Prijava

Čim su došli da ga gledaju, lazović centralni igrač zvezde, het trik, 80% lopti njemu, osetili da će da ide pa mu nabijaju cenu, kako providno jebemti.

aj striming neki dajte

SLAVIŠO UBAČI RAKIĆA DA JEBE ČUKARICU !1

баш штета што ова екипа неће узети титулу

Једи говна Симе, јеб'о те УеахБарцх, и он исто тако мрачи. :Д

Odlično namješteno ovo sa navijačima Pazara. Lagano pred praznim tribinama he he he

Hahahahah Makaron de se toga seti! Mada p;np pročitaću posle šta su radili...

la bela ćaoooooo la bela ćao

Jebiga, povređena mi je inteligencija.

Kasalica mag, otkad ga nisam vidio

20e davali pazarcima da prave nered kako bi bili suspendovani i da bi igrala zvezda pred praznim tribinama, tako se priča. Mnogo bre jebem mu mater, lomili bi i za 'iljadu dinara.
Al' ovo da je odjednom lazović najbolji igrač utakmice kad ga posmatra sportski direktor genka je tek pizdarija. Ume on, sve to stoji, al' ovo su garant dirigovali ovi iz uprave da samo on igra večeras kako bi mu digli cenu. Sad će Mrđu da biju po ušima zbog iznuđenog penala i gola na kraju. Što će reći da je stojanović pacov kao što je i bio, i da ne zna ništa k'o kurac i nema autoritet.

Srbi, teoretičari zavere. Koga boli kurac i da su igrali na njega?
A pare nisu davali Pazarcima sigurno jer nemaju za leba. Lakše bi bilo pobediti ih nego ih nagovarati da naprave sranje da bi im bile prazne tribine.

Pa to ti je princip izazivanja nereda. Ti misliš da su svi bili za to? Dovoljno je 10 likova(plaćenih) da naprave sranja, ostalih hiljadu ne mora ništa raditi(nisu plaćeni) i eto sranja, računa se da su svi nerede napravili. Evo i ovo npr. tako je sad bilo u FBiH, tako je i u Ukrajini, mislim malo veće sranje ali eto onako da uporedim princip.
Dovoljno je 5% budala da napravi sranje i vodiće se da je 100% prisutnih radilo ta sranja.

Pa glavni primjer ti je onaj Ivan Bogdanov, što se tiče fudbala.

Ja ti pričam o ovom konkretnom slučaju. Koga boli kurac za nerede u Pazaru?
Realno, šta bilo ko ima protiv navijača u četvrtak, ionako će biti više Zvezdinih, a i imamo 13 pobeda, i igramo najlepši fuzbal od ko zna kad.

Океј, леп је фудбал, сложићу се, али је коначно добро уклопљен састав, и нинковић је ту, одма' се види разлика. Чак и мрђа којег не волим уопште одигра по нешто добро.
Иначе, нисам теоретичар завера, ал' је превише провидно за било кога ко објективно гледа да лазовић одједном даје хет трик. Види се јебига да се вансеријски трудио јер је знао да га гледају данас.
Треће, ово за пазарце ме уопште не би чудило да је тачно, иако ће сад гробари да гракћу о томе како подмукло намештамо лакше гостовање, а ми да вичемо да су будале, опет није немогуће да су стварно потплатили, а морам да признам да је паметан потез ако јесу. Шта је 20е на 200 људи, чет'ри сома евра, полован аутић кокезе, јебига.

Mada jeste čudno da naprave frku pred kraj sezone, "kad se bore za titulu". U svakom slučaju meni capu racku.

Nego, pročitao sam sad i na vestima, Belgijanci došli da ga gledaju? Nisam znao, pit'o sam ko je došao, vi kulirali...
U svakom slučaju ne može da škodi što je muno tri komada.