Prijava

znaci fmp dobi sansu za trecu abu. dobijamo polako rivala dostojnog partizana.

kako smo krenuli dobro smo zavrsili. jbg aba liga ne zasluzuje 4 predstavnika, bitno da spanska zasluzuje.

sjebase nas sudije protiv crnogoraca lagano, ovo posle je bilo ocekivano, jaci tim pobedio. aj sad da pljujemo pavlovica i ostale jbg.

Vidimo se u Evroligi 2028.

Mislio sam da ovo necu nikad reci, ali Dule je zreo za penziju. Ovo je samo on izgubio. Drzi Pavlovica u igri, covek ne zna kud udara, izgubio se u vremenu i prostoru. Sve sto je sutirao, promasio je, odbija mu se lopta od kosa direktno u ruke, on je ispusta, potpuno hendikepiran u ovim utakmicama.

Pola godine se prica o dovodjenju pleja, i onda dovede beka sutera, kome ne da da sutira, nego ga uci da igra pleja i odbranu - a ovaj to ne ume kad se igra tvrdo.

Ekipi je jako falio pobednicki mentalitet, i juce i danas je bilo desetine sanse da se utakmica okrene - ali svaki put bi stali. Tim nema lidera, a izgubilo se samopouzdanje, jedan od Duletovih glavnih aduta.

Sve u svemu, nije problem Evroliga, nego to sto ce sad pickousta i corava govna da probaju da ugase klub, ili barem da ga izmrcvare sto vise mogu.

jbg aba liga ne zasluzuje 4 predstavnika, bitno da spanska zasluzuje.

хахахахаххха изјава вечери

ae bre ugaseni sta se palite

Ovim majmunima sto dolaze na ovu temu da prozivaju, a zatrpali su i temu za prozivke slikama toliko da ne moze da se pise na njoj, da porucim
https://youtu.be/ZDhzwJenTFE?t=12

Axaxxaxaxaxa aba 4 predstavnika aaaaa

Eto sta se desi kad vam je glavni argument da ste bolji pred finale " Zvezdu nikad nije iso sut kad je tesno protiv nas, to su picke, nemaju muda...itd itd"... Zelim vam uspesnu godinu u kupu Marinka Rokvica, a ako hocete nesto vise, Vujosevica u penziju...

Inace, posteno su dobili, ali ne cak ni zahvaljujuci duzoj klupi i dominaciji u reketu, vec pre svega zbog nase glupe igre i nedostatka samopouzdanja. Da nije bilo Murica, obrukali bismo se.

Dobili su pošteno, ne što su jači il imaju dužu klupu nego zato što su naši pičke.

Najpičkastiji tim u zadnjih 15 godina.

Covek sebe nazvao "evo ga homo" i cudi se sto ga svi ignorisu otkako se registrovao. Evo primetio sam te, ali posto je tema NO HOMO, onda pali dalje.

Свака част Звездиним играчима који су одиграли овако иако су били видно уморнији и слабије физички припремљени.

xD

Macvan je napravio toliko gresaka veceras, koliko verovatno u karijeri nije napravio na jednoj utakmici. Faulovi na sutu posle izbacaja, nerezonski pokusaji trojki, strasno sta je sve radio, doduse njegovo zalaganje nije sporno, i greske je pravio jer je previse hteo.
Ne mogu reci da je Pavlovic sjebao sve ono sto je prosle godine uradio, jer je ipak Dule taj koji ga je drzao u igri, iako se videlo da ne zna dal je posao ili je dosao.

Grobari, srećno u Rumunijama. Čuo sam da će Krasni biti oslabljen sledeće sezone, možda da odete tamo po revanš.

А КАКАВ ЈЕ ДУЛЕ ПСИХО ПОКАЗУЈЕ ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ У СТАЊУ ДА УДАРИ ЧОВЕКА КОЈИ СЕ ЗОВЕ МИРКО! ЕЈ!

nije udario mirka, je l ti kontaš dešavanja il pričaš napamet

Marinkovica je morao uigrati tokom sezone da igra ozbiljnije minute vec sada - opet greska. Djumica je trebalo da ubacuje protiv Cirbesa, da odmara Milutinova, a ne da gura Macvana na peticu, kad je izgubio snagu vec u prvom poluvremenu.

Ništa, makar imamo klub.