Prijava

Da matori al sam zbog te smirele u toj situaciji i jos par u Italiji i napravio ovaku karijeru.

E Davide, dolazis danas? Poslednji dan gajba...

не знам ацо, можда, чућемо се још.

BTW vi sto pratite ovu diskusiju. Jel smo imali mi nekog ovakvog igrača ko što sam opisao?
Za škote i engleze znam, svaki 3. igrač po drugim ligama ima karijeru ko što sam ja opisao (ne ide doduše po rusijama, al ostalo je do detalja). Ne znam dal naši tako završavaju, jel su white trash ko ovi...

BTW vi sto pratite ovu diskusiju. Jel smo imali mi nekog ovakvog igrača ko što sam opisao?

Radonjić onaj. Bio je najbolji strelac Partizana, otišo u neki mali buđav tim, izolimili ga tamo, dobio kintu i sad se zajebava po Budvi.

Ja bi karijeru počeo u FK Jedinstvo putevi Užice tu bi ostao dve sezone. U prvoj bi izborili plasman u JSL a u drugoj bi nam za dlaku izmaklo mesto koje koje vodi u kvalifikacije za LE, Zvezdu i Partizan bi pobedili u obe utakmice kod kuće ja bi se istakao na tim utakmicama i kao veliki fudbalski talenat zapao bi za oko Arsenu Vengeru. Predsednik Jednistva bi dobio novog audija u zamenu za mene. U Londonu se nebi najbolje snašao, vreme bi provodio u klabingu jureći rasne manekenke koje su došle u London na slikanja i fozo sešne. Venger me je oterao posle jednog treninga na koji sam došao pijan. Prešao bih u Borusiju Dortmund koja je ponovo zapala u krizu i očajnički su im potrebni kvalitetni igrači. Tu bi se uozbiljio i počeo ponovo da igram kako se od mene očekuje. Tu bih ostao četiri godine, klub bi se vratio u život i jedne sezone bi čak bii prvaci. Ja sam se posebno istakao te sezone i kao jedan od najboljih igrača Bundeslige prešao bih u Bajern. Tu sam dobio otkaz posle nepunih godinu dana zato što sam Šaćiriju ili tako nekom Šiptaru polomio donju vilicu. Posle toga sledi pad u karijeri i menjanje nekoliko klubova u Italiji za 5 godina ni u jednom ne bih bio naročito uspešan sem u Napoliju. Posle toga bih poslednjih 5 godina karijere proveo u Rendžersu koji je uspeo da se vrati u prvu ligu. Tamo bih mogao da pijem koliko hoću. Postao sam legenda kluba zato što bih se isticao u mečevima sa najvećim rivalom Seltikom. Priredili bi mi spektakularan oproštaj od fudbala. Nikad se ne bih ženio ali bi imao buljuk vanbračne dece. Živeo bih kao Džordž Best i tako bih završio. Za repku bih odigrao 35 utakmica i postigao 7 golova. Jedan na svetskom prvenstvu protiv Trinidada i Tobaga u direktnom okršaju za treće mesto u grupi. Ostao bi žal što više nisam pružio reprezentaciji.

i dalje imam najbogatiju karijeru ovde na temi

Pozicije: desni spoljni, zadnji/centralni vezni, štoper (jbg i u stvarnom fudbalu sam igrao na tim pozicijama)

Klubovi:
- PSV Ajndhoven, 4 sezone, 115 utakmica, 14 golova;
- Šalke 04, 2 sezone, 57 utakmica, 10 golova;
- Juventus, 5 sezona, 160 utakmica, 18 golova;
- Fiorentina, 1 sezona, 30 utakmica, 6 golova;
- Bajer Leverkuzen, 4 sezone, 95 utakmica, 20 golova;
- Roma, 2 sezone, 48 utakmica, 7 golova.

- Ukupno: 505 utakmica, 75 golova.

Za reprezentaciju nisam igrao jer mi Falji nije bio menadžer.

Trofeji:

- PSV: 2 puta šampion Holandije, 4 kupa, 1 finale LŠ (izgubili od Reala);
- Šalke: kup Nemačke;
- Juventus: 5 puta šampion Italije, 1 kup, 3 puta LŠ;
- Fiorentina: 1 Liga Evrope;
- Bajer: 1 šampion Nemačke, 2 kupa, 1 LE, 2 LŠ (dobili Real i Inter);
- Roma: 1 kup, finale LŠ (izgubili od Dortmunda).

U PSV sam stigao tako što je skaut prepoznao moj talenat, koji u Partizanu niko nije video jer je kao po običaju igrao neki guzonjin sin. U italijanskoj ligi sam oborio Mihin rekord po broju golova iz slobodnjaka. U Bajeru sam bio kapiten. Od kad sam u fudbalskoj penziji, radim kao skaut i menadžer.

30-ak miliona. A sad mlatim pare kao menadžer.

Enivej, nabavili smo novog Advokata! :P

Talentovani sam štoper. Kasapin onako. Retko kiksnem, ali kada kiksnem to je katastrofalno, sva sreća da je retko.

Bez većih kikseva osim onog protiv Timoka kada sam kratko vratio golmanu i presekao špic i dao gol. Jedan crveni, 6 žutih i poziv Partizana da se priključim pripremama.

Oduševio na pripremama, izbacio odmah Voju Stankovića iz prvog tima. Voja me napao posle treninga, pa sam prebio njega i Gulana koji nas je razdvajao. Snimak sigurnosne kamere posvedočio da sam bio napadnut. Voju oterali, a Gulanu sam jebiga polomio nogu na 4 mesta, pa su me držali na klupi jedno vreme, ali pošto je morao neko da zameni Ostojića jer dečko je kreten, ubacili su mene.

Tih nekoliko godina je obelžilo par kikseva, kao onaj auto gol na Derbiju, koji smo srećom dobili, mada sam isključen bio u 75. minutu, promašena lopta u poslednjem kolu kvalifikacija za LE, kada je moj kiks doveo do primljenog gola i ispadanja i iskupljenje golom u zaustavnom vremenu već sledeće godine protiv RB Salcburga, koji je odveo Partizan u LŠ, gde sam okarakterisan kao igrač zbog kog je Partizan primio manje golova po utakmici nego što se očekivalo.

U PAOK-u sam bio zaslužan za prekid dominacije Olimpijakosa i dve vezane titule, mada kao najveći pečat je ostao promašeni penal protiv PAO-a, u finalu kupa. Dosta crvenih kartona, zbog kojih sam često bio kažnjavan i od strane kluba, a česti su bili incidenti sa šiptarima koji su dolazili u Asprovaltu, gde sam imao vikendicu. Na kraju sam otišao zbog svađe sa novim trenerom kog su tada doveli, a to je bio Skolari jebeni.

Naravno ko bi doveo incidentnog štopera kome je karijera možda u padu, ako ne Milan. Tamo klasika, 3 skudeta, peške se igrala odbrana, mnogo kartona, sve godine najgrublji igrač lige i jedna LE nakon ispadanja iz LŠ. Zbog otvaranja italijanskog restorana u Beogradu, povratak u Partizan da se završi karijera.

Na iskustvo, uz mlađe kolege i sa kapitenskom trakom na rukama, odigrao 3 sezone pune uspeha. Jedan ulazak u LŠ, dva puta u LE, a jednom se čak i jesen dočekala. Dve titule za to vreme. Kiks na Derbiju, tačnije autogol ponovo, ali nije toliko ni bitno, povučen dres sa brojem 13 koji sam celu karijeru nosio. Restoran dobro radi, i dalje sam moderator na Vukajliji i sve je kul. Za reprezentaciju sam pozvan bio 2 puta, ali Siniša Mihajlović je hteo da mi igraju 18-ogodišnjaci uvek, a ja sa 18 i nisam baš bio neki toliki talenat. Posle sam bio mator.
Oproštajna utakmica na JNA saigrači iz svih klubova protiv ekipe Partizana, jedno poluvreme za ove, jedno za one. Sav prihod žrtvama zemljotresa u Makedoniji, ali je izbio skandal pošto sam tražio striktno da pomoć ne ide u područja gde su živeli Albanci.

THE END.

Смедерево угашено. Још једног освајача купа са лепим стадионом смо успели да пустимо низ воду. Браво српски фудбал.

Nije sve tako crno Enemi

Ipak, kako prenosi "Sport", na stadionu kraj Dunava gledaće se fudbal i to utakmice Srpske lige grupa Zapad. Dosadašnji član ovog ranga, ekipa Seljaka iz Mihajlovca, promenila je naziv u Semendrija 1924, pod kojim će se boriti za bodove od naredne sezone.

јебо стадион кад су на њему увек играли ко пичке јебем им матер бункерашку

jel to sartid ugasen?

srpski fudbal ce samo na gore da ide, dok zvezda i partizan mafija vlada. moraju se oni prvo pustiti niz vodu, pa ce se pojaviti srugi klubovi i ulaganje u nesto sto mozda i ima smisla ako je liga ravnopravna i zakoni za sve isti.
kao i po ostalim istocnoevropskim ligama gde se poceli da muvaju po ligama sampiona i ostalo. nisu klubovi sa "imenima" nego neki novi.

Ipak, kako prenosi "Sport", na stadionu kraj Dunava gledaće se fudbal i to utakmice Srpske lige grupa Zapad. Dosadašnji član ovog ranga, ekipa Seljaka iz Mihajlovca, promenila je naziv u Semendrija 1924, pod kojim će se boriti za bodove od naredne sezone.

Прочитао сам то и мислио сам да је вест преузета с Курајбера.

јебо стадион кад су на њему увек играли ко пичке јебем им матер бункерашку

Па играли су тако кад су кренули да се распадају. Иначе су фино кидали неколико година, изградили стадион, било је и публике. Баш је била лепа прича.

Нама фале клубови са трофејима и традицијом, да имају локалци за кога да навијају и да буде занимљивије. Није Сартид био неки врх клуб с гомилом трофеја и милион година традиције, али лепо је кренуо. За мали клуб један трофеј купа и пар европских утакмица, велики стадион, пуна капа.

их, кад је то било... пре 10 година

сад је време и за звезду да се гаси, а не за неко тамо смедерево...