Prijava

Nije, nego misle da čupav možeš da dobiješ samo čupave pičke, a većinom se preferira ćelavo.

Каква год предрасуда да је у питању сувише је ретардирана...
Ко зна, тај зна, може да буде ћосав, или потпуна Чубака, али ако зна, он ће јебати и тачка, за то му не треба крема или восак за депилацију јебену...

Ma zajebavam se, nek se brije koga veseli, ali nije li ipak lepše biti vukajlija?

јер је већина стрејт дебила почела да се осећа угроженим, ако није обријан на неким деловима као остале фегетлије, јер мисли да чупав пичке добит' неће....

Da sumiramo tvoju teoriju:

Debeli maljavi muškarci, pravi muškarci, ne mogu da dobiju pičke jer te pičke jure obrijane i ulickane momčiće, koji jure obrijane i ulickane momčiće?

To je jednostavno tvoj život i tvoja stvar. Da li si obrijan ili ne, da li voliš obrijane ili maljave. U svakom slučaju, naći ćeš neku koja će ti se svideti. E sad, pored tih obrijanih i maljavih pički, debelih i mršavih, kakvih god, ti gledaš obrijane muškarce i na internetu vodiš temu o brijanju tela i kite.

Plašiš se da ti obrijani muškarci ne preuzmu ribu. U tom slučaju, ne treba da se žališ što takve ribe vole. Ne treba da se žališ ni na šta čime oni privlače devojke, a tebe ostavljaju u sobi sa internet konekcijom i kutijom maramica.
Niko od njih ti nije kriv ni za šta. Možda devojke ne vole malje na tebi, ali ako si ti ponosan na to, boli te kurčina za njih. Naći ćeš neku kojoj će se svideti ili ćeš istu tu šarmirati nečim drugim.

Ne znam ni zašto pišem ovo, ali ajde, kad već napisah da pošaljem. A o toj dozi latentne homoseksualnosti koja se provlači kroz tvoje postove ne bih sada da pričam. A ima je, veruj mi.

Nego, kratak ontopik:
Naravno da sve redovno održavam. Brijem sve od brade na dole, osim nogu i ruku. Skoro uvek brijem i bradu, ali dođe mi nekad period da je pustim, pa dok mi ne dosadi.

Naravno da sve redovno održavam. Brijem sve od brade na dole, osim nogu i ruku.

Vodeći se jelte ovim iskazom, upravo sam pročitao da Kostić depilira rčminu, redovno.

Debeli maljavi muškarci, pravi muškarci, ne mogu da dobiju pičke jer te pičke jure obrijane i ulickane momčiće, koji jure obrijane i ulickane momčiće?

Јеси ли ти читао мој пост изнад, или ме зајебаваш?

Plašiš se da ti obrijani muškarci ne preuzmu ribu.

Опако, ноћима не спавам због тога...

Ne treba da se žališ ni na šta čime oni privlače devojke, a tebe ostavljaju u sobi sa internet konekcijom i kutijom maramica.

Јебага, не могу ни да га дркам ко човек, јербо ми је соба ко аутобуска станица, и они су криви што ми је једино та опција остала и што не јебем, да...

A o toj dozi latentne homoseksualnosti koja se provlači kroz tvoje postove ne bih sada da pričam. A ima je, veruj mi.

Сацам испо и латентни хомосексуалац јер сам потегао просто и једноставно питање...

Мене једноставно занима ЗАШТО су се неки одлучили на тај корак, и шта виде у томе? Ни једног тренутка нисам нагласио да је неко маљав МУШКАРЧИНА, већ да је бријање ногу, руку, груди, стомака и осталих глупости убер геј... А не да су ти који то раде гејеви, већ да је то гејевска радња, има разлике у томе...

Мене једноставно занима ЗАШТО су се неки одлучили на тај корак

Ja, recimo, mnogo više volim da nemam dlake na tim mestima. Neuporedivo mi je lepše ovo:
http://s4.hubimg.com/u/3033535_f260.jpg

Od ovoga:
http://3.bp.blogspot.com/_YGLQQZTHoU0/Sd1whEXTDjI/AAAAAAAAH5I/Ajgjc9PFz8g/s400/Hairy_Chest.jpg

</gay_moment>

Бријете ли ишта испод врата?

Дебо сам, па не могу да легнем под врата да се бријем :/

Kostiću zajeban ti ovaj poslednji post, svašta bi ljudi mogli da pomisle lololo

Дебо сам, па не могу да легнем под врата да се бријем :/

Чекао сам ваког трола цео дан...:Д

Чекао сам ваког трола цео дан...:Д

Al' bar je kvalitetan Gorki :)

bezšećerni, pa zar ne shvataš da je tvoj uvodni post pogrešno postavljen?
konkretno ovo:

И чему тај корак, зашто сте се одлучили за то? Само немојте да почнете да ми серете о хигијени и такото, пошто је то срање од одговора, али чисто срање и не сматрам као одговор већ као оправдање за тај поступак...

dakle, higijenske rezaloge ne prihvataš kao odgovor, a oni su jedini pravi razlog koji će ti dati muškarci koji se briju (mislim na potpazušje i okogenitalnu zonu). znači, to ne dopuštaš kao odgovor, a što dalje znači da hoćeš da ti kažu da se briju isključivo iz estetike pa da ih proglasiš gejevima. ne valja ti pos'o. :)

ontopik, ali s druge strane, tj. šta žene (tj. ja, pošto nema drugih žena na temi) misle o tome: da, treba da se brijete ispod pazuha (osim ako nemate ništa tu) bogami i oko mališe da potkraćujete (naročito ako nemate ništa tu). ne mislim na svakodnevno brijanje, nego ono, kad zagusti.

što se prsne regije tiče, ja lično mislim da je mnogo bolje ako muškarac tu ima bar bar nešto. dakle, ako imajte - ne brijte.
mada vjerovatno ima i onih koje vole glatko. ali kontam da ih je manje. ali je i manje-više svejedno.
ako imaš strašno dlakava leđa i ramena - jebiga, vidi možeš li to malo da umanjiš sa nekoliko depilacija. ali opet, i to je manje važno, stvarno.

o rukama i nogama neću da govorim, ne znam nikog ko to brije, pa čak ni moji gej drugari to ne briju. to ne treba.

EDIT:
to jankovićevo nije trol, nego šprdnja, naučite šta je trol napokon! :)

ja lično mislim da je mnogo bolje ako muškarac tu ima bar bar nešto. dakle, ako imajte - ne brijte.

Vaša želja, draga estetski osvešćena gospođice, nama je zapovest :)

Nego, kad smo već kod toga, ima li neka ovde da je čak uzbuđuje blag miris znoja? Napoleon je recimo tvrdio da žene prosto izluđuje miris njegove neoprane telesine, iako bih ja za to pre okrivio plašt moći koji je nosio u to vreme a koji mu je dodavao bar dvajes' santima visine pride.

Nego, kad smo već kod toga, ima li neka ovde da je čak uzbuđuje blag miris znoja?

ima tu više faktora nego sam znoj. dakle ono nešto u vezi sa kompatibilnošću hromozoma, nači jedan znoj može ženu da uzbudi a drugi, iako iste jačine, tj. blagosti, da je otjera, u strahu, panici i gađenju, zauvijek. :)

i ja sam protiv brijanja pošto može samo da dovede do grebanja..i volim prirodnost kod muškaraca..u stvari mi nikad ne bi palo na pamet da mu predložim da nešto izbrija ili depilira i ne znam otkud nekom muškarcu uopšte ideja za to..

Ја се не бријем нити ћу да се бријем.

ima tu više faktora nego sam znoj. dakle ono nešto u vezi sa kompatibilnošću hromozoma, nači jedan znoj može ženu da uzbudi a drugi, iako iste jačine, tj. blagosti, da je otjera, u strahu, panici i gađenju, zauvijek. :)

Feromoni, a?
Može, lučim kad sam raspoložen.

"glad to see your smelly zones are releasing pheromones" :)

lučim kad sam raspoložen.

To je to, nek' vam je srećno sa temom, poz.