Prijava

Kontam da bi bilo jako dobro.

Valjalo bi da kod pretrage definicija kada kuckaš neku riječ, ne izlaze samo definicije čiji naslovi počinju tim slovima ili tom rječju koju kucaš, nego i one koje negdje u sredini ili na kraju naslova sadrže tu riječ. Npr, kad ukucaš KER, da ti između ostalog izađe i VIDI GA MALI KER.

Da iskoci neki pop-up kada stigne PVT.

Џоноване, нећеш вјеровати ал' та врста претраге постоји можда колико и сам сајт.
Срч бар стоји испод ''додај своју дефиницију'' и ''следећа за гласање'', кад уђеш у одјељак ''дефиниције''.
Невјероватно звучи да претрага о којој говорим ради управо то што си ти предложио. Каква коинциденција :))

a sta je sa mojim predlogom faco? kaizen duradi nesto!

Valjalo bi da pretraga autora pretražuje i deo imena na sredini ili kraju, a ne samo od početka. Ako npr. postoji autor sa imenom "BngrsdgYYYfu", a ja se kasnije setim samo toga da u imenu ima YYY, preko pretrage autora ne mogu da ga nadjem. Ako sam glup, pa mogu, recite kako, ali baš za ovakve ekstremne primere, koji ne mogu prostim guglovanjem da se nadju, npr. ako se neko seća da sam ja Drebin, ali je zaboravio Frank, samo gugla Drebin Vukajlija i naći će me, ali za ovakve zajebanije primere ne znam kako da tražim.

a sta je sa mojim predlogom faco? kaizen duradi nesto!

Сад си ме подсјетио на мој предлог кад сам говорио да би било добро да се оређеним ауторима забрани учествовање на одређеним дјеловима сајта. Рецимо неко спамује по форуму и фино имам дугменце ''блокирај'' и у падајућем менију изаберем: форум, чет, дефиниције, постери, реакције.
Ово што си ти предложио било би јебеније одрадити него што би имали користи од тога. Претпостављам да би тако нешто успоравало сајт, што је још један проблем.

1. Da nam date po još jednu def. da pišemo za rođendan, slavu, praznike, dan državnosti, kad sportisti sa ovih prostora naprave nek uspjeh (tipa prođemo u baraž za SP u fudbalo ne izgubimo sa više od 3 razlike), za godišnjicu registrovanja na Vukajliji i slične svetkovine.
2. Kad je crveno slovo, da ako se obriše definicija autoru se da za pravo u sledećih 20 minuta da napiše novu. Ako ne napiše za to vrijeme, pada mu kvota na 0 ponovo.

Da se uvede dugme "block user" u slučaju da sa nekim od drugih autora ne želimo da komuniciramo putem pvt-a.

Verovatno je predlagano, al dajte nam mogucnost da obisemo celokupne razgovore iz PVT. Jbt, na kom to jos sajtu vlasnik naloga ne moze da radi sa svojim inboxom sta hoce!?

Da se uvede dugme "block user" u slučaju da sa nekim od drugih autora ne želimo da komuniciramo putem pvt-a.

То не мора, ако нећеш да читаш нечије певетеове, не отвараш их. Ал' би могло да се уведе блоковање за постове на форуму, то би већ било до јаја. С тим што би Валсинарб сам са собом причао вероватно, ал' шта ћеш, док се не отвориш, неће ти уђе.

Da kad ocijeniš definiciju i poster da se maknu onaj plus i minus što stoje pored brojki kolko ima istih, aj da bezveze stoje tu no samo odlače pažnju. Ili to ili sam ja sitničav. Za reakcije ne mora, vidio sam ih nekolko i to mi je bilo dovoljno za zaključak da su velika većina (in jor fejs lektori) sranje.

I moglo bi u onaj podforum "Nešto." da budu premještene zaključane teme, da olakšaju snalaženje kroz živi forum i preglednost.

Jebeš ovo, daj da napravimo vukajlija survivor. 2 ekipe po 20 igraca, igramo one kurčeve, slagalice, čoveče ne ljuti se, tablić, i glasamo kod nekog moda ko napušta pleme od izgubljenog tima, i sve tako tok u jednom timu ne ostane 4 takmičara, i onda svi u jedno pleme lolo.

Da se uvede dugme "block user" u slučaju da sa nekim od drugih autora ne želimo da komuniciramo putem pvt-a.

То не мора, ако нећеш да читаш нечије певетеове, не отвараш их. Ал' би могло да се уведе блоковање за постове на форуму, то би већ било до јаја.

Ovo je zapravo jedna te ista stvar.

Da se uvede bus plus.

Jab ucestvovo u ovom Ducetovom.