Prijava

Гледао, задивио се, људи се генерално жале на тај 48 фрејм формат који залуди мозак, неки на Радгаста јер има потенцијал да постане Џар-Џар Бинкс у Средњем свету.. Ал' што Пацов каже, Џексонови филмови се гледају у биоскопу, осим ако немаш кућни биоскоп па можеш да слушаш трубе и бубњеве како "дропују бас"..

немо сте сељаци, ако имате у вашем месту биоскоп гледајте га тамо (није ме џексон платио да рекламирам)

sranje. darth vejder umre na kraju i još mu luk skajvoker sin!

darth vejder umre na kraju i još mu luk skajvoker sin!

Ne spojleriši!!1

Gledo ja danas u tri de, zabolela me glava tu kod čela. Ništa novo, još jedan gospodar prstenova. Međutim, čini se da franšiza nije iscrpljena, tako da cenim da će i ova trilogija(mislim da je trilogija) postići veliki uspeh. Nisam čitao hobita, ali čini se da je zamišljen kao priča za decu. Ponekad junaci rade nešto što nije ničim motivisano ili se ponašaju nekako nedosledno.
Uglavnom, vredeo je četristo dinara, što ne mogu da kažem za nacističko-huligansku patetičnu bljuvotinu artiljero.

Znači vredi gledati?

Može biti da je knjiga za decu, jer većina iz mog okruženja ju je čitala još negde u osnovnoj. Ali verujem da su lepo uklopili to u film. Još sa ovim dodacima...

Хобит и јесте за узраст док си у основној евентуално средњој. Ја када бих сада читао вјероватно бих се сморио.

Razmišljao sam da ponovo pročitam pre gledanja filma. Ali sam odustao, da mi ne pokvari utisak od ranije. Mada, čisto likova da se podsetim

Dobar je Hobit. Odnosno, tu i tamo je isti kao LOTR. Ali opet, LOTR je ozbiljniji ipak. Grupa ljudi putuje negde daleko sa nekim ciljem i put ih vodi kroz opasne krajeve pa se bore da prežive. Na kraju prvog dela se popnu na stenčugu i vide cilj u magli, na kraju drugog su tu negde stigli a u trećem su uradili to zašto su došli. Al dobri su efekti :)
Dobar je film, gledaću i ostale delove čim izađu. A u Artiljeru je dobar Nebojša Glogovac, da ne grešim dušu. Sve ostalo je užasno.

Руси први одоше у свемир, први снимише Хобита...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6m0l3Yr1B50

Хоббит Бильбо

HAHAHAHAHAHA

Sinoć sam odgledao, dobar je Hobit. Jedino su preterali sa bežanjem od goblina, tu su i Otpisane zajebali. Ali sve u svemu, film mi se svideo. Patuljci su komedija a kod one scene sa Golumovim facijalnim ekspresijama sam pao.

Gandalf mi je mnogo kulji u Hobitu nego u Gospodaru. U LOTR-u je sav ozbiljan a u Hobitu pije crnjak i pusi neke trave. I Radagast mi je jak lik. Od patuljaka omiljeni Gloin zato sto je Gimlijev caca.

Добар трејлер, види се да морају да опеглају ефекте да изгледају неке сцене уверљивије, јесте ова Туријел додата без основа ал' барем неће личити на потпун сосиџ фест...

Kako su do jaja uradili Barda, baš izgleda piratski sa onim kaputom. :)

Ja zavrsavam knjigu jos malo :P

A film nema veze sa knjigom lolo

Midžet gejština, sve patuljci, nigde žene.

Гледо јуче, није лош филм, 8/10. Не смета ми што су оволико одужили књижицу од својих 200 (толико беше?) страна, али било је срања која ми се нису свидела... Леголасов ћале Трандуил рецимо је баш геј педер. Леголас, тј Блум, је зато престао да изгледа као женскица, изгледа баш мужевно, подао бих му се. Глумац који глуми Билба је одличан, Шмауг је исто кул одрађен. Прекинуше филм кад је најзанимљивије, лембас им јебем.