Prijava

Супер је то Јанпи, сад да објасните УЕФА-и то што објашњавате овде и мирни сте.... И Реалу том истом да објасните да нису били прваци Европе 10 пута, већ само 4 пута....

А има Партизан финале тога, није им ''Миливоје'' највећи успех....

А и у курац са Баријем више.... Фудбал нам у говнима, а овде се спомињу ствари од пре 20 и кусур година.... И у курац са Нинковићем.... Ужасно извикан играч.... Мили онако спор и тром далеко више допринесе титули него он.... Боље око њега да су се трудили да га задрже него Нинковића.... И Мијаиловић говедо капитен поред Лазовића....

гледо сам и немој да машташ о томе, свако ко има за бар 60 већи iq од расног капира да не мош поредити један партизан који се једва умувао у лш са реалом који је тад коштао ко звезда и партизан заједно са све стадионима и кафе куварицама

и немој да оспораваш успех генерације 91. нити да је изједначаваш са том екипом партизана из 92. јер их је ем болео курац, ем се распала и држава и тим

што се тиче кошарке, скидам вам капу, али у фудбалу ћете бити доњи до судњег дана макар освојили титулу 16 пута заредом и једном презимили у ЛЕ, схвати то коначно

Sećam se šaljivih reči jednog postarijeg gospodina, dan-dva posle te utakmice u Beogradu, Partizan-Real (da ne kažem zajedljivo Real B) 0:0 :"Ljudi, jeste li gledali kako je Partizan pobedio Real sa 0:0?"

u godini u kojoj englezi nisu igrali, napoli bio sampion italije, protiv grashopersa i drezdena...

Verovatno je tada nastala ideja za predstavu "Ne igraj na Engleze".

Ovi argumenti (Englezi nisu igrali, i sl.) su možda smešni, možda glupi, ali svakako nisu za komentarisanje...

pehar je pehar, koga bole kurac protiv koga? ako si osvojio svi su ispod tebe. nego ti si krenuo da poredis 0 0 sa marsejom 91 i 0 0 sa galaktikosima 2003. morao je i zuba ronaldo da se dovuce u bg sa sve bekamom, raulom, figom, zidanom i robertom karlosom. najjaca ekipa ikad.

a i imamo to finale gde smo vodili, dali gol, i to se zna sta je bilo na kraju, milion puta ispricana prica.

inace za taj njukastl su tada igrali given, solano, vudgejt, dajer, sirer, belami i spid jebeni.

И Милан је бранио титулу тада.... А све и да није, испада да је Марадонин Наполи смејурија од екипе....

шта ћемо сад, оћемо ми да кукамо због 72. кад су нам отровали играче да изгубе полуфинале од панатинаикоса, када је играње завршнице такмичења било само формалност јер је цела европа знала да смо најјачи?

или да кривимо маглу против милана? или опет да кривимо уефу јер су нам наместили милан да играмо против њих у последњем колу квалификација, замало их избацили, а они те године освоје лш

кад се већ прича о томе колико је шугаво такмичење било 91, шта рећи за ту вашу сезону у којој је било финале порто - монако?

pa da ali cim ste vi bili najbolji u evropi mi vas otresli sledece godine i osvojili ligu lagano.

sledece godine

sledece godine

sledece godine

sledece godine

sledece godine

sledece godine

Saunds fmilijar?

Na kraju ćemo doći do zaključka da je '66 finale bilo mnogo veće nego osvajanje '91. A i '92 kad smo igrali polufinale, koje ni ne spominjemo JER SMO OSVOJILI, pa se nekim polufinalom ili finalom ne hvalimo, to je sve sranje. Tj polufinale smo igrali 3 puta. (bez 91)

A te 92 je liga bila formalna, ceo naš tim je odlepršao, i kao što znaš bilo je ratno stanje. Valjda znaš.

uvek ovako bude, svaka "rasprava" jebac uporedi 91 i 2003 dodje treci random lik i kaze janpi poredis te 2 godine? onda jebac napise kako su nas sledece sezone pobedili ja kazem da smo i mi njih i onda dodje treci lik i kaze sledece sezone janpi? uu aaa. posle 3 strane ja sam silovao musku maloletnu decu i predje se na raspravu da li je milijas bolji od ninkovica.

4. marta 1987. sam sa severa našeg najlepšeg i najvećeg stadiona gledao utakmicu Crvena Zvezda-Real 4:2 (3:0)...koja je to gužva bila! Najveća u kojoj sam ikada bio.

не буде увек, нисам се расправљао око деведес прве годинама на овом сајту

Čudi me Bač, da si se ti toliko razgoropadio po pitanju Zvezde...ali poznato je da se devedes'prvom ne počinje već završava svaka rasprava lololo

ма... само ме нервира глупост и инат, а и мрзи ме да радим паметније ствари

Дио, нисмо пикали полуфинале, већ групну фазу ону пред полуфинале.... Сампа од Бошкова нас је избацила ја мислим тада.... И не знам ко је још био.... А '92 смо ми били прваци државе.... Онда је отишао Владица (а и гомила играча) и дошао бата Жива, мудри маг тактике и бард фудбала....

uvek ovako bude, svaka "rasprava" jebac uporedi 91 i 2003 dodje treci random lik i kaze janpi poredis te 2 godine? onda jebac napise kako su nas sledece sezone pobedili ja kazem da smo i mi njih i onda dodje treci lik i kaze sledece sezone janpi? uu aaa. posle 3 strane ja sam silovao musku maloletnu decu i predje se na raspravu da li je milijas bolji od ninkovica.

pa kad nećeš dukapiraš da se kuca pre nego se uđe na temu
SVETSKOG PRVAKA
ej, sveckog!!!

За Јанпија који спомиње Галактикосе. Ви сте у Мадриду 2003. изгубили од Реала. Тих ваших 0:0 у београду, на оној ораници је безначајан резултат, наспрам наших два пута 1:1 са Миланом 1988. године. Тај Берлусконијев Милан је те исте сезоне (1988/89) победио Реал у полуфиналу са 5:0, а нас су избацили тек на пенале и после оне чувене магле дан раније.

Гулит, Рајкард, ван Бастен, Анћелоти, Донадони, Барези, Малдини... То су били Галактикоси пре Галактикоса.

Ваш последњи резултат иоле вредан помена је осмина финала Лиге Европе 2005. године. Ова ваш силна учествовања у групним фазама Лиге УЕФА и Лиге Шампиона су небитна, јер нисте освајали бодове, самим тим нисте ништа ни зарађивали, служили сте за поправљање гол-разлике, а наравно нисте освајали ни бодове за коефицијент.

Ако се опет враћамо на сезону 1990/91, тада су у Купу Шампиона играли само шампиони. Што омаловажаваш Наполи? Марадона, Карека, Алемао, Зола... то су по теби никакви играчи. Ухватио си се за Ливерпул и Ајакс, од којих је Звезда у том тренутку била јача. Квалитет је тада био сконцентрисан у Италији, јер су у сезони 1989/90 све европске трофеје освојили италијански клубови: Милан био првак Европе, Сампдорија победник Купа Купова, Јувентус освојио Куп УЕФА, играли су у финалу против Фиорентине. Али су као земља били јаки и Бајерн, Олимпик, Реал, Бенфика и Порто, па и тај Глазгов Ренџерс који је вредео 50 милиона долара када их је Звезда избацила. Олимпик је тада имао два тима која су могла да освоје Куп Шампиона. Тада није било места за једног Енца Франческолија (био је Зиданов узор) који је продат Каљарију, Кантона је био резерва, три четвртине репрезентације Француске је играло у Олимпику, Абеди Пеле је био враћен са позајмице због Пиксијеве повреде.

Лига Шампиона има више екипа, али је и даље квалитет сконцентрисан мање-више на исте оне земље које су и пре 25 година биле у врху. Тада су доминирали Италијани, сада Енглези. Куп или Лига Шампиона, трофеј је исти, титула је иста. На Клемпавку, ког је подигао Касиљас ове године, стоји угравирано име Звезде и то не можете да избришете.

Cigosi su najgluplje jedinke koje su setale planetom zemljom. Jebene ovce, prate cobana i bleje.

Maribor u zadnjih 20 godina više igrao Evrope od Zvezde.

1
9
9
1

Nefči i Zvezda u tom periodu isti broj ulazaka u evropska takmičenja
Da nije puštana vaša azerbejdžanska muzika u Azerbejdžanu ne bi vam pesma Evrope videla.

1
9
9
1

Partizan je odavno gigant za vas.

S kim ste u grupi?

HNJO HNJO HNJO

1
9
9
1

Џони, ти можда боље видиш. Шта пише овде између ПСВ-а 1988. и Милана 1994.? Који је ово клуб?
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/cl2012-13/pehar-ls-zvezda.jpg