Prijava

Пре неки дан сам качио линк кад поповић каже: "зна се ко бира у држави" алудирајући на то да је он готово извесно нови председник партизана, па онда испаде да је јовичић фаворит јер га подржава више људи у УО или ком већ телу, кад ево сад читам на моцартовом порталу да је дошло до неког велеобрта где се ипак поповић искристалисао као главни кандидат, а јовичић напустио седницу.

Поента је, више се ни не либе да кажу да је све у њиховим рукама, кроје судбину и звезди и партизану како желе потпуно отворено и јебе им се.

Уз то, шкулетић продат по хитном поступку пре избора нове управе, да се покрије пар рупа и оде нешто мирније главе. Све у свему, срозаће и вас ускоро (ако већ нисте срозани, а верујем да јесте поприлично, дакле бар једно 25-27 милки), иде се ка томе.

ја сам убијеђен да је ово вучићево дјело.
реално, два зла јовичић-поповић, партизану говњива мотка

ја сам убијеђен да је ово вучићево дјело.
реално, два зла јовичић-поповић, партизану говњива мотка

+ 100000

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:526028-Babovic-blizu-povratka-u-Partizan

Pa dal je moguće?! Znao sam da lažu kad su pre neki dan pisali da ga traži Herta. A novog predsednika Popovića podržava tata Milija Babović koji bi trebao da kao da prvu finansijsku inekciju Partizanu a onda verovatno uglavi sina da to isisa u familiju nazad. Ljudi ovaj je otvoreno nudio bulju musavcima. Da je bre Mesi ne bih mu dao ni da prođe blizu JNA a ne da igra... Još da vrate Rnića, Miljkovića i Lazevskog ... UŽAS.
A nadam se da niko iz uprave PFC neće pročitati da je Šćepakadabra izbačen iz prvog tima zbog teške kurcobolje, pošto Škuleta odlazi...

Brate Penzose, kakvih panjeva ima, ne bi nama Babovic lose pao. Nije omiljen, voli da mrcvari loptu, ali opet ume nesto sa njom. Ja ga nekako uvek uzimam u zastitu - za razliku od 99% tatinih sinova koji glume velike biznismene po kaficima otvorenih od porodicnih para, ovog nije mrzelo da se potpuno posveti profesionalnom fudbalu, a necemo se lagati da je treniranje zabavno i lako. Igrali su daleko veci panjevi u Partizanu. Takodje, nije se nikad kurcio i glumio ludilo tipa "mrzi me da se vracam u odbranu" - kao npr. gluperda Ninkovic.

on je nudio bulju,a kleo i stojkovic(pogotovo)je dali suprotnom taboru i oni su super.

http://www.pressonline.rs/sport/fudbal/343781/-ko-je-covek-koji-vodi-partizan-.html

Obećao 8 miliona evra do 15 januara ?!? Pa ako to uradi alal mu kure. Al živi bili pa videli.
Kleo je od vas pobego a kod nas je postao najbolji strelac, SRBIN i večiti Grobar. Neko ko je primio sindrom košarkaša . Draži mi je od 99 posto igrača koji su nastupali za PFC od 80 i neke otkad pratim fudbal. Vidiš bre gde mu je srce. Stojketu nisam tako lako oprostio ružnu prošlost. Nije me ubedio sve do utaknice na kojoj nije igrao. A onda sam ga video kraj aut linije , maskiranog nekim kačketom. Pevao je GROBARSKE pesme. Dovoljno sam kao oficir naučio da procenim te face čoveka. On stvarno VOLI PFC. E tad sam shvatio da se preobratio iskreno. Evo ti Džoni svedok. Bili smo zajedno na toj utakmici. Bio je jos jedan s Vukajlije. Zaboravih nik.

Ja sam čitao da je obećao ukupno 8 miliona evra investicija, a 6 miliona do 15. marta.

Inače ja sam za Babovića, bio bi pojačanje ma šta mislili o njemu.

Sad kad su objavili ove rezultate potraživanja i dugovanja oću muda svoja da pojedem. Pa jebt kako ne mogu malo da se iscimaju, da pronađu generalnog sponzora za milion-dva prihoda godišnje + još jedna Liga Šampiona + prodaja igrača i bili bi u plusu jebote. Nego nikog ne boli uvo da čupa klub, državna svojina, tj grupe građana, zabole ih kurac.

6 miliona će svejedno dobiti od transfera.

Ovo je definitivan kraj našeg kluba.

Ovaj Popović je Vučićev instrument za izvlačenje para gdje god je bio. Za 3 sezone dug će nam biti 40 miliona, titule nećemo vidjeti nikada.

Toliko gorčine nisam osjećao još od od Petah Tikve.

Ništa im sveto nije, definitivno mi je preljepa ideja da podmetnem sanduk trotila na skupštini. Pobiješ govna i gotova stvar. Gori su od Kmera, od njih si se bar mogao odbraniti ako imaš mačetu i pušku, il pogineš il ga rokneš, ovi rade šta hoće....

Možda bude i koja titula jer je konkurencija očajna. Ali za dug se bojim. Ali Bjelogrlić je u upravnom odboru, puna mu usta pravde i poštenja, kapiram da će dići glas ako nešto zasmrdi LOL

Ha razmak ha

Bila je i očajnija pa se naši sa zimskih priprema vrate ko da su radili lobotomiju a ne pripreme.

U periodu od 1990. Do 2000. Kao član predsedništva, potpredsednik i predsednik UO Loznica, uspeo je da doprinese prelasku kluba iz Druge Srpske lige u Prvu B ligu.

Obećava.

Ne budali, Skocimise, radikali pucaju vec 2015, tako da nece uspeti puno da sjebu. Ne postoji nacin da oni izguraju jos 3 godine, ali sanse nema!!!

Naš narod me iznenađuje iz godine u godinu sve više i više toliko da očekujem da iznenadi i dogodine....

Ех, јебига. Таман треба да нам буде боље 2016, а они ће да оду 2015. Баш нам се не да.

Nema narod razumevanja za ove trve reforme, neuka pucina hoce da jede triput dnevno!