Prijava

не разумем у чему је проблем. већ сам написао да је ово само дискусија о ЖИДОВИМА У СРБИЈИ, а не место где ће се ширити ружне речи против њих, или било ког другог народа. ако могу да постоје места на овом форуму за причу о лезбама, уживаоцима марихуане, циганима, не видим зашто не би могло да се нађе простора за жидове и масонерију.

затварање ове теме би само потврдило да је жидовски лоби најјачи у земљи и да се у старту брише име о његовом постојању, а камоли да је дозвољено потегнути питање о његовом деловању на јавни живот.

"Edit: Jesi mozda ti taj "neki jevrejin" lolololo"

сигурно да није, чим се зове ДАВИД.

сретен

Židovi su banovali samhaina zbog ovog komentara http://vukajlija.com/crnacka-muzika/466225#comment_1518787

затварање ове теме би само потврдило да је жидовски лоби најјачи у земљи и да се у старту брише име о његовом постојању, а камоли да је дозвољено потегнути питање о његовом деловању на јавни живот.

Tako je.Ja sam za to da saznamo ko je na sajtu židov pa da im nalepimo žutim slovima "ŽIDOV" da se zna barem ko su da ne mogu da rade iz senke

"Edit: Jesi mozda ti taj "neki jevrejin" lolololo"

сигурно да није, чим се зове ДАВИД.

Eto upravu je sreten odma su nanjušili temu židovi svuda ih ima

Sretene, moram da se ispovedim. Moj deda je Židov iz Češke. Ali je okrenuo leđa Tori, Talmudu i tajnom učenju Kabale. Svoju decu je vaspitao u strogom duhu pravoslavlja.
Eto toliko, samo samo to želeo da ti priznam i sperem ljagu.

Evo ovako nešto da se napravi davidov profil bi izgledao ovako
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-92.png

Извалили сте ме.

Саћу вас пријавим Ивици па ћемо да видимо ко ће се смеје.

Gasite temu, kako su organizovani i kako vole da se tužakaju, ne bi me čudilo da Kaizenu ovih dana pristigne mejl sa nekom tužbom.

Jebo te, obrisana je tema o pljuvanju keruše, a kako tek ovo neće biti. Ili je i keruša jevrejka pa potegnula veze...

лолололололо

promenio naslov.
mozda je i zakljucam ako ne pocnete stvarno neku pricu ovde.

па дај онда и Србије великим словом, па нек иде живот!

добро, кад сам већ приморан да радим у оваквим условима, и под присмотром. нема везе, навикао сам на све.

дакле, идемо редом.

ивана жидов? написао сам већ све у дефиницији о њој, али да се не рекламирам. шта ви мислите о њеном крештању на претестима за косово, еу, младића, итд? каква јој је улога?

мира адања пољак. рекао сам већ да је очајна водитељка, гледам њену емисију две деценије и не верујем. зашто је и даље ту?

леа киш. леа киш! леа киш? то је она на пинку. одакле она на телевзији? па и глув човек би је сменио након прве емисије.

ђорђе давид. дугогодишњи уживаоц марихуане и разних таблета. нисам видео да је некад трезан наступао. још се напуцао хемијом и одрадио цртеже по телу. тај је узор омладини?

прокоментаришите или пробајте да ми аргументовано одговорите. или наставити низ, не морам све сам. не бојте се.

сретен

Али Ивана Жидов стварно слабо глуми, погледајте колко је очајна овде, мене ватали трансфери кацам гледо први пут.
http://www.youtube.com/watch?v=juXEcYCV2PE

Moja veza sa Natali Portman je od starta minirana od strane jevrejskog lobija, jer njena familija ne zeli da me prihvati zbog toga sto nisam juda i sto vucem nemacke korene. Mene je veoma pogodila nemogucnost da do kraja ostvarim svoju ljubav sa gospodjicom Portman i nalazim da su time povredjena moja esencijalna ljudska prava i prava na ravnopravnost. Smatram da nije u redu da me familija Portmanove diskriminise samo zato sto nemamo istu resicu na uhu i sto sam prirodno rasan.
Cinjenica da ja plenim ne treba da bude prepreka u nasoj ljubavi i ja bih ovim putem zamolio svo napredno covecanstvo da nekako stupi u kontakt sa Portmanovom i obavesti je da smo mi i dalje u vezi. Nije u redu sto mi ne odgovara na mejlove i sto slusa svoju zatucanu porodicu koja ne zeli u familiji osobu koja ne fura gebels naocare, bradu i cilindar.

Budimo ljudi.

Natali, javi se.

драго ми је што сам подстакао људе да се отворе јавно, као и што покушавају да врате старе љубави. ипак је то најбитније. жалосно је само што и томе жидовски лоби жели да стане пут. жалосно

сретен

Komplet zaposleni na B92.
Odavno se zna da su pod direktnim patronatom amerikanizovanog mađarskog židova (ima li gore stvari, možda bugarizovan rumun židov?) Đerđelja Soroša, đavoljeg izaslanika. Takođe se zna da kod Soroša ne mogu raditi nežidovi. Odgovorni urednik je direktni potomak rabina Meira Kahane. Predsjednik IO je mađar jevrejskog porijekla od potomaka zloglasnih mađarskih židova Gelzenštajna koji su naređivali ubistva i progone Srba 1942. godine.

Ovo nisu moje tvrdnje, samo citiram neke navodne činjenice sa jednog ugašenog nacionalističkog sajta. Da li je ovo istina?

Скочимиш, де има дима, има и ватре. Код тих националистичких сајтова се ради о томе да они кажу само оно шта им се свиђа, само оно што им иде у прилог, као и Б92, уосталом...

Činjenica je da je Soroš židov, činjenica je da je B92 pod njegovom kapom, al' ovo mi je sumnjivo

Takođe se zna da kod Soroša ne mogu raditi nežidovi

Ал мени сва та прича о Јешама личи на оно: Ајде да нађемо кривца, јер смо трутови који неће да се боре за себе, па ајде њих да карамо мало због својих неуспеха...

ђорђе давид. дугогодишњи уживаоц марихуане и разних таблета. нисам видео да је некад трезан наступао. још се напуцао хемијом и одрадио цртеже по телу. тај је узор омладини?

lololo, prosao pored mene posle Zvezda-Ren. Kol'ki covek, dan ti jebem. Nisam znao da je zidov...