Prijava

Jer nije moguće da mu je npr. rečeno "biće mali prodat uveliko do kraja ugovora, nemo se cimaš".

A pa sto ne kazes, to je sasvim ok nacin da se predje preko PLJACKE VEKA kako je sam nazvao.

izvini ako naljutih te, nisam smeo u terzu prepodobnog, evo oprosti mi javno te molim..

Odjava od mene, ne bih se više zamlaćivao s tobom. Besmisleno je.

"Rekao sam i njemu i njegovom ocu: 'Andrija, ti možeš da dođeš u klub i da ti svaki zaposleni u klubu stisne ruku i kaže - hvala što si mi omogućio da dobijem platu.
Ivica Iliev

A na Ilijeva legendu si mislio?

A pa sta da kazem za coveka koji predstavlja slamku spasa sns uprave? to mnogo vise govori o njemu nego sto cu ja moci ikad da napisem ovde

al svaka cast terzicu stvarno, za samo par meseci predanim radom

http://mondo.rs/a870253/Sport/Fudbal/Andrija-Zivkovic-FK-Partizan-Predrag-Djordjevic.html
Sad ne može pružiti nijednom od 200 radnika, da mu taj isti radnik kaže "hvala ti što si mi omogućio da dobijem platu". Jpg.

EDIT:
http://www.mozzartsport.com/vesti/iliev-zivkovici-hriscanski-je-biti-milostiv-a-vi-ste-alavi-i-partizan-je-vas-talac/126382

HAHAHA PA JEL REALNO U PM?! IDIUKURAC KOLKO SE BLAMIRA ČOVEK, DA NE POVERUJEŠ!!!!

ILIEV:

Živkovići, hrišćanski je biti milostiv...

Pozvao sam Andriju na sastanak i rekao: Imaš priliku da postaneš velikan, da te u Humskoj dočekuju kao legendu i da ti zaposleni stegnu ruku svaki put kad te vide i kažu: Hvala ti što moj dete ima šta da jede.

KAKAV KATANAC, A 10 MILIONA?
FINANSIJSKA situacija u klubu uopšte nije alarmantna kako se predstavlja, tvrdi Đurić.

- Iliev priča o nekakvom katancu, kakav katanac? Pa od našeg odlaska na klupski račun je leglo skoro 10 miliona. U to računam prodaju Škuletića, oko četiri miliona od dalje prodaje Markovića i Mitrovića. Leglo je i 500.000 evra od Uefa početkom prošle godine isto toliko i od dalje prodaje Nastasića. Ostalo je i 1.900.000 za TV prava, da ne pričam o sitnim sponzorskim ugovorima. Mi smo za sedam godina od države dobili 900.000 evra, oni sada za godinu 700.000, a u Zvezdu je za to vreme ušlo 30 miliona. A i tada kada smo dobili 900.000 to je bila revolucija...

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:588392-Djuric-otvoreno-o-detaljima-slucaja-Zivkovic-Prodali-smo-nasa-prava-sve-je-uradjeno-po-zakonu

Svakako je bolja bila DS uprava, tad se otimalo na sve strane,ali bar je bilo rezultata, pa nije bilo potrebe da penite, nikoga nije boleo kurac. E sad kad se kita vise ne dize, ajde da pricamo o postenju.

https://www.youtube.com/watch?v=RBArEtK1z7c

Možda mu nije bilo potrebno još para od države jer je uz njenu pomoć pokrao xx miliona iz veterinarskog zavoda u Zemunu. Ko ne veruje nek pita bilo koju osobu koja je radila tamo, nema laži nema prevare.

Kako može da igra ovaj Živković? Ima li srca, misli li on uopšte da l dete Gavrana ekonoma ima šta za užinu? Nije krišćanski.

Svakako je bolja bila DS uprava, tad se otimalo na sve strane,ali bar je bilo rezultata, pa nije bilo potrebe da penite, nikoga nije boleo kurac. E sad kad se kita vise ne dize, ajde da pricamo o postenju.

Da, mnogo smo voleli Djuru.
Hvalospeve mu pevali, put mu laticama ruza posipali.
Trebali smo ko Dileje, teraj Dzaju, Dzaja govno, vracaj Dzaju, Dzaja legenda i minus prva zvezdina zvezda. Dzaja pokro GOVNO DZAJA , NISI DZAJO SALILI SMO SE AJDEEEEEE IGRAJ I BORI SEEEEEEEE

Zasto pominjes DJuru, a ne njegove prehodnike?

Nije samo DJura krao, sta je sa ostalima? Pa dobijalo se, nije vam drkao ko je stigao i gde je stigao, boleoo vas kjuuuurac. Realno, koga zanimaju tamo neki Marinkovic i jos mnogi drugi, kovani u zvezde, pa prodavani u pustani za sicu. Tad se lagano zazmuri i proguta govno, kurac, knedla, po izboru. Pre-sme-sno. Srecan vam Zivkovic jos jednom!

Trebali smo ko Dileje, teraj Dzaju, Dzaja govno, vracaj Dzaju, Dzaja legenda i minus prva zvezdina zvezda. Dzaja pokro GOVNO DZAJA , NISI DZAJO SALILI SMO SE AJDEEEEEE IGRAJ I BORI SEEEEEEEE

Mislis kao Bjeko odlazi, Zeko odlazi, nja nja nja, Bjeko odlazi? Bjeka otisao, ipak nije otisao....Zeka takodje. Ili se ne zelis da se secas toga?

kako da se ne secam zeke i bjeke, isao sam pred stadion da ih teram,a zlobnici ce reci da i dalje ta dvojica vedre i oblace FKPom.
I u pravu su.

Vaistinu Zivkovic.

Srecan i vama Grujic i terza prepodobni

ваистину се прода!

мислим грујић се прода, живковић вам утера курац до балчака џД

zivkovic cini uslugu iskrenim navijacima Partizana. Uteruje kurcinu lopovskim upravama, tera ih na katanac i napokon isteruje iz uprava.

ANDRIJA GROBARCINO!

Sto se mene tice zivkovic je u pravu. Sta ti meni odredjujes kad cu ja da idem i da li cu da idem a da me nisi ni pitao jedi govna pusi kurac sad cu da ostanem do isteka ugovora da te ispostujem kao i ti mene. I jebem ti majku krvavu. (ove druge dve recenice kao fora zivkovic razmislja xd)

ide ckode kada on hoce,a ne kada nema za vracanje dugova.jaki klubovi kada zavise od neke dece.

http://fudbal.hotsport.rs/2016/02/01/trujic-partizan-raskid/

Šta kaže, prebrz je za Partizan, šta će nam dobar igrač....

O slučaju našeg prvotimca Andrije Živkovića se u poslednje vreme mnogo govori. Govorilo se o njemu tokom proteklih kvalifikacija za Ligu šampiona i tokom grupne faze Lige Evrope. Tada su provejavali tonovi oduševljenja njegovom igrom, sportskim potezima, govorilo se koliko znači timu i igri Partizana.

Govorilo se tada kako je Andrija Živković svojim nespornim fudbalskim kvalitetima doneo značajan priliv novca u Klub koji je, radom Uprave Dragana Đurića, bio u minusu 15 miliona evra, blokiranog računa i neisplaćenih plata onima koji svakodnevno nose život Kluba, žive za svaki njegov uspeh i teško preživljavaju svaki njegov neuspeh.

Zahvalni smo Andriji Živkoviću za sve što je pokazao na terenu. Zahvalni smo, međutim, i njegovim saigračima, trenerima, sportskom sektoru koji je smogao snage da u teškom vremenu pomogne ovoj Upravi da dug u proteklom periodu smanji za više od 3 miliona evra, da naše plate budu redovne i tačne u dan, da naše porodice budu obezbeđene jer je sigurnost i izvesnost osnov svakog dobrog rezultata.

Mi smo činili sve da kao tim pomognemo Andriji i Partizanu. Niko od nas pojedinačno nije ni mogao biti zaslužniji, svi smo dali sebe, od portira do finansijskog direktora, od spremačice do direktora Teleoptika. Mi cenimo iskrenost i istinu, vrednosti koje su oduvek krasile naš Partizan, i u težim vremenima.

Danas smo u strahu da pojedinac stavlja sebe iznad kolektiva, da motor Parnog valjka ne želi da razume da samo mnoštvo kapi čini slap u svoj njegovoj lepoti.

Naše porodice su sa pravom zanrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan a svi mi prolazni.

Verujemo da i Andrija to zna. Verujemo da poštuje ne samo svoje saigrače sa kojima je zajedno doneo radost u naše domove, verujemo da sada u njih neće uneti zebnju i strah.

Nama je Partizan sve. Naša kuća. Andrijina kuća. Kuća u kojoj su i danas domaćini Peđa Mijatović, Mateja Kežman, Savo Milošević, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, svi oni koji su ovoj kući znali da se oduže.

Neka u njoj i naš Andrija, ma gde bio, bude zauvek ponosni domaćin a ne sa tugom i lošim uspomenama nerado viđen gost.

Fudbalski klub Partizan
Radna zajednica FK Partizan

1. februar 2016. godine

B E O G R A D

Jebo li vam Vesić mater onu naprednu.