Prijava

Dok sam bio u blokadi, izašao je full trailer. :svrš:

http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLU

Ako film bude dobar kao trailer, biće najbolji film godine.

Prometheus prelepo izgleda, a i glumačka postava je dobra. Jedva čekam da gledam.

Управо гледао Господар Прстенова - Повратак краља. :свршава на Хобит трејлер:

Све је то лепо, али 'оће бити и неки домаћи филм у 2012?

Коме је још до домаћих филмова ? Сморили су....Очекујем новог Батмана од филмова , и Диабло од игрица.Толико од 2012.

Мени. (: Боље да гледам домаће филмове него свакогодишње презентовање једног те истог Бетмена са најновијим специјалним ефектима.

А домаћи филмови нису презентовање једног те истог већ 20 година а ? Још увек исти глумци...нека хвала .А што се тиче бетмена , ови нови филмови имају генијалну причу , јаке глумце и да специјалне ефекте.Само што не знам више шта да очекујем.Неко споменуо диктатора ал делује ми лејм.Овај прометеус ме не занима ...безвезе.Ето волим да гледам анимиране од Пиксара , они увек лепо изненаде.

А домаћи филмови нису презентовање једног те истог већ 20 година а ?

Нису.

Kako je predrkano ♥

http://www.youtube.com/watch?v=ebSZOlCnXq0

Hoću ja da mogu da se teleportujem tako što se pretvorim u vrane. Mada, kako to tačno funkcioniše? Šta ako jednu od tih vrana ubiju dok prelaze sa tačke A do tačke B? Hoće onda kraljici faliti neki deo tela, npr. ruka ili pola lica?

ко је плавуша на 1:14?

Šarliz Teron kao Zla Kraljica.

Ne znam. Nisam gledao ovaj Looper. Možda bi mogao biti neloš.

На imdb-у God bless America је назначен на 2011-ту. Је л' био уопште код нас на тржишту? Видим ни на торенту нема ништа, а радо бих погледао. Генијална идеја за филм.

Kako nema na torrentu ja ga pre pola godine gledao i to DVDrip. Dobar je film, ali u suštini ništa specijalno. Čak je i ona devojka samo obična psihotična kučka.
Evo ti link, pa edituj post ako ne treba da stoji. МОД ЕДИТ: Овај дио поста је уклоњен.

'Беш му матер, ја све што ми треба нађем на kat.ph, чим изађе добар снимак каквог филма, тамо има. Фала пуно за линк, а сад га мичем пошто не би смио да стоји. Ако коме буде још требало, нек' се јави на пвт.

"Lincoln" i "Django Unchained".

Mada, sve nešto imam utisak da će sve američke filmske nagrade Spielberg uzeli, znajući koliko njegovi filmovi kod "svojih" dobro prolazU!