Prijava

Inače Buksno, jako retko sam na sajtu, dođem uveče da pogledam šta se dešava, eventualno popričam sa nekim ljudima koje gotivim, dogovorim se za neko pivo i tako to. Sad imam mrtvu temperaturu i dokon sam. Savršeno vreme za ovakvu temu.

ФЛОПИ УМИРЕ!!!

Drž se tebra, ima sutra na trgu one krave da srolamo!

propada polako jedan po jedan segment sajta

NAprotiv, baš se razvija, jedan po jedan segment. Pretjerano se razvija. :)

ali da su debilate teme na forumu smorile - jesu.
Smorićemo i mi smarače. :)

Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''? Не капирам то, чак ни да ме јебе транџа са пола метра курчевине објашњавајући зашто.

Luli, možda se razvija, ali se razvija u pogrešnom smeru. Vukajlija bi trebala da bude mesto gde će da ispliva kvalitet, a ne kvantitet.

Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''?

Ја плагијам Дуллија по том питању!

Kad porasteš samo će ti se kasti Matrikse.

Мatriks
Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''? Не капирам то, чак ни да ме јебе транџа са пола метра курчевине објашњавајући зашто.

Поздрав.

Dzaba reme... Kerov kurac od foruma. Mene mrzi da se zajebavam na njemu od glupija klinaca. Kad cemo na pivo?

Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''?

То ти је као цигара после јебања.

А за форум, јебига, фали нам Јовичић, или тако нешто. У последње време није било "озбиљне" теме на форуму, вероватно зато што би тако нешто било одмах посечено спем оргијом.

Ćero, pivo čim ozdravim. Računaj za par dana. :D

ovako ja gledam na to... ima MNOGO internih fora na sajtu. i pre ce da prodje tema DJOLUB VS PIZON , nego ona za nerede u londonu.

ovo je sajt za zajebanciju, ne za neko razbijanje mozga. naravno, ozbiljne teme su itekako posecene, kao i teme za ljude koje imaju posebno interesovanje...eto 'gitaristi' sasvim super tema. 'sportski kviz' isto. i tu moze dosta toga da se nauci, sucele misljenja itd

a nema niceg lose da sa ljudima koje znas sa vuke , i koje si zgotivio, udjes u raspravu tipa 'jel bolje prdeti kad stisnes guzne obraze' cisto da se razonodis.

EDIT...pozdrav.

Скроз си у праву реме, децхко.

eto 'gitaristi' sasvim super tema. 'sportski kviz' isto. i tu moze dosta toga da se nauci, sucele misljenja itd

Da, ali to nisu opšte teme, na njih dolazi relativno mala grupa ljudi, koji imaju šta pametno da kažu i pitaju. Problem su velike, javne teme na kojima svi serendaju.

Zapata, jeste, ali ovde su sve teme tog tipa. A onda zajebancija gubi smisao. Inače bilo koja "normalna" tema može da postane zanimljiva, ako se koristi neka doza humora, ako ima iole inteligentnih ljudi na njoj, ali ovde takve teme propadaju brzo. Realno tema o Londonu je jako dobra. Ali i ona prerasta u sranje zbog nekih postova.

Problem su velike, javne teme na kojima svi serendaju.

Kao ova, na primjer? :)

Kao ova, na primjer? :)

Ma jok, ova je ok, ali će se sigurno pojaviti neko da se iskenja.