Prijava

Ја мислим да је отварање ове теме само скретање са правог проблема. И ДАЉЕ НИЈЕ НАШО ТИТЛОВЕЕЕЕЕЕЕ

ok je to ali neki predsjednički odban, onako, da se pokaže dobra volja. mnogo ste me razočarali

E, inače, Faco, provalio sam zašto ti se ono sa titlovima dešavalo, mogu na PVT da ti objasnim ako te interesuje.

Znam sve to Faco, al' i da bi vi mogli nekoga da banujete( u ovom slučaju zbog klevete) treba da imate "dokaze" za ban. U ovom slučaju to bi bilo da ste bili 100% sigurni da nema kopije. Al' ispostavilo se suprotno. Znači, i vi ste banovali nekoga bez razloga kao što ste i njoj govorili da kleveće bez dokaza, i tu je ona najgore prošla a vaša omaška se oprašta( ne tvoja već od onoga što je banovao). E pa glupo vam je to.

Kad glumimo neki sistem, glumimo ga do kraja!

Kakav predsednicki odban, ovime je dokazana nevinost - znaci potpuna restitucija plus odsteta, jedno mesec dana ktitorstva minimum.

Не веруем са чиме се забављате, који сте нолајфери, повраћа ми се од вас.

Покажи ми модератора лајфера и имаш гајбу пива :)

A ima li kazne za pogrešno optuživanje nekoga da kleveće?
Kad glumimo neki sistem, glumimo ga do kraja!

Не. Правило је да се уз оптужбу обавезно мора ставити и линк у прилог. Објаснио сам горе зашто је то тако. Ако линка нема, банана без обзира да ли је оптужба основана.

Шта сад, да не банујемо никог од десетина и стотина клеветника, само зато што не знамо и наравно да не можемо знати ко је све у праву, а ко не.
А процентуално преко 90 посто клевета је неосновано.

Зато и постоји Џимијев пост у правилнику у коме је то све наглашено.

mogu na PVT da ti objasnim ako te interesuje.

dvoje su se tako smuvali

Kakvi dokazi za ban? Kako oni da dokažu nepostojanje neke reakcije ako ona ne postoji?

Mislim, sada smo provalili da postoji, ali opet... :)

Не можете без вукајлије један дан. ЧОВЕЧЕ, ја кад нисам на вукајлији мени је лепо.

prije nego tema ode u spem, još jednom da apelujem na nadležne. bar skraćenje ako ne potpuna rehabilitacija kao što predlaže autor Jericho
EDIT: Cornelije, i meni ali mi je lijepo i ođe :)

Znam sve to Faco, al' i da bi vi mogli nekoga da banujete( u ovom slučaju zbog klevete) treba da imate "dokaze" za ban.

Ово си написао у међувремену док сам куцкао овај свој пост горе, па ако ти и поред њега није јасно како и зашто, ово твоје овде цитирано могу укратко да потврдим с Пеккијевим постом:

Kakvi dokazi za ban? Kako oni da dokažu nepostojanje neke reakcije ako ona ne postoji?

Корнелије брате постао си сморчина и то она највећа. Ако тролујеш тролујеш веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома, веома лоше. Или буди нормалан или немој срати љеба ти :) немој нас прозивати и срати да ниси на вукајлији кад на управо сереш. Ко онда куца, твоја реинкарнација коју си добиЈо након посјете шкоцкој ложи слободних Масона ?!

Aha, vidio sam Faco.
Pa stavio sam pod navodnicima dokaze. Kao da su sigurni da toga nema. Na to sam mislio. Al' nema veze, ja čisto onako kažem, sve je ok.

Не можете без вукајлије један дан. ЧОВЕЧЕ, ја кад нисам на вукајлији мени је лепо.

pa da, pošto ti jebeš.

prije nego tema ode u spem, još jednom da apelujem na nadležne. bar skraćenje ako ne potpuna rehabilitacija kao što predlaže autor Jericho
EDIT: Cornelije, i meni ali mi je lijepo i ođe :)

Ја имам добру вољу да то учиним (још више због тога што у суштини готивим Вучицу, и то је и разлог да сам се уопште мучио да куцкам онолики уводни пост и отварам тему), али нећу да одступам од правила јер би онда сви имали основе да нешто послије траже и кукају.
Нема изузетака. Правила су правила.

Ето, таман нек мало лајферише с Корнелијем :)

ok onda, da ne bi ispalo da sam ja uzalud ođe kuckao, konkretna ponuda, može li da podijelite ban između mene i nje, tj. dva dana ja i dva ona jer su joj čini mi se ostala još četiri dana?

Ето, таман нек мало лајферише с Корнелијем :)

oco, ne pozivaj na blud, ona je udata žena a on jebe.

trazim razmod face a umod vucice

Evo i meni može taj ban da ide. Nek' mi idu sva 4 dana.