Prijava

Misliš kurcem?

Не :) Само сам дала романтични коментар на пезосову теорију да се у дубинама пичје дупље налази морски краставац :)

Svi smo razliciti i nikom ne odgovara isto. Zato su mi npr. one night stand-ovi sranje. Jest' sve to super, zbario si ribu i na keca ti da, ali da bi seks bio bas dobar treba se malo upoznati na telesnom planu. Ona da nauci sta odgovara tebi, ti sta odgovara njoj, koja vam poza oboma najbolje lezi itd.

Jes, seksom za jednu noć dobiješ samo mnoge noći lošeg seksa. Trik je naći zlatnu sredinu između neuhodanosti i kolotečine, trik je u triku.

Пичка свршава срцем

Čuo li je neko onaj za menstrualnu krv eufemizam "krv iz srca"?

orgazam od kojeg klecaju kolena najlakse mogu da dozive oni koji imaju preko 60 godina jer im svakako klecaju kolena lololol

Ništa nešto novo ne rekoše tu, Kris... Mada mislim da su ove vežbe dobra stvar...

to što ti blage veze nemaš kako žene doživljavaju orgazam, ne znači da je moje čedo od teme glupo ko kurac.

Реално, Лемајо, тема је мало бесмислена. Ти, ето, најбоље знаш како жене доживљавају оргазам, па се опет распитујеш за технике. Оно, шкк. Али океј.

оно што је Џими реко да не тражим да цитирам ал оно, нађи момка на ког се ложиш и сврши је сто посто истина. Знам за примере људи којима су цуре свршавале у процесу скидања одеће са њих. Тако да оно.

Тај рад, сине. Ако се риба довољно ложи на тебе (како год ''ложење'' било дефинисано), може да сврши и од једног јединог додира. Исто важи и за мушкарце. Има људи које само нечији поглед може да натера да доживе оргазам.

П.С. Знам лика који се куне да је свршио у гаће кад су Мејдени изашли на бину на Сајму 2007, тако да оргазам не мора да буде ни сексуално условљен. Довољно је узбуђење.

ja mislim da ovde vazi ona stara "vjezbom do savrsenstva" to jest isprobavati sve i svasta sa partnerom, na taj nacin mogu da se otkriju mnoge zanimljive stvari, naravno samo ako oba partnera zele da probaju nesto novo, nesto divlje.

e, fmn, kegelove vežbe jesu super:)

оргазам не мора да буде ни сексуално условљен.

naravno.

mada, vježbajte, žene. :)

A i možda da se stavi ovo jastuče, možda ni to nije loše... :)

moram da se ne složim sa džimbom u potpunosti. naravno da mora da postoji ta inicijalna privlačnost, ali ne možeš da se samo na to vadiš...valja zasukati rukave, bukvalno

treba pripremiti teren ručno ili oralno. svi znate gde je G-tačka, stoga dajte po stimulaciji iste. lo lo.

a glede skvirtovanja...ima mnogo teorija, od konzervativnih da je to u stvari urin, i da je to neurotično manifestovanje orgazma, do teorije da je je to sekret bulbouretralnih žlezdi...pod naponom koji omogućavaju pubični mišići. više mi se sviđa druga teorija.

Tako je, Zapata, ne može to tek tako, mora malo tu da se potrude obe strane :)

Naravno da je super kad se s nekim složiš u krevetu odma'...i odma' vulkani, zemljotresi. Ali to su retke stvari...većinom mora da se 'zagreje stolica', da se otkriva ko šta voli...mnogo rečenica tipa 'ne, tu .neeeee', ' e tu je bolje' , 'opet ne valja'... vežbom do savršenstva :)

Pa da, sve je stvar vežbe, nije neka mudrost :) Fora je da se žensko skroz opusti, jer nema ništa ako je napeta ili razmišlja o nekim desetim stvarima... Valjda taj orgazam ide iz glave...

Fora je da se žensko skroz opusti

a čekaj što bi razmišljala o desetim stvarima. koncentrišeš se na problem at hand, ne na rasprodaju u tally weil :)

orgazam ide iz glave..

nemoj da si prostak, Zaperu...izdrži da ne napraviš foru :)

Ja moram da se opustim maksimalno, a iskreno, to mi baš i ne ide. I to je za mene uglavnom to, posle toga sve kao podmazano ide :)

damo, ti si zoolog, je l' tačno da kod svinja orgazam traje pola sata? i ako je tako, koj kurac veštačka oplodnja?? ljudi su goveda.

a cela ta priča oko nalaženja nekog na koga se previše palim...meni lično gore (uslovno rečeno) sa nekom do koje mi malo barem stalo...jer tad se trudiš da je oduševiš.

Jeste Kris, i do pola sata, imaju i slučajevi od po sat lolo. Ali često to su puki impulsi, svinje samo haluciniraju.