Prijava

na blicu pisu da je bila ruka pre kornera iz kog je dao krasnodar gol.
jebote...pokrali zvezdu

na blicu pisu da je bila ruka pre kornera iz kog je dao krasnodar gol.
jebote...pokrali zvezdu

Ništa, uzmeš pištolj i lopatu odvedeš to u šumu, daš mu lopatu i kažeš kopaj...

Sto je najgore i jeste bila ruka ALI.....

Готова утакмица, тако нам је како нам је. ПАзте сад, иде једна отрцана флоскула, "ми се окрећемо сљедећој утакмици".

Hahaha taj rad
Brt, da su nam ovo ponudili pre meča uzeli bi i pitali kome treba da ga pušimo. Zato me i nervira to mandovsko novinarsko kukanje ruka, ofsajd, kurac, govno...

ustvari je poenta da ne bude da je zvezda nekog ostetila(sudija u zvezdinu korist).to je nemoguce.zato ce traziti da li je bio aut pre pretposlednjeg pasa koji je doveo do kornera koji je doveo do kontre u kojoj je zvezdin igrac dobio zuti,pa nije mogao da igra agresivno do kraja tekme kako samo on to ume.tipicno proseravanje.za 20 evra ce novinar napisati da nije bio gol krasnodara kada se pogleda iz zemlje.
jebes novinare,oni seru pa seru,nego sto se i masa nalozilia.

ustvari je poenta da ne bude da je zvezda nekog ostetila(sudija u zvezdinu korist).to je nemoguce.zato ce traziti da li je bio aut pre pretposlednjeg pasa koji je doveo do kornera koji je doveo do kontre u kojoj je zvezdin igrac dobio zuti,pa nije mogao da igra agresivno do kraja tekme kako samo on to ume.tipicno proseravanje.

Težak blam ovaj post jebote. Nije ti palo na pamet da su sa tom vešću oko izlaska lopte u aut samo hteli da naglase koliko je suđenje ukupno bilo loše. U ostalom tekst je izašao na B92, a zabole kurac onog grobara Šaranovića da titra Zvezdi i Zvezdanu.

al zato lopta u golu nije vezana za lose sudjenje
Težak blam ovaj post jebote.

Ti imaš priličan problem sa razumevanjem pročitanog, jer sam jasno naglasio kompletno sudjene a ne sam grešku sa nepriznavanjem gola Krasnodara. Napisao sam za aut pošto si se ti u svom prethonom postu za to uhvatio, a uzevši u obzir ko je objavio tu vest čovek treba da bude poveći slepac pa da pomisli kako je neko tamo rešio da napiše opravdanje Zvezdi.

aj sutra ti odgovorim,da se ne naljutis.ocu spavati.nista lose ne mislim.ne znam sta mi pricas trenutno.

ispavan,gotovo trezan i srecan sto sam frajburg nisam skapirao.
pisem jedno,ti nesto 19to.

Šta me boli kurac! Jel treba da očekujemo da će krasnodarci da pišu kako je bio aut, ili neke greške na štetu zvezde? Jednom se desi da je bila krupna greška u korist Zvezde (domaće prvenstvo ne računam, tu ne krademo jaje ispod kokoši, nego ga čupamo iz nje), i mi imamo šatro neki kolektivni osećaj sramote. Ma da im nisu priznali nijedan gol ja bih bio presrećan. kakav sportski duh kurci palci - to se ganja protiv Uba kad igramo, sinđelića iz Gibarca i slično.

Novinari su govna a sportski novinari su najveća govna na planeti. Radio sam i radim često sa njima i nepogrešivo me uvere da su govna i to baš svaki put.

Novinari su govna a sportski novinari su najveća govna na planeti. Radio sam i radim često sa njima i nepogrešivo me uvere da su govna i to baš svaki put.

Ovo uopšte ne sporim, viđam svakakva goveda svakodnevno i povraća mi se.

Nenad Krstičić menja Branka Jovičića, prenosi Mondo.

Bushido menja Krstičića, pofasuj mi mudo

Mogu da ga saftaju samo.