Prijava

О М Г. Више од 2х телесне тежине, такмичарски, са паузом. Фејк плоче једино објашњење, или наше заваравање :(

Da "decko koji obecava", nekih 5 godina, mogu ti reci da prilicno dobro poznajem oblast nutricionizam, korektno oblast treninga i da sam prilicno zadovoljan svojim izgledom.

Za ovo smokljan stavim ti mojega do jaja u usta.

Murbi daj slike Stafa.

haha murbi znas navodno sve o svemu i ides 3-5 godina u teretanu??? cek cek ponovo jbt ides PET godina u teretanu a mislis da znas SVE o treniranju? lol pa najobicniji smokljan poludebil bi od sebe napravio zivotinju u teretani za max 2 godine uz malo truda i neko najosnovnije znanje o ishrani. to sto ides toliko samo pokazuje koliki si nemac pojma... teretana je prolazna stanica za sve one koji oce da se dorade ili eventualno da se nagruvaju solidno ako su bas u kurcu. nista licno brt al si nub na kub tako da se ne javljaj vise da delis nekom savete plz imas xsport to je mesto za tebe

Hahaha, ni Andrić ga ne bi bolje smislio. Realno dečače koji obećavaš, svaka ti je na mestu. To su oni klasični teretana boj tipovi, koji su istripovali sranje da znaju sve o treniranju na osnovu internet kursa koji primenjuju u teretani. Malo su veće nubare inseniti bojevi koji tripuju jutjub treninge. Postoje i oni koji kombinuju ova dva.
Znaš kako, zajebano je kada preskačeš lastiš u osnovnoj i srednjoj, pa prekasno skapiraš da si barakuda, a onda kreneš da se izvlačiš u teretani pet godina, prosipajući pamet o treninzima, ne kapirajući da si još veći nelord nego onomad kad si preskakao lastiš. Jer tada si makar bio okružen devojčicama.

bio je okruzen devojcicama dok su se igrali odrasilih-------------------pretvarali se da piju kafu sa shalicama punjenim cokoladnim mlekom

Jebi ga, bolje da dobar deo energije trosis na takav nacin, umesto na izbacivanje frustracija iz nezivota trolovanjem ljudi koji se dopisuju o onome sta ne poznajes.

Boxer pvt staf

Auuu Bushe šta ti rek'o auuuuu

Ја сам ваљда доказ да тврдоглавост не пролази свуда. Можеш ти да вежбаш дуго, да груваш веће килаже, ако не пазиш на исхрану, резултата нема. Ја сам почео мало да напредујем тек кад сам почео мало да пазим на исхрану иако годинама вежбам. И то само мало. Да пазим колико је минимум неопходно да се пази на исхрану, изгледао бих врхунски. Радио по разним програмима, вежбао сам прво 3 пута недељно (груди-бицепс, леђа-трицепс, ноге-рамена), плус кардио осталим данима, па сам ишао и 5-6 пута недељно по две групе мишића, сад радим по једну групу мишића сваки тренинг (ПОН - ноге, УТО - леђа, СРЕ - груди, ЧЕТ - рамена, ПЕТ - бицепс и трицпес). Међутим, радили масу или дефиницију, радили по овом или оном програму, исхрана је најбитнија.

Vido Murbi. PRE LJE PO.

Muda ne rastu u teretani a ni šarm.

prilicno dobro poznajem oblast nutricionizam

dalo se primetiti (prvi post na prethodnoj strani)

Srbin_Osvetnik
Džabe bacaš pare na te Omega3. Mislim kad ih već ne koristiš valjano.
Takve stari (većina vitamina, tih masti... u obliku tableta) u potpunosti su beznačajni ako ih ne uzmeš uz neku masnu obrokčinu tipa bureka da bi jetra stvarala i lučila žuč u tanko crevo, koji je neophodan za dalje varenje tih stvari...

Ako si ovde zaista bio ozbiljan, daj neku drugu oblast da pricamo, zajebi ishranu

Mrtav ozbiljan...

Ja vežbam za svoju dušu, kad mi obaveze dopuste, tako da nisam kompetentan da raspravljam o programu, broju serija i ponavljanja...
Pozz

Али да мораш појес' бурек уз омега 3 ту си компетентан :Д

Fala vam svima na odgovorima, dosta ste mi pomogli. Evo kad je Smare tu da ga priupitam jel to on radi i biceps i triceps u jednom danu. Meni je to premoćno jer se na kraju treninga osećam kao ovaj brat iz Mortal Kombata:
http://images6.fanpop.com/image/quiz/1049000/1049817_1382377069252_500_270.jpg

Дап...

У последње вријеме имам проблеме са лијевим зглобом руке па ме мало јебе док радим бицепс, али трудим се, бем ли га....

Имам трип да не умијем да урадим бицепс, додуше мислим да сам једини на планети који мрзи да га ради, док трицепс баш волим... :)

Ja isto volim da ih radim u istom danu, u superserijama, tipa dvoručni pregib, pa odmah potisak sa čela, pa pauza i još tri serije isto. Pa onda kombinujem neke druge dve vežbe.. Baš se oseća pumpa, mene najbolje pogadja tako.

Somi23 koji kurac jbt?

Krenuo opet u teretanu jbg lolo klasična džiberanija ala Tilmo, gruvam se za leto da bih se širio po plažama Vlasinskog jezera.

Ja uradim na kraju i podlakticu, nači ruke nisu moje.