Prijava

Можда, чак и да јесте (а није) превелик је цим, нити мене занима да имам велике листове по сваку цену, оћу квад ложу и дупе да вучем више на мртвом и чучњу, а на листовима шта буде буде, мучићу се са оним издизањем ко и до сад.

Pišite malo i koliki vam je 1RM na glavnim liftovima, slike su subjektivna stvar. :D

ta kenjate bilderi, na vasu kilazu za listove je trcanje keva. ovo ostalo je duvanje kurcu, cim prestanes nedelju dana splasnu se noge izgledate ko pauci. taman malo lakija i ovako da dovede u red. ne mora maraton, ali redovna vezba na krace staze dok ne doteras do nekih 5-6 x 1km brzo (12kmh +) i istezanje za trening i ne moras nista drugo za noge da radis, izgledace proporcionalno, a ne ko pilece ko laki:

Кад си толики мозак и разумијеш се у тематику, не знам што не одеш до Дениса Волфа и Биг Ремија да их научиш то да ураде, јеботе, људи се јебавају годинама да изграде листове и не успијевају да буду масивни, а нису се сјетили да треба да ТРЧЕ само, колико су глупи, невјероватно.

Лист је макар 80% ствар генетике, његов иглед и пуноћа... Дебели људи имају веће листове јер читавог живота носе огроман терет на њима, АЛИ ни то није увијек искључиво, мој ујак је јако дебео али му листови нису уопште дебели, штавише танки су.

И кад ми кажу за ноге само трчање, важи, то можда ако си горе никакав, па ти је исти курац какве су ноге.

Лист је макар 80% ствар генетике, његов иглед и пуноћа...

Ovo je jedina i prava istina. Imam kratke noge i ogromne listove, doduše skresali su se mršavljenjem ali i dalje izgledaju nezgrapno u poređenju sa nogama. Ako bih morao da izdvojim jedno jedino pitanje koje su me najčešće pitali u vezi izgleda, to je: vidi kolike listove imaš, jel to od fudbala? Uvek kažem ne, genetika jebiga.

Fudbaleri imaju očajne noge, ali košarkaši imaju dobre listove.

Ali opet je činjenica da profi fudbaleri futsala imaju balvančine umesto nogu, tvrda podloga pa nabiju valjda..

Nožurda pravog preldžije.

Нема везе то ни са подлогом.. Ја сам читави живот тренира' нешто, те фудбал, те кошарку, а вазда се тај баскет и фудбал игра' на тврду подлогу, па опет трт...
Оно што ти генетика да, то ти је... Можеш их развит донекле, али ако ниси предодређен за то, ништа :)

Хаххахахаха, оде по пехар :Д

Ode po Dormeo, po svemu sudeći.

Kontam da je sovim uleteo u sudije

Kaкве су ово животиње....

Е, онај Грег Плит погинуо, ваљда снима' рекламу и воз га шинуо.

Smare sanjah te sinoć
Poyy

Vide Planine, vrati se u gejm ov trons Planino!!