Prijava

Matić isti JajO Ture. Otišao preko ćovik iz srpske lige. Živela naša fudbalska struka.

Da, zato sam naveo da ne poredim karakteristike, posebno fizičke, već samo situaciju koja je bila. Došao, video da možda ne može, otišao, pojeo Portugal, vratio se i oplodio Englesku.

Brate gde Sterlinga nadje za poređenje majke ti? :) Čovek jedan od najbržih igrača na svetu, pritom je CRNAC :) Što znači da iako ti deluje mršavo, njegova fizička sprema je u stanju mirovanja za Lazara Markovića Hulk Hogan lično :) Ne zajebavaj, ako si gledao Real Liverpul u situaciji kada je CR7 pokusao da ga pretrci, a sterling ga zagradio i uzeo loptu kao meni da je uzeo, onda ti je sve jasno

mogu jos milion igraca da navedem koji nemaju neku fizicku konstituciju,pa igraju vrhunski u engleskoj,a mogu i gomilu mrcina koji su se raspali.markovic je i visi i tezi od sterlinga.a druga stvar je da je tek dosao,a ovaj igra po engleskoj i oko nje vec duze vreme.covek se zagradio,ukopao i oduzeo loptu.desava se to.

Pa dobro ako je viši, prirodno je i da je teži. Mislim logično. Ne i obavezno. U svakom slučaju snaga nema uvek veze sa težinom i visinom. Pogotovo eksplozivna snaga. Sterling ima sasvim drugačiju konstitucciju od Lazara. Jači je i spremniji od Lazara duplo. O plućima verovatno ne treba ni trošiti reči.

Lazar duva travuljagu pluco mu ko orman

poenta posta je bilo da markovicu treba koji kilogram,a odgovor da ima jos takvih sa manjkom kilograma koji igraju dobro.imaju slicnu konstituciju,samo je jedan bolji i ima vise iskustva.a spirometriju cemo ostaviti za drugi put.

Imali smo mi par tih dobro građenih sakramento kingsa pa su završili u metalcu ili ofki

jedan je misdongard betolingar!

Jeste, imaju slične fizičke karakteristike kao Emir Bekric i Tajson Gej. Ne.

razlikuju se ko magzi bagz i onil.

Gde je sad Misdongardčina? Sloga?

neka druga liga.jebi ga,propo.valjda cacak

ne moze cacak, cacak je superliga. sloga ja mislim

Нисте у току, лик се сад зове Ђорђе, лол.

Bushido
ne moze cacak, cacak je superliga. sloga ja mislim

aha,jeste.igrao u borcu kada su bili druga.

MIsdongard macka. Mislim da je u Metalcu, bar je bio proteklih sezona... Jedno vreme mi njegovo ime bila sifra na mejlu. Vrati se DJORDJE SVE TI JE OPROSTENO!

Sad je u Slogi iz Kraljeva...

In 2011, Misdongarde was the highest paid athlete from Chad, making an annual salary of $21,500 (USD) with FK Metalac Gornji Milanovac

LOL

STANKELA CAR, EVO PERICA DAJE INTERVJU ZA ARENU KAD MI SUZE NE KRENUŠE. PRAVDA ZA PERICU, DAJTE I NJEMU OPROŠTAJ.

Izgleda da jeste dok jeovakav odziv publike jebo ih konj niđe žive duše na stadionu kru te jebo.

nemam pojma, ne gledam. ovo sam napisao jer sam osjetio potrebu da nekoga nazovem sisom.