Prijava

Ја би' за неких дваес иљада јура.

Једете говна за паре пичке продане!
Ја не бих појео говно за паре, али бих вам показао курац за џаба.
едит шалим се појео бих, што да не

A zašto to tebe interesuje? Imaš neku ponudu za takav užitak pa hoćeš da usaglasiš cenovnik sa opštim mišljenjem o ceni?
Iskreno, pojeo bih nekog sa govnima

Prvo, ovo je najbolja tema koju sam ikada video na nekom forumu. Ne mogu da prestanem da citam prvi post i da se smejem ko nenormalan.
Sto se govneta tice, voleo bih da kazem da bih pojeo za neke ogromne pare koje bi me obezbedile za citav zivot, ali znajuci koliko sam gadljiv, na to verovatno nikada ne bih pristao.
Inace, jel dozvoljeno da se doticno govno kuva, mesi, zasladjuje nekim dodacima ili mora da se pojede upravo onakvo kakvo je izbaceno? Reko mozda je manje gadno ako umesis pitu s govnima i pojedes je uz jogurt.

Inace, jel dozvoljeno da se doticno govno kuva, mesi, zasladjuje nekim dodacima ili mora da se pojede upravo onakvo kakvo je izbaceno?

Ne, ali možeš da ga ispoliraš ako ti nešto znači.

http://www.youtube.com/watch?v=yiJ9fy1qSFI

А јел би морало да буде људско?
Контам да би свако сто пута лакше појео вного од неког биљоједа, поготово кад се онако испржи на сунцу и не смрди а за укус још не знам.

Nizakake pare, ali jednom sa ovo pitao druga trazio je 10 000 evrova

Појебо бих једно велико сочно говно, када би ми било гарантовано да ће се угасити сво људско зло, да ће негативне емоције нестати, и да ће светом завладати СРЕЋА и РАДОСТ.

Хаха бурз какви су то харе кришна фазони лололо

Ја поједем говно за џ кад одем на испит. Платим га, заправо, 200 генги.

Aww Burzu za misicu.

Nije navedeno čije govno i u kom stanju. Pojeo bih ovčije govno, zaleđeno, naravno za jedno pet milijardi dolara. U čemu je fora? Ovčija govna su k'o bombone i to još zaleđena, samo bih ih zgutao.

kad sam bio mali zborio sam "viđi baba, ćule sipa kafu".
ćule je bila naša koza.
najkvalitetnija kafa je produkt unutrašnjih organa.
glupa tema, jbg.

Била већ тема о једењу гована, две су сувишне.
http://vukajlija.com/forum/teme/14141