Prijava

Aurora, to su unutrašnja pitanja druge države. Nit' se razumem, nit' me interesuje.

Tome, onda ok...ako se neko glupira po forumu, nije bitna njegova nacionalnost :)

Tada je i počela čitava hajka na nju, koliko me pamćenje služi.

Ја сам разочаран... Ако Растко памти догаџаје од пре свог роџења, зашто не можеш и ти?!

Tom mi je najslađi sa svojim izbegavačkim stavom. Takve najviše volim. Odlični su polemičari i istina je uvek na njihovoj strani... NOT!

Aurora, to su unutrašnja pitanja druge države. Nit' se razumem, nit' me interesuje.

Molim? O čemu pričaš, pa ne bavi se Kandićka pitanjem fudbalskih huligana po Beogradu nego srpskih zločina po Bosni i Hrvatskoj. Pa šta nju onda bole kurac za zločine u Hrvatskoj i Bosni kad su to za nju strane države?

Jao, došao je GM na temu, Sieg Heil. Ovo će biti produktivno.

Aurora, popij tabletu za smirenje. Ja sam rekao da me baš briga za unutrašnja pitanja BiH i vaše penzije. JA.
FLASHING NEWS:
Ja ≠ Nataša Kandić
Jesi shvatila taj koncept, ok? Super, bravo, ponosan sam na tebe.

Des Čedo šta ima kod tebe

Aurora, popij tabletu za smirenje. Ja sam rekao da me baš briga za unutrašnja pitanja BiH i vaše penzije. JA.
FLASHING NEWS:
Ja ≠ Nataša Kandić
Jesi shvatila taj koncept, ok? Super, bravo, ponosan sam na tebe.

Hahahahah kralju hahahahaha čovječe pa ti imaš pravo glasa hahahha

@Šanzamm:
Čekaj, ovaj tvoj poster je zapravo dobio 118 pluseva?! Brinem se za budućnost čovečanstva.

Drugari, 8 godina svog života sam proveo u vojnim školama. Još 4 nakon toga časno nosio uniformu. Mislio sam da je biti oficir, SRBSKI OFICIR najčasnije zanimanje na svetu. Imao sam ideale, bio sam spreman da u svakom trenutku da za ovu državu dam život. Stvarno sam voleo Srbiju. Bila mi je iznad svih, iznad keve i ćaleta , porodice, drugara...Za državu sam bio tu i vikendom i praznikom i svakim jebenim danom svakog jebenog meseca u svakoj jebenoj godini...
A onda sam najebao. Neko je ZABORAVIO da mi kaže da je zona nedaleko od moje baze GAĐANA URANIJUMOM. E posle toga sam se 9 meseci raspadao od raka. I mnogo razmišljao. MNOGO VIŠE od raka BOLI ČINJENICA da od trenutka kada sam legao u bolnicu MOJU SRBIJU više nije zanimalo šta se samnom dešava. Tek posle 6 meseci raspadanja u holu VMA sam sreo jednog od nadređenih starešina. Nije me prepoznao jer sam izgubio kosu. Tada mi je rekao reči koje su mi zauvek promenile mišljenje , srušile sve ideale . Citiram: " Znamo mi potporučniče celu vašu situaciju , nama PAPIRI redovno stižu u jedinicu"
Reko sam mu tada "Ok. Onda vi PAPIR stavite da radi umesto mene". Okrenuo se i otišao. Došla nekakva delegacija da me obiđe 3 dana kasnije. Donela pomorandže. Sva svoja prava sam morao godinama da isteravam(stan, invalidska naknada) a za neka se još sudimo.
Ipak zahvalan sam državi. Upravo zahvaljujući svemu tome sam shvatio da je SRBIJA moja žena, koja je ostala uz mene kad mi je bilo najgore, moja porodica i moji drugovi. Za tu Srbiju sam opet spreman da ginem. Teritorija me ne zanima. Ni političari , ni ideali...
Hvala im samo jer sam zahvaljujući njima zavoleo ovaj život, naučio da uživam u svakom malom trenutku , svatio ko mi je pravi prijatelj. I sada živim maksimalnim kvalitetom života. iako neznam koliko će on da traje. Smejem se svaki dan, radostan sam.

Brinem se za budućnost čovečanstva.

Хахаха, који камбекови, јеботе, хаварија. Враћа ме у предшколске дане. Гарант са стране има отворен таб "best putdowns". xoxox

Polako, GM, da vi's kako ce do kraja trece strane da natera Penzosa da se izvini Natasi Kandic.

Шта мислите, о којој умној болести је реч и шта Срби са таквим понашањем према себи и својој прошлости могу да очекују у будућности?

Mislim da bi to bio onaj Alchajmer, kada zaboravljaš sve živo, a u ovom slučaju svoju istoriju. A što se budućnosti tiče - ma koja crna budućnost jebote! Nisam neka Srbenda, ali mi je stravično krivo zbog svega što se radi ovoj državi i ovom narodu jer sam pre svega i tu rođen i tu živim. Ostali smo još odavno, uskoro i formalno, bez svog nacionalnog identiteta, jad, beda i tuga na svakom koraku. Jebu nas svi živi i jebaće nas jer smo idiotska nacija koja olako zaboravlja šta joj se sve dešavalo. Samo još da napravimo savez sa Republikom Kosovo i proglasimo Hašima Tačija za počasnog građanina Beograda kako bismo se još malo uvukli u bulju Amerima i to je to.

enemyofthefreeworld malopre
Edit Delete

@Penzioner, занимљиво ми је да доста људи са којима сам причао стварно има тај став. "Не идем да браним границе, систем, курце, палце, идем да браним своју жену, децу, браћу, сестре, родитеље."
То ме је пријатно изненадило, надам се да нисам у заблуди.

Sorry, moradoh obrisati da ne blokiram temu...

Jeste brate, to je to. Ali ne možeš očekivati da te kao bogalja izdržava žena, prijatelji, to je posao države, a tu država pada u očima.
Danas je sramota reći da si ratovao.

Знам, знам... Али шта им можемо? Наравно да ми се гаде кад их видим у лимузинама док се људи који су рањавани, обогаљени, који су изгубили вољене и куће даве у дуговима, али заиста шта им можемо? Не знам да ли је питање менталитета или чега али тако је како је. Оно у шта ја верујем је та нека грађанска иницијатива која колико толико ради посао. Као што је било ово за инкубаторе, откуп сеоских кућа за избеглице, помоћ за Краљево, итд. Хоће Србин да помогне и кад нема ништа, нисмо ми стока, само стоку бирамо јер обуче смокинг.

Sit gladnom ne veruje.
Neće ni onaj, koji sedi za kompjuterom i traži istinu, ma koliko prostodušno rečeno, u knjigama i filozofskim tezama znati šta znači, kada je ispred tebe odred Hamzi, koji u mraku uzvikuje Alaha. Iza tebe selo u kom su tvoji voljeni. Ti na sredini, u rovu, sa mitraljezom.
Sledila mi se krv u žilama, kada sam slušao priče sa ratišta.
I sada se pojavi nekakva Nataša Kandić, koja je osam godina studirala sociologiju, materijalizacija hipokrizije, da ti objašnjava o samo jednoj strani priče. Ko je ovde lud?

Ја бих њу стрељао на Тргу Републике...

Mislio sam da je biti oficir, SRBSKI OFICIR najčasnije zanimanje na svetu.

A ja mislio najčasnije zanimanje na svetu astronom. Zeznuo sam se.