Prijava

А видео сам да си питао, него јбг, био с телефона, па ме мрзело после да се цимам да одговарам, ишла је та вест ових дана да је генк озбиљно загризао за лазовића, ето долазио спортски директор, ал' као немају паре, а ови наши га не дају за испод три милиона. А као пре ове сезоне нису хтели да га дају салцбургу за 4. И ово је било баш превише провидно, ал' добро, ако може да се узме више - треба. Ал' опет, нека га форсирају мало овако грубо, он се накупи неких голова, нешто стварно и уме, може да набије фину цену, још ако мало игра у европи па да га дамо у августу тамо - одлично.

Па добро, осим оног пенала, где је дозвољено њему да шутира, нема ниједне ситуације где су гурали Лазовићу лопту у ноге и говорили "ево ти лопта, само ти јеби, ми ћемо да ти асистирамо, платићеш нам по курву кад одеш у Остенде". Први гол је сам дао, није му нико наместио, сам је дошао у ситуацију да пређе 20 метара и да гол, што се реално не би десило да се онај шабан није оклизнуо. За други гол контам да би Печник и Ракићу додао да се нашао у таквој ситуацији. Радује ме што коначно играмо нешто што личи на фудбал. Лазовић ће ионако да се прода, нема потребе да га форсирају јер се види да игра у животној форми. Ионако ће да га замени онај мали из кадета што јебо јевреје јутрос. Уколико га наравно Кокеза не прода Белененсеу за 10 џака цемента.

Sto plodimo ovoliko?

bog je srbin i navija za zvezdu

SLOBODANE DA LI GLEDAS ZVIJEZDU I UCIS FINTE!?

Vucic sisa, placa navijace protivnickih timova da prave sranja da igramo pred praznim tribinama!!!! AAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JE-BO-TE!

КОЛКО УМЕ ОВАЈ МОМАК ВАУ

PA KAKO???? Zar nismo namestili da se igra pred praznim tribinama kao sto smo prosle godine namestili titulu koju nismo uzeli?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=14&nav_id=836398

Nema veze, bar smo naštimali da se Lazović i Lukač polome, a da Brašanac dobije četvrti žuti.

Требали смо ипак да наместимо кидање Шкулетиних лигамената, ипак је он српски Ромарио.

Nezavisno od het-trika...Darko Lazović plodi kako igra.
I Pečnik se sve bolje snalazi na beku, jebote čovek je žrtva administrativne greške nekoga iz uprave!
I dalje mislim da se namešta prvenstvo da ga konačno osvojimo, daleko od toga da je najmanje u poslednjih 20 godina ijedno bilo pošteno.
Toliko o ovima što su se propoštenili, pa kukaju.

Како коју пизду материну можеш да наместиш некоме да да три гола? Што нико никад није Касалици наместио да да три гола? А и за тај пенал што су му дали да пуца, то се редовно виђа, кад неко већ да два гола, очигледно му иде тај дан, ради самопоуздање, ради шут, не видим ништа чудно и нелогично ту.

Ama Enemi, nije svaka akcija nameštena, ali da deluje kako ima navlačenja deluje ...
Ako pažljivo pročitaš, ne bih rekao da sam napisao nešto u kontekstu da je het trik namešten, a kada već kažeš da je to nemoguće,

Како коју пизду материну можеш да наместиш некоме да да три гола?

reći ću ti da je pre neku (pre će biti desetak) godinu nameštena utakmica u kojoj je napadač OFK-a dao het-trik samo da bi ga skuplje prodali, iskreno ni ne sećam se ko je bio u pitanju...evo setih se - Petar Divić (a čudio sam se da ga večiti ne dovode, svako malo čovek davao golove i onda čujem za tu štelku, i mnogo što šta mi postade jasno).
Sad je lik ne za rubriku "Kucamo na vrata zaboravljenih asova" već za "Gde su, šta rade?"

Realno se potrefilo, kad je dao dva,da da het trik... Tako je bilo i prosli put, kad je Mrdja cini mi se dao dva komaTa.. I tako je i cini mi se Nine promasio onaj jedan penal, a dao dva gola, ili sam se istripovao...

Petar Divić

Morao sam izguglati čoveka, a on ušao u istoriju domaćeg fudbala kao jedini čovek koji je bio prvi strelac prve, druge i treće lige.

Ма нисам ни писао теби Доже, него овако, више уопштено. Прочитао сам ја твој пост, ал нисам одговарао на њега. хД
Ал нема звезда простора да штелује било шта, поготову против треће екипе на табели. Имао је дечко свој дан, мада генерално одлично игра од када се вратио, отварао се, кретао, они му слали лопте и то је то. Па неће нико дати пар милиона евра (поготову бенелуксанци) на основу једне текме сигурно.

Ljudi, dao je dečko het-trik čist kao suza, nije to tema.
Prvenstvo je neregularno, maltene oduvek, i to je činjenica. Jedino što su grobari izgleda tek sada to ukapirali, ili sam ja nešto propustio?