Prijava

У праву си скроз, ал не разумем ова примитивна мишљења где генерализују све пандуре...

Pa jebiga, dovoljno da svako vidi po jednog bahatog i to je dovoljno da bace ljagu na celu profesiju, iako fakat ima čestitih ljudi i momaka koji rade u istoj...

Има финих људи у полицији, али су јако ријетки такви...

Знате како функционише наша полиција, дође ти неко, каже ти 'Гласаш ДПС или идеш кући' и ти онда бираш... Па ево га мени ујак кући сједи, у пензију је пошао са 42 године бре, баш због србовања...

Друга ствар, народ је стока, даш му власт и наравно да ће да се бахати, као и овај полицајац, мислио да препадне Сашу вјероватно, али овај не подаваше ни мало..

Nije ni to strašno u normalnim državama - ok, nosio je pištolj, upucao je momka, ubio ga, uhapšen je i udure, dobiće kaznu kakvu zaslužuje, preko 10 godina zatvora sigurno.
Gdje je problem? Problem je u korumpiranom sudstvu. Ova grozota će dobiti tipa, lupam, 4 godine zatvora, izaći će za godinu i po ako uopšte i odleži išta, nastaviće se šetkati gradom i glumiti zajebanog tipa dok ga neko ne ovjeri. TU JE PROBLEM!
Sutra to vidi neki drugi murjak, pomisli - kad može on mogu i ja, i dobijemo policiju koja misli da ima pravo maltretirati civile, pucati naokolo i šta ti ja znam....
Uzmimo one murjake što ovjeriše u BG-u onog momka što je prošao kroz crveno: kao, davao otpor, kurac-palac, više i ne znam šta je izgovor. Boga mu, šta to treba uraditi čovjek u autu da ga hladnokrvno ovjeriš na po ulice sa par metaka u glavu? Zna li iko šta je ta životinja dobila sem suspenzije i možda 3 godine zatvora?
Takve treba zatvarati na minimum 25 godina zatvora, i to onog komunističkog, strogog zatvora - da ni pismo ne može primiti i prozor ćelije da mu je okrenut ka nekom zidu ni sunca direktno da ne vidi.

Drotovi su gamad uglavnom, kod nas je bio jedan kul lik sto je cugao u parkicu sa nama sve ful, al cim ga je raja zagotivila odma su ga premjestili
A sto se ovog govneta gore tice treba dobiti bar 15 godina, ali kako to vec ide dobice 5 izaci za 2 i po, a vise ce biti kuci nego u tvorzi...imam poznanika koji je pun ko brod, trebao lezati godinu i po, ali je svaki vikend bio kuci ''pod nadzorom'', plus koliko sam cuo stalno su mu odobravali neke zahtjeve nigde veze s mozgom tipa 3 dana slobodno umro mu papagaj i sl. tako ce vjerovatno biti i sa ovim majmunom od drota...a to sto ovaj momak vise nije ziv, sto ce njegovi roditelji ili eventualno porodica patiti to nema veze...JEBENI BALKAN

Prokleta policija! Nas je našla da legitimiše! Represija!

Represijaaa, a, aaa, planeto sumraka!
Pošto je Podgorica mala, a ja poznajem ljude, znaš, eo nekih insajd innformejšn. Likovi su živjeli u istom ulazu. Pejanvoić nije bio cvjećka, to se ne može osporit. Jes ubijen mučki, ali nije bio cvjećka, to se ne može osporit. Uglavnom, likovi su živjeli u istom ulazu. I tako, od ' Dobar dan, dobar dan.' , došlo do ovoga. Potukli su se malo prije nemilog događaja, zbog toga što je Peja maltrerao ženu ( vidi se dotična na snimku) i dijete policajca ( vidi se na snimku ( lik koji puca)). I tu primio malo batine policajac, pa izašao da završi to, kako se inače završava kod nas. E sad, što prolazi kroz glavu onoga koji odluči da ubije, ja ne znam. Ako ko zna, neka podijeli, nećemo prošpijat, sigurno!

Ада није био цвјећка, далеко од тога, ја сам га стварно волио, и ћаћа ми је био стално са њим, али није био цвјећка...
Мислим да знам зашто је малтретирао, а вјероватно је вербално, зато што ова није хтјела да се потпише кад су га вратили из бетоњерке да је био нагрђен, а била је ту, и виђела је све.

Ma ne znam ja detalje.. A ne vjerujem da je fizički nasrtao, ali svakako muž/ muškarac mora tu da reaguje. I još nemoć i poniženje koje osjeti kad ne uspije da 'zaštiti' svoju ženu i dijete. To se skupi, pomiješa, napravi se bućkuriš ljute, zapaljive čorbe. Ne ugasi se šporet, prekipi i ćao.
Realno je oružje opasnije kod slabijeg.

Kad staviš kondom u džep i kreneš u selo, pošao si u jebačinu. Možda nećeš jebati, ali si namerio da pokušaš. Razumem ja frustraciju tipa "maltretirao mi slabijeg", ali sine ti si policajac, upotrebi veze pa ga strpaj u zatvor. Nemoj uzeti topuz i udariti ga u glavu.

I opet - kako se usuđuju da trube o rijalitijima, a u vestima se pušta ovo, pa onda i kako su ubili Gadafija... A nešto ti isti urednici trube o onom uredniku RTS-a što se radovao što je za prilog imao snimke leševa iz rata početkom devedesetih. Jebote, gde ja živim.

Već smo ti i ja diskutovali na ovu temu, znaš moje mišljenje. A ubistvo je sa umišljajem jer nigde ne vidim da je repertirao pištolj, znači da je već došao repertiranog pištolja sa metkom u cevi. Vidi se kako se odmah unosi u facu Pejanoviću, što znači da je ubica inicirao konflikt.

Meni ovo deluje kao da je dobro smišljeno.
Pandur nailazi, kopka ga, potpiruje, provocira, na kraju i pljuje sa ciljem da ga ovaj napadne, jer bi onda on imao ovlašćenje da puca.
No, ovaj je samo cimnuo glavom, u želji da uzvrati pljuvanjem, a pandur ga je već zalemio za patos, iz straha da mu ovaj ne promeni lični opis. Dakle, po mom mišljenju, on ga je sa namerom ubio, ali je takođe imao dozu straha i zbog toga je pucao pre nego što je ovaj išta uradio.

Nema on ovlašćenje da puca ni da ga je ovaj opalio štosom.

Ne može se vaditi na nužnu odbranu zato što je putativna.

Samo se nadam da ce ga u tvorzi metlom silovati...djubre

Prokleto plavo đubre! Svi su plava đubrad! Govna plava! Sluge režima!

A zašto vam je ovo ubistvo tako priraslo srcu?

Zašto? Meni, jer mi je snimak uništio veče sinoć.. Otišo sam da spavam ranije. Pa sam sanjao kako sam ciganin neki mafioza, pa bježim iz Libije, ali me traže. I onda je neki lik ubio dvojicu, kao ovaj u snimku. Te sam mu za kaznu jebao ženu, a bila je stara, i runjava i smrđela mi je u san i bila je ciganka. Zato su mi i bile čiste gaćice ujutro.
Bez zezanja me potreslo.

Ko zna...viš, o ova opcija mi nije pala na pamet još.

Pa ima materijala da se diskutuje o ovome, ovaj lik je bio uhapšen kada je Crna Gora priznala Kosovo, on je glasno protestvovao i onda je maltretiran žešće u stanici i sam je bio izjavio da mu država preti ubistvom i da se ne čudi javnost ako uskoro bude mrtav pa kažu da je imao srčani udar, da je pao i udario glavu ili doživeo slučajnu saobraćajku, tako neke stvari je nabrajao ne znam tačno. Krajnje sumnjivo

Malo beze dubiju nekog tamo boksera jer je bio glasan kad je bilo u pitanju Kosovo. Nije jedini, a teško da je i neki do jaja lik koji može spriječiti priznanje. Najprije da su to neke lične razmirice između njih dvojice.

Јел' могуће ово? Не могу да верујем да нисам раније чуо за ово! Во имја Оца и Сина..

http://www.youtube.com/watch?v=g_BqQj0iHdE&feature=player_embedded#!

Uzmimo one murjake što ovjeriše u BG-u onog momka što je prošao kroz crveno: kao, davao otpor, kurac-palac, više i ne znam šta je izgovor. Boga mu, šta to treba uraditi čovjek u autu da ga hladnokrvno ovjeriš na po ulice sa par metaka u glavu? Zna li iko šta je ta životinja dobila sem suspenzije i možda 3 godine zatvora?

Знам ко је био тај дечко, живео је у релативној близини мене. Био је са другом у колима, бежали су од пандура без разлога (цирке су били), а из сличних кола је два дана пре тога пуцано на пандуре. Није се зауставио, пресрели су га у средњој траци. Он је био на сувозачевом месту, није хтео да изађе, а пандуру који је требао да га изведе силом је кренуо ка пиштољу. То је трагичан след околности (како очајан израз ал јбг). Пандур је требао другачије да га извлачи из аута, и никако није смео да му приђе са репетираним пиштољем али кад се дода да су бежали од пандура, да су одбијали сарадњу, а да је из сличних кола скоро пуцано на керове, није ни чудо што се и пандур мало уцвикао кад је овај кренуо ка утоци. Да не спомињем небулозност првих изјава (Пуцам у стомак, колега у главу итд).. Стварно трагедија. Класично убиство из нехата.

Што се овог момка тиче, скоро па егзекуција. Вадиш пиштољ на ненаоружаног, пљунеш га, демонстрираш силу ради демонстрирања силе. Није имао право да пуца, нити су створени услови за коришћење ватреног оружја, заправо нису били услови ни за вађење. Класична пичка са утоком. И још је он дошао тражећи кавгу, а не убијени.