Prijava

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=241#post_1200596
Rekao sam i ispunilo se, a još sam tad i imao nick Sveti Ilija, JA SAM PROROK JEBOTE!

Не гризе ме савест, тј. мање - више, али не волим дволичност, па због тога. Да је рекао ''Еј, момак, 'ајде дај ми који динар да купим ракију, знаш како је?'', ја бих му дао без по муке.

А неко је већ поменуо да је најгоре потрошен новац на оне глупости са екскурзије, и ту се слажем. Ја сам на срећу јако мало тога куповао, а имао сам другарицу у основној која је скоро само због џиџара ишла на екскурзију.

Xela jesi prorok, hajka i dalje traje :)
@hladan.krompir
Dao bi mu ti, al većina ne bi, zato laže...

Најбоље - 3 пара чарапа за 100 динара, на пијаци. Још су читаве.
Најгоре - пар чарапа за 200 динара, крађа мајку им...

Хаха, Френки кобјаснијо.
Мој ћале је пре десетак година купио пуно тих ''3 за 100 динара'' и данас их носи, јесте да су многе већ прогледале, али јбг.

- mt:s internet, svakog meseca mi stizao račun bar 8000, jebem im mater lopovsku
Ili si isuvise velik zaljubljenik u download, ili imas premalo gigabajta.

Imala sam 6Gb mesečno i nikad ne potrošim ni 5, a na računu obavezno piše 7, 8. Imala sam i onaj njihov merač i ja sam skinula neki, nikad ni 5, a naplate 7 ili 8.

Ја плаћам интернет 250 динара месечно, имам вајрлес, сасвим ми је довољно. Споро скида, али имам стрпљења. Вуку ми учитава солидно. Проток ми је неограничен

I ja sam imala taj mts internet od 6Gb i samo jednom mi je stigao račun oko 3 hiljade i to zato što je brat gledao neke snimke sa utakmica... Inače sam se trudila da ne prekoračim to ograničenje, ponekad pustim neku pesmu na jutjubu i to je to, ovo ostalo je bila Vuka, neki drugi sajtovi, cimerke išle na fejs i tako...

Значи тај МТС интернет није исплатив?

Pa zavisi, ako želiš da skidaš filmove i slično, definitivno nije, a za ostale potrebe može da prođe... Dok nisam imala bolji, dobar je bio i taj mts, jbg :)

Пих, то се онда генерално не исплати. Боље узети неги бежични к'о што ја имам, и мирна Бачка!

Значи тај МТС интернет није исплатив?

Otprilike je isplativ kao one tajlandske šimejl kurve, sve zavisi od toga da li voliš da te karaju.

Па тако му дође. Код мене у месту не верујем да би се могло увести, али ко зна. Имао сам и онај Теленор УСБ интернет, кад су давали као 30 дана на пробу. 2 сата је ћале неке уговоре потписивао, сморио сам се.

ЦД-ови Мејдена нису ни најбоље ни најгоре потрошен новац. Скупљам их јер желим да их имам све, и понекад их слушам (јер све имам на компу и мобилном). А са друге стране је то бацање пара, јер један нов кошта 1500, а полован цирка 800 динара.

najbolje potrosen novac je na jedne stiklice koje sukostale oko 150 evrica, ne kajem se ni danas nakon tri godine, nisu udobne, jako su visoke, ma opsti uzas za stopala, al su tako mocne i uvijek se u njima osjecam mocno, kad sam tuzna, smorena, obujem njih i sve bude dobro, a to je neprocjenjivo :))
najgore potrosen novac je pa eto nek bude na neki dan kupljen kombinezon koji mi se nije dalo probavati, pa kad sam ga obukla skontala sam da je 2 broja manji i kad sam ga skidala sjebem rajfeslus pa ga sad ne mogu ni popraviti :)))
etoooo.....

Да ли мислите да је куповање оних честитки на улици бацање новца? Да ли то стварно иде деци за коју говоре да скупљају новац или иде њима у џеп?

Koliko sam ja upucen, to ima neke veze sa Katarinom Rebracom, a to nikako ne moze da bude dobro. A znam da deo para ide tim sto prodaju, radila je moja sestra to jedan dan. :)

Ја сам био на екскурзији у БГ-у, и седео сам испред Храма, била ми занимљива она стаклена коцка код библиотеке, иако немам појма шта то представља, и долази другарица сва нанервирана са неком честитком, и каже како је момак нудио пар пута, иако је рекла да неће, и на крају јој је рекао како није хумана и наружио је, и она попиздела и купила. Ја никад нисам дао паре за то, нити ћу икад дати. Могу да ми говоре шта хоће, али то је моје мишљење. А најјаче ми је кад ми кажу ''требаће теби један дан нечија помоћ'', али сам тврдоглав, тако да ми ништа ничије не треба, а ништа нећу ни да дам...

Најбоље:
-Лаптоп 53000 на снижењу, неки дан после коштао 65000
-Сони Ериксон к300и, 100 евра, служио ме 5 година беспрекорно, чак му џојстик још увек ради
-Фотоапарат 110 евра, невероватно квалитетан за те паре. Штета што пијана стока упала с њим у поток па се појебао.

Најгоре:
-Нека слика са екскурзије из аква парка, бацио 5 евра
-Улазница за ноћ музеја ове године. Био неки дебил с нама па нас сморио, хтели да га бијемо и на крају се свађали с најбољом другарицом
-Џојстик с неке тезге, дао 700 динара за говно које не ради

Najbolje potrošen novac je koji sam potrošio što sam išao na letovanje sa devojkom,njoj prvi put na more a meni pare nisu bile problem i eto . Nokia 6700 savršeno radi,komp koji sam platio 1000evra ali je zmaj i radi ko švicarski sat !
Najgore potrošen novac mi je ma WoW- igrao ga par godina,tu sam bezveze potrošio para i para i vremena,a mogao sam da vozim novog Bmw-a , na mp4 sa ebay trajao mjesec i crko, i pare što sam ostavio u slot aparatima . Fala Bogu batalio sam to .