Prijava

Razmisljam da pocnem, jel tesko za ucenje ili ne?

Zavisi koliko hoces da naucis.

solo mmr 2k
boli mene kurac za solo pljujte kolko ocete ja u ovom mmr-u uziiiiivam igram da bi se zajebavo
kad ocu da trajhardujem i dam sve od sebe to je druga prica, napravi se 5 stak i trajharduje se opasno, znaci od drafta pa sve do koliko xp koji krip daje

solidan nadimak boban

taj mmr je najgluplja stvar koju su izmislili u doti, niko vise ne igra da bi igrao, vec zbog brojki, pogotovo sad kad su uveli ovo da pise najveci mmr u timu dok se pikuju heroji ispod avatara.
imao sam 4700, sad sam 3800 i boli me kurac, igram tecija na rankedu. ne vredi se drkati oko toga, ljudi su glupavi za dotu i uvek ce ostati, tako da ili ces napraviti novi acc i prziti, gledati da te kalibriraju preko 5k ili, ustvari nema drugo ili, to je to.
uticalo je i to sto je trenutna meta smece, gde se favorizuju heroji kao sto su sniper i troll, a ja stvarno ne mogu igrati te heroje, snipera sam probao 1 gejm, trolla 2-3 i to je to, smaraju. dotu igram jer su mi odredjeni heroji zanimljivi, a ne da bih igrao uzastopno 2 strane juggera mater vam jebem trajherdersku.

bolje je bilo pre mmr-a

Zasto su bristl i antimejdz poceli da gore? Jel to kao zato sto imaju najbolji K/D/A u timu a partija se toliko oduzila?

Moje omiljeni heroj atm je Sven prije sam ga igra sve ka neki pisljivi support ali prije neki dan mi pade naum ae brate zajebi support ae igraj malo ka jebac i ja sto cu kako cu radi se neki soulring,mask of madness i bkb pa onda moze neki situacioni item mada ne treba nego odma trci na jebeni crit znaci qq znaci qq jos nisam stiga posle toga da mu idem nesto jace da sastavljam obicno se tu partija zavrsi nijesam stiza da Cristalys upg na Burizu jos qq stvarno je prelud taman sad ova partija jure mi gore coveka moga iz teama 4 heroja neprijatelja ljuta on Gyro a jure ga spec,oracle,crystal i venge i nedje onamo kod neutralaca nasih onih najjacih pored Babice oni njega fataju i ubijaju ali tu ja ulazim radi se soulring baca se stun pali se maska bkb i ulty tripple kill za mene jedna picka je pobegla sto da recem
sig

Šta je koji kurac dota?

Može neki print skrin?

Ima neko da mi da cd key i sva sranja za dotu keca?

Garena vise ne radi, kako mogu digram jos, posto mi ne podrzava masina dvojku?

Zahvalio bih dobrim ljudima koji bi mi omogucili da ponovo plodim potmom.

http://oi60.tinypic.com/11jc03n.jpg
bruka kakva partija sa Legionom znaci bruka
nije to sad neki skor mislim moglo je jace dosta ali znaci tako sam ponosan na sebe brukicau
tuce se moja mort protiv magine ja blink njoj heal njega fatam na ulty tu nailazi venge mort siluje venge dok ja ubijam Maginu pa znaci ne smije jace qnem ti se
sig

kad sad nismo crkli ja i manta nikad necemo
EZ MMR B O Y S
http://www.dotabuff.com/matches/1341680531

Blajvaga, evo ti ova dva sajta preko kojih mozes da pikaš ako nemaš original WC.

https://entgaming.net/
https://stats.ohsystem.net/

A probaj da u Gareni, u opcijama, promeniš region, trebalo bi onda da možeš da pikaš. Ortaku je tako uspelo, mada se navukao na entgaming i ostao tu, zajebao Garenu.

Hvala.

A dajte link da skinem gejm, da ne trazim ako je moguce?