Prijava

Јапанци у Азији једини имају нешто што се може сматрати озбиљном лигом. У репки имају и пар Енглеза, али оно, труде се мукице, јебига. Гледао сам пре једно месец, два њих против Тонге, било је кнап, бем ли га.
Али где ћеш у ОлБлексе, звери су то. Једва чекам текму са Французима, то ће весело да буде. Меаламу царчина.

Јел постоји шанса да овај куп не освоји Нови Зеланд?

Au, kakva je ovo smejurija...kao da su s decom igrali.

Јел постоји шанса да овај куп не освоји Нови Зеланд?

О да. Никада немој да искључиш Спрингбоксе и Озије.

Osvaja Australija. Kakav NZ, kakva haka kurac palac.

Jeste, Japanci su bas juce igrali protiv Tonge, napeto je bilo. Dali su 3 traja, dok je Tonga dala samo 2, ali je Tongu spasilo odlicno sutiranje Kurta Morata, verovatno najboljeg sutera na ovom prvenstvu, kao i ogroman broj neprinudjenih gresaka Japanaca. Na kraju - 31-18 za Kraljevinu Tongu. Bilo mi je drago zbog Tonge - prva pobeda posle 2 poraza, a oni imaju najvise navijaca ovde i bas su przenice. Mukice :)

Јел имају они анти допинг тестове? Спид је душу дао за овај спорт.

Ma o tome se radi - NZ je 90% vremena prvi na rang-listi, ali je samo jedan put osvojio kup. Neka magija, jebem li ga. Uvek ovako lese u grupnoj fazi, dok Oziji i Springboksi, (J. Afrika), deru ove slabije kulturiska, ono - 30-40 razlike, nista da ih ojade sa 100-0. E onda se nesto desi - u J. Africi su im otrovali hranu u finalu, prosle godine u Francuskoj su Francuzima d0odelili traj koji se dogodio nakon faze u kojoj se desio dobac unapred, par puta su , jebi ga, izgubili jer nisu bili bolji. I tako. Ovaj put, realno, samo J. Afrika nesto tu moze da prismrdi. Ali, sa Ozijima se nikad ne zna. A nis a Ol Bleksima, kada dodje do faze eliminacija.

Ne, to su sve strejtasi i pivopije :)

Не знам, волим НЗ, али бемму матер, готивим и Спрингбоксе. Јебига.

Него, Че Ву, каква је ситуација са 13ицом доле? Знам да је Маори готиве, али да ли се приближава 15ици по популарности?

Znači ima nameštanja i smicalica?

Znači ima nameštanja i smicalica?

Онај дивни филм "Инвиктус" није споменуо тровање храном Ол Блекса. "Случајно" се потровала цела репрезентација пред финале, да.

13-ica, ili "Rugbu League", (Ragbi Liiig:))), je isto popularna kao ragbi junion, ali na drugaciji nacin. Ovde na Juznoj hemisferi, League se smatra za sport radnicke klase, za razliku od Juniona, koji je ono kao malo elitniji. E sad, NZ ima svoje prvenstvo, ali je dosta jadno. Ali zato imaju tim u australijskom IRL-u, najjacem prvenstvu na svetu - "Auckland Warriors", koji su totalno kvlt - jedini NZ tim u toj ligi! Iako nikad nisu bili prvi, uvek dodju u plej-ofs, a jednom su cak bili i drugi. A postoje tek 10-15 godina, bem li ga. Ja slabo pratim tokom godine, jedino kad dodju plej-ofs.

"Случајно" се потровала цела репрезентација пред финале, да.

Pa ono, to je nemoguće.

:Znači ima nameštanja i smicalica?

Ne bas. To sa hranom je bila namestaljka kladionicara i svi su pohvatani i kaznjeni. Ono sa Francuskom je bila sudijska greska. Iako na prvi pogled izgleda totalno suprotno od toga, ragbi je dzentlmenski sport.

A Vita, jel si ti iz J. Afrike?

Iako na prvi pogled izgleda totalno suprotno od toga, ragbi je dzentlmenski sport.

Football is a gentleman's game played by thugs, and rugby is a thug's game played by gentlemen.

Јок, Београд. Тринаестичар бивши :)