Prijava

A da, izveo me profesor matematike pred tablu i zadao mi neki zadatak. Ja naravno nisam imao pojma, a on nabaci kez, uperi lenjir u mene i kaze 'na kraju ovog lenjira je idiot', odeljenje se smeje. A ja mu kazem 'na kojem kraju profesore'. Odeljenje urla od smeha. I lik me izbaci. Tad sam mu izgrebao auto.

Glupost koju sam napravio u školi ove godine upisuje prvi razred , awww sreća tatina ...

Ja jednom na času geografije podigao sto koljenima, pitao me profesor "Zašto dižeš sto" ja odgovorio "Digo mi se Maglić". Kakav sam vragolan bio, hehe.

Bio jedan fizičar...lud i neotesan, mogao ga je zajebati kako je ko hteo. Znao je da međusobno jedni drugima palimo pertle na patikama, i rešili da njemu zapalimo. Ono jedan zapričava drugi pali. Samo lik njuši i kaže : Koga ste sad zapalili i smeška se na to mi odgovaramo: Pa vi gorite. On naravno jebo sve po spisku al smo ga ubedili da nas ne kaže nikom. Posle par meseci dao otkaz, pa smo došli ispred kuće da ga molimo da se vrati. Naravno niije hteo.

Завршио сам школовање без прописног несташлука, ах туга. Чак нас и директорка похвалила због дисциплине, де се изеш од муке...

samo da se upisem jer ovo je totalno moja tema xD...bilo ih je prepremnogo,ali ne mogu sad da pisem o tome...samo da se upisem,dodavacu one najepicnije ovih dana ako se setim...

Pa mnogo je bilo. Aj prvo mi palo na pamet kada me je profesor geografije izveo da odgovaram, a na tabli bila karta. Taman se okrenuo da kenja nešto razredu jer su se smejali zato što sam nešto lupao, kad meni onako upaljač se našao u ruci. Zapalio sam kartu sveta koja je visila na tabli.
Kako je odlepio lik, lupao je atlasom k'o lud. Al džaba, izgore ceo svet.

Jesi se pravio lud da nisi ti?

Bio sam štreber i nisam pravio gluposti. Ponešto u srednjoj školi, dao cvet profesoru za osmi mart, našminkao se u fulu, izvukao trepavice, i seo u prvu klupu i treptao profesorici engleskog, pokazo kurac ovoj iz hemije...

Ipak, mislim da je najretardiraniji događaj bio kad me krava isterala sa časa na kojem smo kupili lišće oko škole zato što sam polomio grablje.

Bas si bio huligan, za ovo sa grabljama mogao si u mardelj da zaglavis, sreca da si bio maloletan.

Ja iš'o u gimnaziju.

Био са професорицом на једном рођендану и све тамо бесплатно, и направим се џек и приђем и кажем ја частим ллоло, она у фазону лако ти је сад кад је све бесплатно, покажи се некад други пут. И ја донесем пиво на час и понудим је, она ме упише и избаци напоље, ал' ми је синоћ окренула туру, уопаааааааааааа

Aktivirao protivpožarni aparat u učionici. Morao platiti kaznu od 100km, plus punjenje aparata. Nisu me izbacili.

I jednom sam naveče, imali zadnja dva časa OET-a, odvrnuo sve osigurače sa table i sakrio ih. Pa su nas pustili ranije, jer je bio mrak.

Само да се упишем па ћу д пишем после кад одиграм њот.

Jericho

Jesi se pravio lud da nisi ti?

Ne. Bio sam malo čudnjikav u školi. Verovao ili ne upalio sam cigaru i smejao se. Inače su me iz osnovne prebacivali u drugu osnovnu, a iz tri srednje izbacili. Bio sam malo nestašan u tom periodu :)

Dao sam drugu da prepiše domaći od mene. Mnogo sam se kajao zbog.te gluposti.

Mada, pazi. Pravili smo sranja koja su za gimnaziju bila nezamisliva, ali za vas likove iz tehničkih škola je svakodnevna pojava, lololo.

U prvom polugođu prvog razreda, mesec dana nakon početka srednješkolskog školovanja, odeljenski pobegli sa časa likovnog (htela žena da nam da pismeni, lolo). Prva smo generacija koja se tako nešto usudila, pa još u prvoj godini. Četvorke iz vladanja, mada nam popravili na petice za kraj, lololo.

U drugoj godini sam se izdrao na profesora hemije. Lik je bio pedofil, davao petice devojkama koje mu se navale na katedru i nabiju mu sise u facu, a meni hteo da da trojku, iako sam sve znao. Kad je posle hteo da mi kenja, rek'o sam mu da će da dođe ćale. Tako je na kraju ispalo da ću da ga bijem, a pod "doći će mi ćale" sam mislio "neću ja da se raspravljam, pričajte sa njim". I pored toga sam obe godine imao petice iz hemije.

U četvrtoj godini na ekskurziji smo se opasno napušili, ceo hotel smrdeo. Došlo nam obezbeđenje i profesori na vrata. Povadio nas profesor matematike, koji je omirisao sobu, rekao da nismo mi i odveo celu ekipu na drugi kraj hodnika (niko od profesora u životu nije omirisao/video travu, lololo). Celu ekskurziju nam se posle smeškao i gledao nas.
Inače, taj isti profesor je uhvatio dve drugarice da duvaju ispred diskoteke u trećoj godini. Ove počele da se pravdaju da je cigara. "Daj da probam tu cigaru", reče on, povuče dva, tri dima, zahvali se i nastavi dalje.