Prijava

http://​anonops.blogspot.com/
a najjači je čikica sa leve strane, koji te juri da klikneš na njega.

Men su do jaja ovi GO AMONIUS! komentari. Da, baš su zbog njih odustali. I ona maska anonimusa je toliki promašaj.

гомила тих хакера, нолајфера, дебелих анонимуса и осталих се борила да ми можемо да скидамо филмове и гледамо са рибама и скидамо зику за јебање или цирку пред излазак! и како после да их не волиш? <333

Zbilja misliš da su oni odgovorni za neuspjeh ovih zakona?

ja mislim da su pridoneli,jer su zajebani hakeri

Njihov doprinos ne sporim. Ali je daleko od presudnog. Pa ovi sa lovom imaju mnogo žešće jebače tastature.

Ne mogu tek tako da ugase internet, i previše para je u igri.

Meśa

Ne mogu tek tako da ugase internet, i previše para je u igri.

Pirateriju je nemoguće zabraniti svako ko misli suprotno je u teškoj zabludi.Nisu tu samo pajrt bej i rapidšar danas postoji mali milion sajtova za pirateriju i sve ih ugasiti je teoretski nemoguće.I ako zabrane guglu i ostalim pretraživačima da izbacuju takve sajtove tu će uvek biti forumi na kojima će se razmenjivati linkovi.Pitanje je kome piraterija najviše smeta ajmo redom
Filmovi:svakako teško je staviti zaštitu na film al oni (pogotovo američki filmovi) ubiru lep profit to što su alavi jevreji koji oće više je njihov problem.
Muzika:Svakom muzičaru koji se buni zbog besplatog skidanja sa neta treba obesiti i gađati ga pločama iz 70-ih.Dok se probijao preko tuba to im nije smetalo.SISAJTE GA MUZIČARI.
Igre:Da je njima stvarno u interesu da istrebe pirateriju oni bi to i uradili.BIla je neka igra valjda assasin creed na kojoj su stavili neki drm (il tako nešto ne držite me za reč) i hakerima je trebalo jedno mesec dana il jače da provale igru za to vreme su profitirali od kupovine verovatno al postavlja se pitanje:Ako su stvarno više profitirali zašto to ne praktikuju i druge igre i zašto ne rade više na zaštiti.
Pa prosudite sami...
EDIT
Ustvari postoji način a to je da se ugasi net lolo

Negde sam procitao da je cak i Barak Obama protiv SOPA-e... Mrzi me sad da trazim, preko moba sam.

pre svog ovog sranja nisam cuo ni za anonymuse ni za ove sopu i pipu...ovaj lik je sigurno clan Anonymusa http://1.bp.blogspot.com/-fI-Sd-xL9zI/TZ851pqhAuI/AAAAAAAAAAU/2BrPEF5oixY/s1600/crack.jpg

Negde sam procitao da je cak i Barak Obama protiv SOPA-e... Mrzi me sad da trazim, preko moba sam.

Naravno da jeste. Pa uskoro će izbori.

- Iako je on protiv, zakon ode na glasanje.
- Milioni besnih građana koji se bore za istu stvar.
- Predlog zakona skinut (iliti odložen na neodređeno)
- Isti ti milioni imaju razlog da glasaju za crnog klovna.

Нешто ће сигурно урадити, иду они полако. Знали су да неће тек тако моћи да сјебу све одједном, али полако, полако, бога питај шта им све пада нам.

Све иде ка једном циљу, контрола интернета, информација уопште. ПИПА и СОПА су само почетак, мада откако су ови Анонимус ликови оборили ових неколико сајтова УС владе и најавили још напада, скењало се пешес сенатора, па су скинули предлог закона. Негде прочитах да је учествовало преко шест хиљада људи у сајбернападу, да л' је могуће? Колико је ово добро. И је л' истина да су оборили сајт оног малог Бибера?

Негде прочитах да је учествовало преко шест хиљада људи у сајбернападу, да л' је могуће?

Oko 5.600.

И је л' истина да су оборили сајт оног малог Бибера?

Ne. To je neko drugi odradio i u pitanju je bio samo fan site. Oficijalni nije ni pipnut. A i nema nikakve vajde od rušenja njegovog sajta.

skenjo sam se totalno... VEOMA BITNO HOĆE LI ODOBRITI ILI NEĆE! Jaka fora... Odakle tolika fama kada svi znamo da ne možemo da prdnemo kako god se situacija okrene. Ajde da se pravimo kako smo upućeni i potkovani nekim tralalala znanjem jer je to fensi. Onaj ko može nešto da učini povodom toga, tom neće smetati nikakva cenzura i kontrola... Do tada, pravite anonimus maske i palite se kao onomad kad ste se rokali na ćelavo zbog onijeh naših skinjhed vonabi vilmova.

Cuo sam da vukajliju gase!

Како бих оном Ламару пишао по фаци...маторац распали..