Prijava

Sa jednim strancem. I Simonom. I Simanićem. I Rebićem.

I najmanje stranaca u EL imamo.
I Čović ukro pare skosova.

I sa Vrapcem i sa Djumicem. I bez Milutinovica. I bez Andrica.
Pobedili.

pis pis pis

loooooooooooooooooool

Bas je gowno onaj cirbes :'(

nije nego je #uZaruBorbe

Nije brate gowno je ko i simon sto je 5 na 3 teo da vam govno petom utuli u usta

MA PRESTANI BEZVEZNJAKOVICU!
ON JE CENTAR, SALIO SE, ALI ETO USLA JE!

NA KRAJU KRAJEVA, SVI GOVORE DA TREBA DA SE BORIS 40 MINUTA TAKO DA BRAVO MAIK, DOMINIRAJ BRE!

Mislim da me ne kapiras uopste mi ne smeta sto je govno i voleo bih da i vama utrpa isto ovako trojku dok npr ono malo flopersko govno(fala na nadimku brt #pomirenje) ne gotivim jer je hteo nama da polozi. Navijanje je to pozeljno je da nema realnosti i sto vise #gazimudologic

Mislim ova zadnja recenica je mala sprdnjica ali ovo prvo mislim stvarno

Ne falite se kako je Dulo jebo švaboa juče.

ово је тема кк партизан. не смарај о вујошевићу овде.

Zato je paok dobio valensiju, crno-beli svet živi!

ово је тема кк партизан. не смарај о вујошевићу овде.

Jebiga, bilo je kurčenje kako je dobio Valensiju, tad nisi upozoravao na smaranje o njemu. Pogotovo ne tako prijetećim tonom. Iskuliraj malo.

опрости, нервозан сам што је лимож изгубио. а и нисам очекивао да чекаш три недеље да дуле изгуби једну утакмицу и да одмах ујутру дођеш да ликујеш. ти си, шалабајзеру, баш неко злопамтило, је л' да?

зајебавао сам се за смарање, то је била шала на наш (мој) рачун што се прича о лиможу кад побеђује. ово све остало теби на душу.

Ups, nisam prepoznao zajebanciju, nego pomislio da si počeo kurajberisati, tako da, oprosti, iako sam se i ja zajebavao na isti način, jer je na prethodnim stranama veličana Vujoševićeva pobjeda kao da je uzeo prsten sa Filadelfijom.

Не знам јесте ли приметили, вероватно јесте, те неке ситнице које су се промениле са доласком Џикића. на тајмауту на пример, оно ''које је најбољи, партизан'' код пере пола играча није ни изговарало а они који јесу су то некако млако и туњаво, ни руке нису сви стављали. Док Џикића је дошло до боље тимске хемије, пројављује се страст, сада може да се чује, ''сви ко један, партизан!'' на тајмауту. А генерално и тимска хемија и ''другарство'' је на већем нивоу, то је очигледно.