Prijava

U osnovnoj školi sam nastavnici fizike, jednoj babetini koja je bila najstroža, a zvala se Jelica, dok je pokazivala kako se pravi statički elektricitet tako što je krpom u ruci stegla neki kao pendrek i vukla gore dole, uzdisao i vikao glasno:

"To Jelice. Bravo, uuuuuuuf, umeš ti to dobro da radiš, to bre!"

...a danas nosi ženino "prezime".

Profesoru fizčkog sam ukrao auto i vozio po školskom dvorištu sa drugarom. On trčao malo za nama pa stao da sačeka da nam dosadi kad je video da nas bole brige.

...a danas nosi ženino "prezime".

Izdivlj'o sam se dovoljno. Ne može taj tempo da se održi do kraja života. Tačnije svaka čast onima koji mogu.

Имао сам једну глупост. Заљубио сам се. Остало су били несташлуци...

Teško da može da se nazove glupošću koju sam pravio u školskim danima,al ae...
Plagiro ovu Šabanovu pesmu od reči do reči
http://youtu.be/xUkQaSv9q0U
pretovčivši je u pesmicu za pismeni zadataka iz srpskog u valjda šestom razredu, i dobio jebenu peticu i pohvalu u celom razredu, umal da me šibnu i na neko takmičenje mladih presnika okruga, jedva sam se ičupo da ne idem, provalili bi me na keca.
Jebiga, bio sam jedini u razredu koji je poznavao širi opus Šabanovih pesama uključujući i nastavnicu sprskog koja je bila mislim neka metalika hehe.

Oсим што смо песнајама и лактовима изломили врата на вецеима, поломили дирке клавира, донели пар литара ракије на завршетку осмог и све исцевчили за сат времена, крали хармонике из директоркине канцеларије, већину срања смо правили на екскурзијама.

Мислим да је пети био. Сребрно језеро. Другари одвезали чамац, обрнули круг на сред језера, махали разредној,жена нервни слом да добије.

Тара, укључио се аларм за дим, ови пушили, дошли ови из обезбеђења а ми нормални узимамо вињак, пиво и ракију и сакривамо у ватрогасно црево лоло
То пиће су ментоли, да би се сакрили од рецепционара јер није било дозвољено доношење са стране пиће, ишли кроз задњи улаз. Тамо кухиња а они уносе мртви ладни лоол

Најјаче ми било кад смо требали да имамо домаћинство, и наставница каже мом другару, "Петре, ти донеси јаје", а он јој одговори, "Донећу ја два ако желите". Ја сам патос био.
Исти тај је наставници немачког јебао милосну мајку што је хтела кеца да му закључи.. имао је четворку на крају.

Један је гулио клупу ножем пред наставницом лоло

Ако се сетим још, дописаћу.

Мој брат, 90-то. Иста та наставница немачког. Ухвате их као балване па се залете главом да разбију врата. Његов ортак пробије први слој, а мој брат пробије главом врата и скине их са шарки и падне на вугла, а оно га све шпер плоча избола по врату.. Коњина

Ja i ortak slikali profesorku geografije i ubacili na fejzbuk u grupu posvecenu njoj. Htela je da nas tuzi, posle sam se raspit'o, mogli smo najebati zesce. A kreten je zena, nego je moja keva radila sa njom pa nije htela da je tuzi. Inace bih najebao i ja i keva i ortak i njegovi.

Osnovna, 8 razred, profesor koji me je mucio 4 godine mi pris'o i gurnuo me jer pusim ispred ucionice, ja se okrenem i zamandalim mu pesnicu. Od tad me je prozivao sa "Da li bi Marko mogao da odgovara, ako se slucajno spremio?". Jeb'o bi mi kevu da nije naplacivao ocene pa se nije smeo zaliti, ocinkarili bi ga.:)

5-6 mojih drugova, onako najjačih, uvate nekog slabijeg i tako ga malo iščeliče :)
ili kad smo na maturskoj na Zlatiboru pričali drugu kako su tu vukodlaci i poješće ga. On brat otišo do matematičarke i ispričo joj a ona njemu odgovara: Jeste, jeste, ti nisi znao?!

U osnovnoj školi sam nastavnici fizike, jednoj babetini koja je bila najstroža, a zvala se Jelica, dok je pokazivala kako se pravi statički elektricitet tako što je krpom u ruci stegla neki kao pendrek i vukla gore dole, uzdisao i vikao glasno:

"To Jelice. Bravo, uuuuuuuf, umeš ti to dobro da radiš, to bre!"

Who doesn't...
Medju najvećim glupostima je bilo što sam tuk'o lika, i posle ga vodio kući, nije mu bilo dobro...glupost, koji ću ga klinac voditi kući ja...
A bilo je i genijalnih stvari. Dođem posle operacije, i ja istraumiram likušu koja mi je predavala biologiju. Ceo 8. razred sam bio napolju ODOBRENO. Spremao se za turnir u fudbalu od septembra, a turnir tek pred kraj godine...(svaki dan po 1 - 2 časa slobodno), huškao likove da kradu test, poture iglu na stolici i sl. I celu jebenu noć ostao napolju u gaćama i majici bos ispred hotela, jer me likovi izbacili! JEBEM LI IM MAMU JA, hotel patria Subotica sećam se 100% mamu im jebem. Nije bitno šta sam radio.
I tako, bilo nekad.

Čuj koju glupost, pa izbacio klupu napolje kad je nastavnica rekla "zadnja klupa napolje"

Čuj koju glupost, pa izbacio klupu napolje kad je nastavnica rekla "zadnja klupa napolje"

Ti i još 9 000 ljudi! Ja u to neveruem!
http://www.youtube.com/watch?v=LQPOIrdWJgU

Radio sam masu sranja u osnovnoj, ali izdvojio bih brisanje table prljavim sunđerom, natapanje krede vodom pred početak časa, sakrivanje gumica svojim drugarima...

Ne kažem, možda i jesi...al ja sam to čuo 12654321 puta do sad...
EDIT: Komadina, kad su te pustili iz popravnog? Brate čelična muda imaš, ja ti se divim.

hotel patria Subotica sećam se 100% mamu im jebem.

Kome ti jebeš mater?
http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2013/02/Darko-Saric.jpg

Jednom uciteljica pitala i ja digo dvaprsta ona kaze ajde ti, ja reko mogu u WC.

Komadina, kad su te pustili iz popravnog? Brate čelična muda imaš, ja ti se divim.

Diviš se mojim mudima? Aj se jebemo!