Prijava

Crna Guja
@sedplas
Ja nemam ništa protiv, ali to bi bio ogroman posao za modove. Ako oni to hoće, ja sam za. Taman kad dođem pijan kući, pa napišem neko govno, da ga ne puste, da se ne brukam džabe :)

pa bas u toj temi je nekoliko modova reklo da im ne bi bilo problem. e sad dal su se predomislili ne znam jebemliga....

Buksnomanijak ja sam za to dubace panonskog govnardžiju u žiri lolol

lolololo

a kad bi svi moderatori samo malo češće posećivali nove defke( a ne samo par njih) ne bi bilo problema...

Vučica21™
Ne Gujo. Ima dosta defki koje će pokupiti minuse od ljubomornih novajlija i hejtera a kvalitetna je pa će biti obrisana. To nećemo. Zato treba da prođe sat vremena od objavljivanja pa tek onda da se automatski briše. Tako ćemo spasiti one kvalitetne defke.
A i protiv sam čekanja sat vremena kao za postere jer ima modova koji će servirati ono što se njima sviđa. Da je to ranije uvedeno pola mojih i vaših defki, koje sada stoje, bilo bi obrisano.

a sta ako tacno odredimo sta se brise? Vicevi, plagijati, jebanje keve modovima, morbidnosti itd.... a ne na primer defka koja nekom modu djeluje kao Dejan Cukic pa je ne objavi. takve defke mozda mogu da se proslede drugom modu.

Vučice, ja kažem, ako hejteri sahrane dobru definiciju, nek autor uloži žalbu modovima, pa neka je razmotre. Ako je ok, vratiće je. To bi im, u svakom slučaju, bilo manje posla nego da čitaju svaku napisanu definiciju u svrhu odobravanja ili neodobravanja. A opet kažem, ako je defka dobra, nema šanse da je hejteri ubiju. Ako dobije deset minusa od dece/fejzbukovaca/hejtera, ako je stvarno dobra, dobiće valjda bar pet pluseva, pa neće biti obrisana.

takve defke mozda mogu da se proslede drugom modu

И добићеш 10 различитих мишљења. Нисмо сви исти. Оно што је неком смешно, другом није, оно што је неком одлична дефиниција другом је крш. Иста је ситуација и код модова. То објашњава разноликост насловне стране.

Ako dobije deset minusa od dece/fejzbukovaca/hejtera, ako je stvarno dobra, dobiće valjda bar pet pluseva, pa neće biti obrisana.

Колико сам се само нагледао дефиниција у којим се прозивају модови и слично са егал скором. Нема ту правила, не верујем да ће ишта бити од овог, тешко да ће се неко прихватити оволиког посла. Понуди се Гујо, можда добијеш шансу, ево имаш моју подршку.

Dobro, u pravu si za to, ima stvarno defki tipa "Modovi pičke, gde mi je poster" sa skorom 10:10. Jebiga, možda to ipak ne može. Al dobro je i ono što Sedplas kaže, ako modovi hoće da preuzmu da čitaju sve pre objavljivanja, ja podržavam tu ideju.

I opet kažem, ne mora sve da se gleda, neće onaj ko ima 500 glasova sigurno da postavlja

Pera
Pederčina
Njahahahaha :D :D :D

Definicije su "Dobre", "Đene-Đene", "Loše", "Sranja kojima nije mesto ne samo ovde već nigde gde ima zrno razuma" i "Uopšte nije definicija, vic, plagijat".
Ja sam za to da moderatori uklanjaju pre ne go što se pojave samo one dve poslednje grupe, za prve tri tu su plusevi i minusi. Tu ukus uopšte ne igra ulogu, a ako moderator ne ume da razlikuje te dve grupe od ostalih, ne znam koji moj uopšte glumi ovde.

Ma znate šta? Samo počnite masovno da prijavljujete sva sranja za brisanje i sve će se srediti. I, modovi, daj bre više, uskladite se već jednom!!

Ja samo da podržim prvi post i ideju.

@crnigrujan
Slažem se. Izbacujemo i mi stariji autori govna, ali većina totalno retardiranih defki ipak dolazi od ljudi koji su se tek registrovali, pa bar veći deo neka se pročisti.

Al, sve je ovo već predlagano više puta, a govna se izbacuju nesmanjenim intenzitetom... Jebiga, ja sam hteo ovim bar malo da pokrenem raspravu, da izvršimo pritisak na vladajuću klasu da uradi nešto :)

Što se bunite bezze? Ovo donosi pare i doviđenja.

Desiće se ista stvar i sa posterima: nekadašnji motivacioni ili demotivacioni posteri u izvornom obliku zamijenjeni su slikom sa propratnim komentarom, ko u blicu kad stave onu golu pičku i napišu - MENI ČEDA NE DAJE BOMBONE...
Odobravaju se posteri tipa - neko dijete na slici dudla sisu a komentar je - MMMM, KAD POJASTEM PIĆU PIVO. Mis'im, daj molim te. Lagano se kreće prema demotivacija.com

I defke će vremenom postati čisto govno, za jedno 2 godine, maksimum - dolaziće klinci sa fejsbuka i pisaće -

===yyy ---MaSxA POoSXy kUwAc!--- yyy===

i onda će tinejdžeri da se prepucavaju definicijama - ne pusxy Maša već pusxy Mylyca, ne puši Milica već LyOObItZa MatcXkeeTzA i tako dalje.

Kakav naslov jebote, ja mislio neka nacistička tema.

Morao sam da privučem pažnju na temu nekako :)

A serete vala samo tako... Danas polupo više pluseva nego ikad... Pročitam defke autora koje pratim.. Onda pročitam po popularnosti za danas.. Pa onda malo najnovijih, tu ima djubreta al ti je već do jaja jer si pročito gomilu dobrih pa se tu malo zaebavaš sa nekim detetom... Ovako je bilo i kad sam došao na sajt samo u manjem obimu.. Postere koliko vidim niko ne prati i tu bi trebalo država nešto d'uradi..

za postere samo nuklearka, nista vise....

za postere samo nuklearka, nista vise....

A više mi je i pun kurac vas što pljujete postere.. Preko njih je na ovaj sajt došla gomila dobrih autora..To što kaizenu odgovara do oni sada budo vrtić za igranje klinčadije je njegova stvar, a siguran sam da oće može vrlo lako da napravi nešto da poboljša kvalitet..

Ja sam već rekao za postere - da se napravi aplikacija za pravljenje postera, metne na fejsbuk i zdravo! Sva fb posterdžijska balavurdija bi otišla odavde i ne bi nam svraćala na definicije. A i vi što volite normalne postere, imali bi manje đubreta na njima. A i server bi se preporodio. Gazda nek naplaćuje aplikaciju dvajes kinti metodom sms-a i svima lepo.

A više mi je i pun kurac vas što pljujete postere..

Dok su bili normalni niko ih nije pljuvao. Ne pljuju se bez razloga, nemoj tako.

A više mi je i pun kurac vas što pljujete postere.. Preko njih je na ovaj sajt došla gomila dobrih autora..To što kaizenu odgovara do oni sada budo vrtić za igranje klinčadije je njegova stvar, a siguran sam da oće može vrlo lako da napravi nešto da poboljša kvalitet..

pljujem postere iako sam cak i ja dosao vidjevsi jedan gambijev poster. pljujem ih jer su govna sad, nekad nisu bili, pljujem ih jer ne moz uvece da udjes na vuku jer jebeno baguje server zbog posterdzija koji su posle skole, domaceg zadatka i vecere dosli da vuku da okace svoj biser, zajedno sa 100 hiljada kolega.

Dok su bili normalni niko ih nije pljuvao. Ne pljuju se bez razloga, nemoj tako.

Pa sad su zapušteni i kaizena svrbi mudo dok god buljuk dečurlije može da napravi "djubar" poster i zatim ga pokazuje na fb..Defkama se posvećuje ogromna pažnja, i treba ali posteri su takvi jer kaizen neće ništa da uradi da bi poboljšao kvalitet .. Što se mene tiče može i odobravanje postera tek nakon 24 sata..Tada se ne bi pravili oni dnevni posteri a i dečurlija bi se ubrzo smorila čekajući da se odobri...