Prijava

Ovo treba da bude svojevrsna zabava za sve. Naravno da svaki par ima neku svoju pesmu, što ne znači da ona mora da bude za prvi ples. Ako neko ima posebne razloge zbog čega je toliko negativan i u svemu vidi samo najgore, trebalo bi da se pozabavite sobom. To što želiš da čuješ neki savet ili predlog, ne znači da si nesposoban i nekompetentan, već naprotiv, da si svestan da možda neko drugi ima i drugačije poglede. Samo vi što mislite da ste najpametniji na svetu i da vas niko ne može naučiti bilo čemu, na pravom ste putu da se razvijate i učite uvek nešto novo.
Svima drugima, koji su razumeli poentu cele ove priče - hvala. Meni je zaista pomoglo to što ste do sada pisali i davali predloge.

http://www.youtube.com/watch?v=WQnAxOQxQIU&ob=av2e

Taman sam mislio da je ova pateticna tema umrla. Ali ne, morala si da je ozivis. Udaj se vise i ostavi nas na miru.

:) Da te ne zanima ne bi je ne proveravao. :)))

il se razvedi pa se udaj ponovo

Da te ne zanima ne bi je ne proveravao.

Aktivirala si je u aktivne, te je nisam proveravao, vec sam dosao da uvredim. Smaras vise sa svojim vencanjem. Zasij himen i udaj se. Molim te nemoj vise da aktiviras ovu temu. Molim te.

A i ti si našla koga ćeš i gde da pitaš za mišljenje o venčanju kad je očigledno da je ovo sajt na kome se ''JEBE''.

I posle godine dana provedene u instituciji zvanoj brak, zapitaj se da li je bilo neophodno razmatrati o izboru pesme za prvi ples. U stvari zapitaj se to dana nakon svadbe dok budeš brojala pare. :)

I da, srećno.