Prijava

Ово је антисемитизам...
Закључајте ово.

Slažem se.

затварање ове теме би само потврдило да је жидовски лоби најјачи у земљи и да се у старту брише име о његовом постојању, а камоли да је дозвољено потегнути питање о његовом деловању на јавни живот.

Dečko, se ti drogiraš? Teorije zavere ovo ono.

Ма ви'ш да се спрда лик.

U, je, antisemitizam, sad se razmećemo rečima čije se značenje izmenilo, a da ni ne znamo. Nego, koliko se sećam,šovinističke i nacionalističke defkei pre svega antisemitistički posteri (pogledajte značenje reči kad već ne znate o čemu pričate) su bili na naslovnoj, u posterima i odabranima, tako da bi mi zakljčavanje ovoga bilo samo egzempl licemerja par ekselans. Jao, sad smo fini na forumu, dok u posterima odabran taman klinac sa bombom koji izvaljuje nešto glupo pre nego se raznese. Ma ne serite.

Ma kurac se sprda. Ne kapiram ljude koji ako ne vole neku rasu, narod ili veru ne mogu da ćute o tome i misle svoje, nego moraju morbidno da se proseravaju.

Koji je kralj ovaj Sreten... Posteri su mu pobedili. A tek defke...

100% спрдња.
Или дупли, или трол.

Nego, koliko se sećam,šovinističke i nacionalističke defkei pre svega antisemitistički posteri (pogledajte značenje reči kad već ne znate o čemu pričate) su bili na naslovnoj, u posterima i odabranima, tako da bi mi zakljčavanje ovoga bilo samo egzempl licemerja par ekselans

Slažem se sa ovim
Elem ako je ovo "ružno" i "morbidno" šta ćemo sa ovom temom http://vukajlija.com/forum/teme/9461-romi-drustveni-paraziti-ili-samo-stereotip?strana=10 probajte da pročitate malo uverićete se da se na temama pre godinu dana mnogo normalnije komuniciralo
EDIT Edi overi moj profil tj šta samhain kaže ololololo

Ako je trol, i nije nešto.

EDIT Edi overi moj profil tj šta samhain kaže ololololo

ололололо
А јесте. :)

što ste dupli standardi, a decxko? setite se svih antisemitskih postera (prvenstveno uperenih protiv arapa), pa nešto serite o zaključavanju ove teme.

U temi o Krajišnicima je doneta zvanična odluka da ćemo na prelu da lovimo cigane i jevreje.
Onda ćemo nabijati jevreje ciganima u rčove pa ćemo praviti paprikaš od njih, koji naravno nećemo jesti. Ipak smo mi civilizovani ljudi.
http://www4.slikomat.com/11/1004/qtl-jel-mo.jpg

Butt a vidi tek ovo
http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201010/31760/i-onda-je-hrabri-ibra.jpg?1301801700
Ja ne znam zašto se vi zgražavate sreten je samo napisao da postoji jevrejski lobi a relno postoji objasnite ko bi normalan zaposlio leu kiš i miru adenju polak pa nas razuverite

I tako dolazimo do zaključka da su svi hrišćani iskonski židovi.

Ја знам само једну јеврејску породицу код мене и они нису нешто повезани са државом.

Ja sam malo zbunjen. Zar ne bi mi trebali da budemo u dobrim odnosima sa židovima? Mislim, trali su i nas i njih u 2. svjetskom i tako to. Ja sam upoznao samo jednog židova do sada, čini mi se normalan, i razumije se dosta u filmove.
Vjerujem da su ti jevrejski lobiji jaki u drugim državama, al da ih ima i kod nas, nisam znao. Baš me iznenadi ova tema. Nadam se da ćete spomenuti još nekog viđenijeg Jevreja, iz srpskog džet seta.

Ја бих јебо Јеврејку. Две бих јебо!

Nadam se da ćete spomenuti još nekog viđenijeg Jevreja, iz srpskog džet seta.

Šaper je jevrejin po majci. Dakle, tadić potpada pod jevrejski uticaj. iz toga se može dedukovati da jevreji upravljaju srbijom.