Prijava

Ne osporavam da je dobra, vjerovatno jeste. Ali sad zelim neke bitnije stvari da citam. Mada imam je kuci, pa je mozda i uzmem.
Ako bude dosla tuzna, da me moli da je citam reci cu joj: Ali nije u tebi problem, ja samo sad zelim nesto drugo. :)

voliš da čitaš vesna,a?

prelazim na sestre Bronte

Ha ha.

Ako bude dosla tuzna, da me moli da je citam reci cu joj: Ali nije u tebi problem, ja samo sad zelim nesto drugo. :)

Сад ми је жао књиге.

Није она крива што је срање...

Ali ne mogu to da joj kazem. Ni ne poznajem je dovoljno.

radjaš se ko aljoša, ne mož postaneš

a evo ga i smerdjo

postanem aljoša

Bi li volio Lisu?
EDIT

voliš da čitaš vesna,a?

Volim ovu temu. :)

nisi baš razumela, sine moj

"Sidarta" Herman Hese

Čitam početak knjige i htjedoh s gnušanjenm da je odbacim, tu tešku filozofiju i reko aj još malo i vidim da je ipak beletristična filozofija u pitanju.

A "Sidartu" sam uzeo da čitam jer me knjiga "Mafija ne prašta; ubistva u Crnoj Gori i Srbiji" Nikole Markovića icrnjačila ka da čitam sudske spise. Moglo je to kraće a prozaičnije nekolega.

Slucajnost, bas prije Zlih duhova sam citala Sidartu. Jednom davno sam pocela, ali tada mi nije prijala. Ima stvarno lijepih misli, one o rijecima su mi se posebno svidjele. A ima i prakticnih savjeta, nije bas tolika apstraktna filozofija. Preporucujem nju.

Ja sam je bas skoro zavrsila. Napisi neka zapazanja ili citate odje. Kod mene je prevod Zli dusi. :)

Vazi, kada zavrsim ostavljam ovde utisak a citate ne obelezavam jer sam shvatio da nema svrhe kod dobrih knjiga (npr u tvrdjavi od mese bi skoro svaku drugu recenicu morao da podvlacim) a trudim se da citam dobre knjige, mada sam procitao i pun kurac sranja.
Mada ne znam kad cu je zavrsiti, posto narednih dana necu imati vremena.

Uzeo sam opet da čitam "Ljude-krtice". Čudne, ali veoma efektivne alegorije, narator iz ludnice opisuje nakaradnost jugoslovenskog komunistickog društva kroz svoju volšebnu sudbinu. Odlična knjiga 9/10

Kazi brate, ja sam ga uzela jer su ovi moji po faksu posizeli, kao genijalna knjiga, otvara problematiku bezuslovne ljubavi ovo ono. Kad sam videla, rekoh jadna ti je moja knjizevnost sto je studiram....

Na svakakve knjige se danas pošizi, naročito u ovim krajevima.

Прочитао сам данас Баскервилског пса од Конана Дојла, књига о Шерлоку Холмсу. Мало сам се разочарао, очекивао сам више заплета и рокања. И онај Вотсон је класичан педер. Ипак, сад сам у неком детективском фазону па ћу прочитати још неку Шерлокову књигу.

Šerlok na kraju ufati svakog zločinca pošto se dobrano namuči, u čemu je draž čitanja serijala knjiga kad svakoj znaš kraja?