Prijava

Nzm brt ali izgleda da je neko ukrao

koja turska serija.tezak pederluk velikih sportskih radnika.jebe mu mater,pa valjda neko vidi sta rade.vidi,al ih bole kurac ocigledno.nije na igracu da na bilo koji nacin spasava klub.sem na terenu.
vise i nije neka vest da je neko dao pare sudiji.samo da se zna koliko.

Проблем је у томе што нас јебе свака власт јер је у талу са овим говнарима који су у управи, а опет та управа је у талу са менаџерима преко којих пере масу новца, у последње вријеме је очигледно и више него икад. Најгоре од свега је што управа контролише вође навијача, јер им омогућавају да раде шта год желе, а онда ови утичу на људе на трибини (зато нас има више на гостовањима него на нашем стадиону). Превише утичу на остале људе на трибини и буквално не пуштају људе да скандирају било шта против управе, а све то зарад неке "стабилности" клуба. Једино "пусте" људе да скандирају против управе кад је пун стадион и кад су људи револтирани. Тад гледају на запад и слијежу раменима јер не могу да контролишу масу, а у ствари их боли курац, само брину о томе ко ће следећи да дође и да ли ће можда моћи да исциганишу боље услове у односу на прошлу управу. Јебе се свима њима, свако је до сад узео свој дио, а и наставиће да га узимају јер је сад на власти театрална пичкоуста сподоба који помјера границе моралне атрофије чак и у односу на ове изроде што су били прије њих на власти.

Јебем ја њима свима мајку у пизду.

MultiChipmunkED

Проблем је у томе што нас јебе свака власт јер је у талу са овим говнарима који су у управи, а опет та управа је у талу са менаџерима преко којих пере масу новца, у последње вријеме је очигледно и више него икад. Најгоре од свега је што управа контролише вође навијача, јер им омогућавају да раде шта год желе, а онда ови утичу на људе на трибини (зато нас има више на гостовањима него на нашем стадиону). Превише утичу на остале људе на трибини и буквално не пуштају људе да скандирају било шта против управе, а све то зарад неке "стабилности" клуба. Једино "пусте" људе да скандирају против управе кад је пун стадион и кад су људи револтирани. Тад гледају на запад и слијежу раменима јер не могу да контролишу масу, а у ствари их боли курац, само брину о томе ко ће следећи да дође и да ли ће можда моћи да исциганишу боље услове, у односу на прошлу управу. Јебе се свима њима, свако је до сад узео свој дио, а и наставиће да га узимају јер је сад на власти театрална пичкоуста сподоба који помјера границе моралне атрофије чак и у односу на ове изроде што су били прије њих на власти.

Јебем ја њима свима мајку у пизду.

Пуши ми курац

Чека се Раснијев коментар на ово хуехуехуе

http://fudbal.hotsport.rs/2016/01/26/filip-knezevic-naterali-su-me-da-mrzim-partizan-a-pricali-mi-da-sam-ronaldo/

Uprava do kraja radi posao, svaka im čast, ne odustaju od namjere ni promil.

Momak je zvijer od igrača ali eto, ne može, toliko se trude da upropaste tim i sad odjednom da se pojača? No, no.

Haha, video sam, bruka stvarno. Mada "opravdanje" jedino može da im bude da mu ističe ugovor na leto, mada bi bilo logičnije da su mu ponudili produžetak ugovora.

Plus, sećam se kad su ga kupovali (cena 300k ako se dobro sećam, a trebalo bi), da su ispred nosa pokupili Zvezdino pojačanje, i lik umesto u CZV, potpiše za FKP.

Imaš isto na hotsportu i Nađa koji "otvara dušu", što se tiče onoga što znam iz prve ruke (slučaj Nastasića), tera vodu na svoju vodenicu, ne nešto preterano, al da ne dužim.

Pa produžio bi on ugovor, garantujem. Ima talenta da se proda još skuplje kada bi odigrao jednu sezonu u kompletu. Ali, ali, ali...

što se tiče onoga što znam iz prve ruke (slučaj Nastasića), tera vodu na svoju vodenicu, ne nešto preterano, al da ne dužim.

Da, ni slucajno nemoj da napises gde to baronise onaj koji blati Partizan, sve ok

a o slucaju Zivkovic dovoljno govori cinjenica da su nakon Evropa lige obecali javno da ce mu ponuditi ugovor od MILION EVRA a sad lupetaju neke druge gluposti..

нећу ја к'о расни да вам делим ове баљезгарије са звездиних форума, ево добра прича од алберта нађа, о трулежи у клубу кад сте били миљама испред нас:
http://www.mozzartsport.com/vesti/pogubno-kako-je-partizan-prodavao-nastasica-markeca-mitra-pustaj-ga-ili-pustamo-menicu-bacicu-bombu-na-stadion/126212

а саша илић се укључио у циганисање око малог живковића, спрема се за фотељу и дружбу са овом бандом по завршетку сезоне, но то нећу да качим.

lol pa ja sve to znan od ranije, meni rođak radi u Partizanu, s tim što nema smisla bilo šta ovde navoditi jer niko ne bi poverovao + bi usledila lavina šaljivih komentara od lobanja kao što su vučić, skočko gazi itd

naravno "naši" su još gori, o tome tek smisla bilo šta pisati

da li stvarno mislite da otkrivate mlaku vodu sa tim sto kacite?

Mi nismo znali da je Paritzan od 2000-2013 zaradio, cistog profita, preko 100 miliona evra *ja licno racunao prema tranfermarktu)
a duzan 15-30 milki, pa sigurno nisu odnele rode niti potroseno na pojacanja i plate.

nego je meni fascinantno koliko ne primecujete orkestriranost u takvim tekstovima?
Imate mozga, zar vam nije cudno da se danima prica o Zivkovicu i muljavinama u FKP, dok terza mrtav ladan objavljuje da je dug smanjen sa 50 na 36 miliona u sezoni u kojoj ste ispali u fazon junu od nekih amatera, i doveli bukvalno 20 igraca od kojih ste za neke cak i placali obestecenje?
A onda ce se sasvim tiho kroz novine provuci vest da tuzilastvo odbacuje dalju istragu za namestanje u srpskom fudbalu (ukljucen je mec ofke i zvezde sa pocetka sezone)
za koju je cak i najokorelijim cigansturama jasno da je namesten?

daleko od toga da branim bilo koga iz uprave fkp od vremena pa do danas, al leb mu jebem diglo se novinarstvo da istrazuje FKP a terzu ne smeju da pitaju ni na koju foru su prihodovali 13 miliona evra za 7 meseci,a da ne pricam o tome da to ispade cist profit posto je smanjen dug?
20 i nesto igraca, svi placeni, jedan transfer za 45% tog iznosa, i asd je problem jedan Andrija Zivkovic koji zamisli NECE DA ODE IZ FKP zato sto ce FKP PLACATI PENALE APOLONU?

i ne zelim da "nase" lopove pravim manjim lopovima poredeci ih sa "Vasim" lopovima, al da li ste vi svesni sta ce se naci u ugovorima FKCZ kad su uspeli da dovedu dug do 50 miliona?
To necemo uskoro saznati, a znajuci koliko je kompanija iz vlasti iskompleksirana, verovatno i nikad.

To je generalno i najveći tvoj problem. Što za objektivno veliki problem FKP imaš odgovor, "znamo mi to, ali SLEPČINE OD PREKOPUTA SU DUPLO GORE"...

Zato npr. pljuješ FKP i upravu, a onda na pomen nekog ko je manje više legenda kluba, i koji je takođe opljuvao FKP i upravu, kreneš da pljuješ tog slepca.

Začudio bi se koliko može da se uradi ako neko stvarno pokušava. Terziću verujem kol'ko i crnom ciganinu, ali mislim da su mu jaja toliko stisnuta da radi u korist CZV, ne samo svoju.

Inače, do jaja je trulo što se javljaju Ilić sa Kipra, Stojković iz Haife, i sl. da "kažu mišljenje" kako je veoma ružno to što radi Živković, da mu sigurno zameraju i reprezentativci, etc.

A još više je trulo, posle svega onog "200 porodica je na ulici ako se ne proda Živković", da Iliev opet nešto tako kaže, samo ovaj put "ako prihvati da se proda, Živković može da dođe u Teleoptik da mu kuvar, pekar, apotekar stisnu ruku i zahvale se što je omogućio da dobiju platu".

Газимудо брт некад сам мислио да си готиван лик. Чак сам користио твоје постере на часовима социологије, па још кад прочитају твоје име у горњем десном углу. СКЕЧ.
Погледај се на шта сад личиш брт.

Zato npr. pljuješ FKP i upravu, a onda na pomen nekog ko je manje više legenda kluba, i koji je takođe opljuvao FKP i upravu, kreneš da pljuješ tog slepca.

Pa de je bila ta legenda kluba kad je vido ugovore? CUTO KO PICKA JER JE PRIMO PLATU OD UPAVE KOJA JE POSLOVALA ISTO KAO I " ZLI PRETHODNICI"
STO SE LEGENDA SAD JAVLJA A NIJE HTEO DA KAZE LETOS ILI POSLE ZIME?

Začudio bi se koliko može da se uradi ako neko stvarno pokušava. Terziću verujem kol'ko i crnom ciganinu, ali mislim da su mu jaja toliko stisnuta da radi u korist CZV, ne samo svoju.

svaka cast terzicu, za samo par meseci predanim radom...

Eto, dobro. U pravu si sve.

Jer nije moguće da mu je npr. rečeno "biće mali prodat uveliko do kraja ugovora, nemo se cimaš".

Ovo za Terzića neću da komentarišem, tj. neću više tvoje postove, nema svrhe, ti imaš neku svoju lepo upakovanu istinu, dovoljno ti je to.