Prijava

jeste musolini,reko' ću budem tiha,neću da smetam akterima,osim ako zaklone pa moram da im dam instrukcije i pomerim ih da vidim sve lepo.

Хоћу ја такву другарицу :)

Наравно и зато је ова тема глупа ко курац кад би била озбиљна, а овако је дојајна јер подсећа на тетру.

to što ti blage veze nemaš kako žene doživljavaju orgazam, ne znači da je moje čedo od teme glupo ko kurac.

ko nema šta da doprinese temi, neka spemuje drugde.

dakle:

zabranjen je spem na temi.

То што ти претпостављаш да ја не знам како жене доживљавају сладосрашћеније нема благе везе са тим што је тема глупа.

a zašto je tema glupa, molim te argumentuj mi to. i ako ti je toliko glupa, koji kurac ti tražiš na njoj?

to što ti blage veze nemaš kako žene doživljavaju orgazam...

Orgazam je sramota

Lemajo, aj mi pokaži kako da dovodim ribe dorgazma?

Мало реклама, ево један научно-истраживачки рад, ту је све објашњено, прочитајте, доказано је у лабораторији. Има и први део, то сам ја писала али на основу википедијског знања, била фрка за текст окс притисо лоло

http://www.tarzanija.com/sveta-vodica-–-kad-vulva-ejakulira-ii-deo/

Svaka vrsta spema se ovde prekida. Znajte da ste upozoreni.

lemaja

edit: uostalom, ko još veruje pornićima? čak i da je taj skvirt iz pornića stvaran, ne postoji "skladište" za TOLIKU količinu tečnosti, osim bešike...

Лемајић ово је могуће причао ми је ортак коме се дешавало са цуром. Ако се теби није десило то је само твоја несрећа, ал каже да му је цура причала да је осећај невероватан. Наравно њој, а самим тим и њему.

Иначе, чак и научници не знају где се та течнос таложи, ал оно, то не значи да не постоји

оно што је Џими реко да не тражим да цитирам ал оно, нађи момка на ког се ложиш и сврши је сто посто истина. Знам за примере људи којима су цуре свршавале у процесу скидања одеће са њих. Тако да оно.

pa to, ne mogu da provale de se to nalazi...

а иначе такође је мени позната чињеница да све жене могу да доживе сквирт ал не умеју све да се доведу до тога психички. Не физички

Лемајо, није то складиште типа КАНИСТЕР где вода одмара са жабокречином и чека курчину да је потера напоље, него су питању ЖЉЕЗДЕ које луче мегаубрзано и шикља јебига.

Иначе, чак и научници не знају где се та течнос таложи

Možda u kolenu?

Fala bogu da niko normalan ne veruje pornićima ali volimo namerno da zaboravimo da tamo iza ima čika s kamerom i još jedan s osveženjem i mezetlukom (med, orasi...), pa jedan s medikamentima... da ne pominjemo u onim boljim režiser koji sve vreme dobacuje "tako... sad malo brže... sad je obrni na bok... a sad JAKO, udri... jače stenji mala, ne kopaš kuruze..."

Elem, nisu samo pornići, fenomen je dokumentovan. Jebote zmijo, kad sad reče žlezde tačno mi tvor pao na um...

to je očigledno neki mišić koji pumpa kao srce i pod pritiskom izbacuje to iz pičke. A ta tečnost se ne nalazi nigde posebno nego je to ta tečnost koja vam curi iz vagine kad se naložite, samo što u ovom slučaju se taj mišić iziritira i počne da pumpa napolje tečnost pod pritiskom. A kako iziritirati mišić da počne da pljucka tako ko će ga znati.
To skvirtovanje verovatno mogu da dožive samo one koje luče baš mnogo vlage, a ove što su inače suvlje onda teško.

Пичка свршава срцем

Пичка свршава срцем

hahaha +1

Пичка свршава срцем

Misliš kurcem?

Jeb'o ga ja, to sve o skvirtovanju vam pise i na mrtvoj wikipediji. Nego Lemaja pitala dal' znamo neke trikove za pouzdani vrhunac. Ja iskreno nem' pojma da li tako nesto kao trik uopste postoji. Nije picka carobnjacki sesir, pa da sa par poteza izvuces iz nje orgazam kao belog zeca. Svi smo razliciti i nikom ne odgovara isto. Zato su mi npr. one night stand-ovi sranje. Jest' sve to super, zbario si ribu i na keca ti da, ali da bi seks bio bas dobar treba se malo upoznati na telesnom planu. Ona da nauci sta odgovara tebi, ti sta odgovara njoj, koja vam poza oboma najbolje lezi itd. Bitno je samo malo se potruditi, pricati o svemu i ne biti sebican. Obicno je barijera uvek ta prica, svi se stide da kazu otvoreno tokom seksa nesto tipa "Ne nabijaj mi jezik u picku, ne prija mi. Lepse mi kad me lizes ko cjuko." Zato sam ja bivsoj rekao, ako nece da kvari trenutak sa objasnjavanjem i konverzacijom, nek' jednostavno rukom pokaze sta hoce. Ono, ako joj se ne svidja trenutna radnja prekine te, ako iste jos, a ti prekines samo te diskretno vrati u proslu poziciju.
Za kraj, setio sam se necega. Ispasce sad kao reklama, ali zabole me, lepo pase uz temu.
http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201104/93130/kunilingus.jpg?1308296547