Prijava

Šampon sam jednom ušmrko. Najgori mogući osećaj.

edit: Takodje je grozan sirup, sad ne znam tačno koji ne sećam se.

Kvas.

Такође. Ужасна ствар.

jeabič, ne znam.. ne razumem se u to.. ali je imalo neki bljutav, najbljutaviji ukus. a još nisam mogla do da popijem naiskap, mislim da bi mi lakše bilo.. nego na nekol'ko minuta po kašičicu.. aaaaaaaa! tortura.

To je to. Rastvoris taj kurac, glukozu i pijes kasiku na 5 min. Zamisli jos da pijes, a ne treba, kao sto sam ja radio. Isfoliro da me boli stomak i da imam dijareju i da sam peglo i onda me keva natera da idem kod doktora. Kako sam ga obradio, pomislio covek da mi stvarno nesto fali. Verovatno je kupio diplomu pa nije ni mogo da vidi da li mi sta fali. Prepise mi ta govna i sa mukom sam popio 2-3 kasike dok keva nije izasla napolje. Onda sam sipao obicnu vodu u casu i pio mrsteci se kao da pijem urin, da prostis. Buhahahahahaha!

tečni sapun iz opklade. brate....

Takodje je grozan sirup

Lol, kako koji :)

Mene je keva tukla jer sam lizao onaj tečni brufen k'o nezdrav. Kako je to dobro, jebote. Mislim da sam se malo i navuk'o.

Apsint pomešan sa nekim voćnim jogurtom.

Takođe koka kola i pivo, sa mušicom i opuškom u čaši. Bila opklada.

Antifriz iz samohodne haubice 122mm(Gvozda). Inače, na bazi je alkohola(!) i po ratovima se koristio kao neka vrsta alternativne rakije.
Ne bih opisivao ukus u tančine, recimo samo da je izvađeno iz ruskog dizel-motora.

Došla sa +59 u ladovinu švapske kuće i,onako žedna ko pas,nategla limenku "Kole" koja je bila otvorena i stajala pored kreveta mog muža (a on spavao)...Bože!!!
Tu grozotu od ukusa nikom da ne poželiš u ustima!
Moja bolja polovina je pre mog dolaska zduvanio jedno 70 cigareta i sve bacao u tu limenku,gde je ostalo još malo kole !
Htela sam da mu otkinem glavudžu,psovala ga i siktala na njega celog dana!

Takodje je grozan sirup

Неразређен сируп. Стварно ужас. Било који. Иначе домаћи сок у виду сирупа које се разређује, плус некуван.... Па просто да не знаш колико је доста.

Kvas.
Такође. Ужасна ствар.

То сам мислио док нисам пробао квас у Русији. Прво је било баш одвратно, онда сам попио кад сам био жедан а само је квас био хладан... Било је ок тај пут. И онда још једном јер је прошли пут било ок. Онда сам се навукао. Има тако пића која су први пут ужас, али после се баш навучеш. Енерџис например.

neki dan sam salila u sebe pokvareno cokoladno mlijeko, kad povratila nisam

Moj ćale, verovali ili ne, obožava kvas. I ja ajde da probam to kad sam bio manji. I ja mislio to ko ostala piva, pa sam navrtnu nakon toga sam sve to pljunu na tepih. Umalo nisam dobio batine.

А код нас има само онај Бипов, нисам га пробао. Ал ако је ко пиво...

Ja sam probo jednom kvas. Jebes mu mater, i nije mnogo odvratno, ali ne bih mogo mnogo da popijem kao piva.

Едит: Мислих на Бипово пиво. Иначе, у Русији се квас и лимунда (и то газирана) продају на сваком ћошку, ко код нас сладолед.

i moj otac obožava kvas. probala. fuj. ima ukus kao voda u koju je rastvoren knorov aromat, podravkina vegeta i sos od soje. kao koncentrovana supa. :s

Moj cale obozava pelinkovac. Ja ne znam kako ono neko moze da pije.

Pivo. Najodvratnija stvar na svetu.

Benzin,neki kurac iz blendera ko zna sta je,vruce pivo tzv. albanac,naftu....surutku itd...

oftopik> cuo sam pricu da su nekom decku valjda iz jagodine dali cist alkohol da popije kao iz fore i decko jbg umro..