Prijava

Па ако ћеш тако ви сте много више пали од смедерева, они су освојили куп па испали у другу лигу, ни први ни последњи, а ви били прваци европе сад вас и не пуштају у европу. Већи успех, већи и пад јбг.

добро, то стоји, него кажем кад је једна звезда која је највећи бренд и највећу протекцију ужива пред банкротом, како да не буде неки доста мањи клуб који ни управу није имао своју него су га водили и плаћали људи из партизана

Али ово је само немар или оно бол у курцу, како год, јер да се спаси Сартид треба можда милион, ако и толико или просто воља да то рецимо фсс узме под своје, пронађе неког способног да извади клуб из курца, а за звезду је потребно усвојити закон да би је спасли.

Jako mi je žao "Smedereva" ("Sartida"), imali su jedno vreme najbolji stadion južno od Beograda. A i lepu igru svojevremeno, majku mu, i dalje mi je ono nesrećno ispadanje od "Ipsviča" pred očima, #sudijalopove!

Što se tiče infrastrukture, ja bih stadion dao mladim kategorijama reprezentacije, ili bih ga prenamenio za druge sportove ili javne događaje.

Sad tek videh ovo, RIP Smederevo </3.

Svedočio sam istoriji znači, jednom sam gledao Smederevo - OFK uživo, 2:1 dobili Smederevci.

Nakon 10 godina u Mačvi u mlađim kategorijama sa nepunih 16 i etiketom vuderkida na poziv sportskog direktora Ibrakadabre dolazim u Pariz za neverovatnih 7.5 milki. Nakon što prvi put u životu bivam izmasiran i istuširan posle treninga skapiram promenu koja mi se dešava. Radim kao magarac, postajem bog slobodnjaka i kornera, dribling i eksplozivnost su mi u genima od tate Dijega. Debitujem za PSG sa 17 posle tekme sam 15 dana u novinama. Porede me sa Maradonom i Bekamom, Ovenom i Tevezom, zapravo sam sve to zajedno. Do 23e već imam 228 utakmica, 209 golova, 260 asistencija i 2 klempava trofeja. Na račun mi leže 3 milke mesečno plus 1.8 od dresova i magnetića za friz. Nakon što sa repkom uzimam boginju u Dohi puca priča u kuriru sa mojom slikom i kantom od polidisperzije sa kokiškom. Nakon suspenzije zbog dopa od 2 godine nastupam jednu sezonu u Realu međutim nakon što Prosinečkog otpuste raskidam i ja ugovor. Traži me ceo svet, MI 6 me pronalazi na Vanuatu kako karam neku 13godišnju čamugicu i prenose mi pozdrave iz Londona. Glatko odbijam Totenhem i na iznenađenje svih u jeku karijere sa 26 god vraćam se u Mačvu zajedno sa Robijem. Nakon 4 trofeja u regionalnoj ligi i 2 četvrtfinala LŠ penzionišem se u 32 i kupujem klub.
Svih 9 sinova treniraju u Mačvi a Ibrakadabra visi na istočnom zidu u pozlati, zapadno je uramljen dres reprezentacije Velike Srbije iz Katara sa brojem 10. Palim džok i mislim se da l' da vadim Zvezdu iz govana, al me bole kurci.

Готивим енглески клупски фудбал, али баш воле да придају превелики значај сами себи. Бекам дао гол у квалификацијама, Бекам добио црвени у неком четвртфиналу, Бекам први пут јебе Викторију као играч мадридског Реала... А нема места за Ван Бастенов гол, нпр.

Фотку која је на другом месту први пут видим, феноменална је.

Ma nije on štoper, to je greška u postavama flešskora, vidiš da nosi broj 10. Ali pet golova da da neko u našoj ligi... Ne pamtim da je bilo u poslednjih 10 godina, još je to rad jebeni, bila kvota 5 na njih. A ovo što je došlo 7+, tu je neko bogovski profitirao.

Ne pratim naš fudbal, pa ne znam, mada se sjećam da je i neki golman nosio desetku, ne znam koja liga. U svakom slučaju, 5 komada u našoj ligi je nemoguća misija i za napadača. Čista namještaljka.

Ма то је син покојног Милана Јелића, бившег председника Републике Српске. Јелић је нападач. Играо је раније за ОФК Београд.
Погледајте му стастистику. Човек је данас постигао скоро исти број голова колико за 3 године у ОФК Београду.
http://en.wikipedia.org/wiki/Petar_Jeli%C4%87

Taj je, direktore.
Ne znam, koliko mi se čini, voždovac i rad nisu u nekim dobrim odnosima, al' svašta je moguće, 7+ i prvo poluvreme 4+, i dupla pobeda 2, tu je svaka kvota preko 30. Bolje nego da su prelaz namestili, šta :D

u ovoj ligi invalida
mora čovek da sumnja na sve i svašta

opet, ne verujem da bi u nameštenoj tekmi privlačili pažnju sa ovakvim raritetom od 5 golova za 50 minuta

Znam kad je Jelić igrao za Modriču a Bijeljinskom Radniku je trebala pobeda protiv njih. Dogovorili su se da Radnik pobedi a da Jelić da što više golova.. Radnik je pobedio 4-3
3 gola za Modriču je postigao Jelić i postao najbolji strelac lige i na kraju sezone prešao u Ninberg.