Prijava

opste je poznato da nasi fudbaleri slusaju esid dzez i ne vole narodnjake.

Vidim juče na bus stajalištu slika 2 cigojnera kako peru onim šmrkom ulice i ispod piše
PRAVA AVANGARDA BEOGRADA
loool
kakoto sada jbt

Da li neko jos prati na viberu grupu FK Crvena Zvezda ili sam ja jedini bolesniK?

Posto kace uglavnom gluposti, ali tacno vidis ko je kakva glava. E sad, mali ATOM MRAV je takav seljanin, da je to neverovatno, isterao bih ga iz sobe jebem ga usta patuljasta, pravi belaj boj.

Kad se igra ovo odlozeno sa Vosom?

Da li me zajebavaš?

Hahaha prati i vucicupederu. Nemam Viber (ni Vajber xe xe) ne mogu da kažem da li bih pratio da imam, al brt nema se šta tamo pametno pročitati, u to sam siguran.

Jedino Gruja deluje da je mekana fina glavitza.

Ma svi su seljani, mali Vule jedan od vecih, a atom mrav mu se pridruzuje.

Generalno su ok ova BEOGRADSKA DECA! :D

Ja sam plakao na ovu sliku vrv znaš kad ih pratiš 24/7 jbg...
http://sport.blic.rs/data/images/2015-09-26/672103_savo-i-srdjan_f.jpg?ver=1443258048

Vule jeste seljana, i to Zvezdarska. :D
Al Grujić mi stvarno deluje kul lik, al možda zato što mi je miljenik u ovom timu Zvezde, šazam.

Grujić je iz mog kraja. Ložana je i on. Išao je u moju OŠ, par godina je mlađi. Talentovan jeste, to stoji. Znam da je dosta blejao sa Milunovićem i tom ekipom. Utisak mi je da je Milunović najkul lik iz te priče. Šta ga znam. Mada Grujića slabo znam. Baš slabo.

Mada, i Grujić je prošao mlađe timove Bulbulderca, gde je trener Milunovićev ćale, a on je prilično kvalitetna glava, tako da zna da nauči klince da ne budu seljaci.

Iz kog si kraja Reme? Milunović je vrv uvek najglasniji u društvu, Grujić ume da bude povučeniji, mirniji. Na to sam mislio, ono "Zvezda mi je sve" loženje se podrazumeva za svakog od njih.

Iz kog si kraja Reme? Milunović je vrv uvek najglasniji u društvu, Grujić ume da bude povučeniji, mirniji. Na to sam mislio, ono "Zvezda mi je sve" loženje se podrazumeva za svakog od njih.

Sa Milunovićem sam trenirao. Nije ložana uopšte, niti je ikada bio najglasniji u društvu. Tu ga je ćale dobro vaspitao na treninzima i tekmama, kao i ostale. Čim neko krene da kenja i da bude glasan, instant umivanje i predavanje dobije. Ok je Milunović, ćaleta i strica mu srećem svaki drugi dan ovamo.
Kažem ti, Grujića dosta slabije znam jer je mlađi, Milunović je moje godište, celu OŠ ga znam. Mada, opet, sa ove distance, Grujić mi je makar kao klinac delovao glasniji od Milunovića. Moguće da grešim.

Nešto bolje znam Grujićevog burazera (91. ili 90. je valjda), nisam siguran, ako mu je to uopšte burazer (mislim da jeste). Makar u tom periodu je bio verovatno veći talenat i od Milunovića i od Gruje, ali koliko izvaljujem, ništa nije uradio.

Sa Zvezdare sam.

Živ čovek pogreši! lol

Ne znam, takav utisak sam stekao, a Milun je uvek igrao toplo-hladno jebemga. U Zvezdi ga nema nigde, pa u mladoj repki mune 2-3 komada biciklicom i solo prodorom.

Pretpostavio sam da si sa Zvezdare kad si rekao iz istog kraja ko Grujić, nisam bio siguran da je odatle.

ko mu je to uopšte burazer (mislim da jeste)

Jel isto ciga, ako jeste - jeste. lol

Ja sam jednom video danka lazovića u gradu, eto. I gledao sam nemanju tomića na malom fudbalu gde je morao da igra iako bi ga iz kluba isterali da su znali. Još neko je tu bio od tadašnjih igrača, ali se ne sećam.
A vi se tu kurčite nekim grujićima i milunovićima, lol.
E da, i filip kostić živi ulicu iznad mene!

pratim ja debile na viberu
poprckuju jedni druge npr Vukasina za ono plakanje na svetskom svako malo podsete lololo

VUle alfa seljacina.

Atom mrav seljak po prirodnom stanistu, ne moz' biti drugaciji nikako.

EDIT:Franjevci se opasno priblizavaju, bod po bod...

LOOOL, u trenutku kad se potpiše 84 sporazuma o "prolongiranju" obaveza prema bivšim fudbalerima, trenerima, i klubovima...
http://www.mozzartsport.com/vesti/a-na-drugoj-strani-topciderskog-brda-stigle-premije-zvezdini-starteri-dobili-po-5-000-evra/118088

JEBI KARAJ TERZO!

Naravno u pitanju su "premije".

Нешто ми није јасно. Отишао сам на овај линк што си окачио и видим у повезаним вестима:
http://www.dodaj.rs/f/3u/yD/4f4xfbbF/terya.png
и добро, човек се предомислио, шта да се ради. погледам онда датуме ове две вести, а тамо стоји овако:
http://www.dodaj.rs/f/3F/fA/31Llik9k/terya2.png

сад, да ли је човек одспавао рано поподне, остаје мистерија.

Ne znas. Vest o premijama uopste nije dosla iz Zvezde, vec od struktura koje su protiv. Trebalo je to znacajno otezati potpisivanja, a i jeste. Kostace poprilicno.

Haha Truć ti si stvarno mislio da je Terzić otišao iz Zvezde? LOL, pa ne ide to(taj) tako lako.

Sve te govorancije su u stvari postavljanje stvari "ja sam bio rad da odem, al Zvezda je u teškoj situaciji, ne mogu da je ostavim u ovom trenutku a i sami vidite da niko ni ne pomišlja da se bori sa ogromnim problemima u kojima je Zvezda.

To za vreme gledaj ovako, novostima je dao izjavu ujutru, pa posle mozzart zvao i ovaj im rekao "ne, ipak sam se vratio". To što se mozzart potpiše i kad uzme od drugih vest, to rade stalno.