dogovore prije utakmice, igrači se sklone i to je to, niko ne mora da zove Kokezu pa da sudija mlati penale u prazno :D
Mada, kažu cigani da se derbi ne može kupiti. Al toliko nas Tole voli da nam je kupio i ovaj. Čekaj, pa Tole više nije glavni....

https://www.youtube.com/watch?v=IJ055YvRMXE

Derbi i ne može da se kupi, mada vam kupljen derbi nikad nije ni trebao, završavali ste vi stvari na drugim stranama, doduše kao i Zvezda, samo što većina vas pati od težeg slučaja amnezije i licemerstva što se lako vidi po komentarima na netu u poslednjih makar mesec dana.

Daj brt gonzo koga boli kurac za naše fudbalsko prvenstvo lol

ovo sta kaze aleksandar, kad mene ogorcenog savrseno zabole patka i molim se da nas Uefa istera na 10 godina, a Terzica, Kokezu i Vucelica uhapse svakog zbog svojih zlodela tek onda mozda nekom dodje iz dupeta u glavu. Jebeno se sramotimo, kao da nismo dovoljna govna.

Gonzove reakcije jos jednom pokazuju da je najveci debil na sajtu

Daj brt gonzo koga boli kurac za naše fudbalsko prvenstvo lol

Coa brate ne jebi me, ja čak nisam ni gledao utakmicu :)

Bombas trudim se, ali tebe ne mogu da prejebem. Previše si glup da bih se upuštao u detaljnije objašnjavanje. Idi malo prošetaj na propalim protestima i tripuj neku opoziciju gluperdo.

PA VI NI NAMEŠTENU TITULU NE MOŽETE DUZMETE

Ja ozbiljno mislim da nijedna utakmica top timova nije namestena. Nivo sudijskih gresaka je slican kao u drugim ligama. Vecina penala i kartona su zasluzeni.

Uverite me u suprotno.

(mali savet: ne mozete)

pobeda partizana!
u potpisu armin

Вождовац одјебао директиву. ау шта ће сад леле леле.

леле

Vozdovac ispada iz lige sledece sezone xd

Ko je gledo utakmicu debil je ja vidim bio neki penal za zvezdu znaci sve je ok xd titula titula slavice se titula kolko je kola ostalo do kraja da zatezem duplu sansu protiv pace?

bice sada zanimljivo.ima da kidisu sada na partizan svi.ponudice terza po 228 evra svakom igracu koji bude ucestvovao u eventualnoj pobedi protiv partizana.skil je u minusu,al zato ce biti motivisani skaj iz d limit.mozda cak bude i zanimljivog fudbala.
posle im terza nece dato tu kintu ukoliko dodje do pobede.

Niko da prokomentarise gasenje grupe Crveni Djavoli