Prijava

Marko je srednjak i krilo.

sve nesto mislim da je jedan od onih klinaca koji odu u evropu,pa ih ovi pozajmljuju dok se ne steknu uslovi da ih oteraju u pizdu materinu.

Шта очекујете од Мирослава?
Добро је играо у Легији

ako bude motivisan,igrace dobro za nase uslove.
mozda mu se vise i ne igra,pa dosao malo da trckara u nasoj ligi.

Radovic kakav takav je bolji od 90% domace lige. Prema tome jeste pojacanje. Ono sto mene brine jeste kupovina 2 krila, smrdi mi na pravljenje terena za prodaju Mihajlovica.

i nije neki uspeh biti bolji od 90 posto lige.sve nesto mislim da ima kintu i da je dosao da malo jos igra i da se polako oprasta.eventualno da jos negde posle godinu dana ode.druga kina,druga turska,prva korejska...u tom slucaju ce igrati.ako mu to nije interes,vuce se po terenu i piti do smrti...

piti do smrti...

Valjda prti do smrti.

Nije on taj tip coveka. Uvek je pruzao koliko moze.

moze i prti ;)

mislim da je pitanje koliko moze.ne vracaju se nasi ako mogu jos negde.nije igrao 10 godina u engleskoj,pa da je zgrno milijardu evra.aj kao boli me kurac,idem kuci ,pun sam kinte.ne kazem ni da sada nema,al uvek moze jos,a kinte u nas nema.u srba.

u svakom slucaju je veliko pojacanje za partizan.pitanje da li ce ubijati ili biti sam ok.

Djurdjic potpisao.

Шта очекујете од Ђурђића, г Бомбаш? Нисам пратио дотичног па ме интересује Ваше мишљење.

Ja njega iskreno nisam gledao od kako je u inostranstvu. Znam da je jedno vreme igrao dobro u Skandinaviji.
Iskreno ne previse, ali svakako za nase uslove moze da uvalja 15 komada u prvenstvu i par u LE. Na ovo sto trenutno imamo jeste pojacanje.

ubijao je u svedskoj i norveskoj.
ako je dosao da malo ozivi karijeru,onda bi mogao da bude dobar za nase uslove.u poslednje vreme bi se moglo reci da nije ni za kurac.

Potpisao je Leonardo
http://www.transfermarkt.com/leonardo/profil/spieler/241163

Ovog puta zaista ozbiljan fudbaler, usudjujem se reci bolji od svih Zvezdinih stranaca pojedinacno.

Sledeci pik je ovaj
http://www.transfermarkt.rs/andraz-struna/profil/spieler/70592

Igramo protiv pobednika meca Zaglebje - Slavija Sofija. Lep rival za pocetak, nisu neki amateri tipa Torsavn, Valeta ili Zvezda. Volim kad tako krene.

Brt... Isijavaš komplekse, jebala te i zvezda i čuveni zaglebje koji je tradicionalno neugodan rival krakoviji i visli, i još čuvenija slavija iz bugarske koja je svoju socijalističku školu fudbala uvila u skute zapadnoevropske škole te predstavljaju najneugodnijeg mogućeg rivala u drugom kolu kvalifikacija, ne budi toliko bolestan, nije dobro biti lud.

Leonardo potvrdio dolazak u Partizan.

https://www.instagram.com/p/BG-E-1VDzLx/?taken-by=leozim42

Evo malo o igracu
https://www.youtube.com/watch?v=4JQiKDa6QF0

Covek je vanserijski fudbaler za nase uslove. Ne kalkulise, ide u meso i pravo prema golu. Ne krije se od lopte, prava klasicna desetka koju nismo imali godinama.

Ako zadrzimo Mihajlovica bice to sasvim respektabilan sastav. Ciganka ce biti jebena.

Haha, njega je pre 6 meseci oterao Anži. Za one sa jeftinijim ulaznicama, to više nije "onaj Anži", koji ima krš para, pa u timu ima Etoa, Vilijama, Žirkova, Lasinu Traorea...
već Anži kome Lazić iz Zvezde igra prvu. Tako da, možda je on vrhunski igrač, ali taj klip sa jutjuba svakako ne znači ništa.

Sa druge strane, ništa od nabrojanog nije definicija klasične desetke. Naprotiv, opisao si više Đenaro Gatuzo stil igrača, buldoga, nego desetku, što bi naši stari rekli pakera. Klasična desetka baš treba da kalkuliše, tj. da ne srlja, nego uz svaki potez predviđa protivnikova 3, da bude vrhunski tehničar, da daje golove, ali još važnije da razigrava saigrače, da kada odigra loptu u prostor to bude u najavi gol, da je u stanju da povuče loptu kad tim stoji, i sam da kreira akciju, a sa druge strane i da hvata volej iz prve.

Što se Brazilca tiče, negde sam pročitao da mu je omiljena pozicija levi vezni, što igra upravo Mihajlovic, tako da ne vidim da će ostati Mihajlovic, mada mislim da će igrati "iza napadača" kako naši treneri vole da kažu, odnosno polušpica, tj. menadžerski AMF.

Ono što mi je smešno jeste da je paći uvek najvažnije da su prvi u selu. Ovi sa druge strane se bar nadaju (bezuspešno prethodnih godina) da će nešto napraviti u Evropi krvavoj, ali ne, paći je jedino važno da se pobedi Zvezda. I tako uvek, čak i kada je Đurić, čuj mene Tadić, Đurić, vezao pešes titula, glavni cilj sl. godine TITULA!

Inače, ...

Pre njega, sportski direktor Parnog valjka Ivica Iliev doveo je Sašu Marjanovića, Petra Đuričkovića, Milana Radina, Nemanju Miletića, Miroslava Radovića, Marka Jankovića i Nikolu Đurđića.