Prijava

Ne treba nista da se vidi sem definicije. NISTA! Jedini nacin da se izbegne je da se surfa izlogovan, a to smara.

ја сам за то да се врати она бела вукајлија, био је перверзија сајт тад :Д

био је перверзија сајт тад :Д

Тризомија хромозома 21

Нису сви аутори на овом сајту попут Циклона или Бруса, па да су прочитали и оценили све што има да се оцени, а да се не лажемо, ове нове дефиниције све мање и мање вреди читати, а исто тако, већина нас овде је превише докона или забављена стварима попут чета и форума да би копала по неким дефкама од раније, осим ако их не тражи за линковање, контам да разумеш на шта мислим.

Како ти мислиш да би неке дефке, које су написане пре пар година, биле прочитане рецимо опет данас, да неко не лупи коментар, па их тако рифрешује?

Или што је неко рекао, чини ми се Манијак, како би сконтао поенту неке дефке, израза, небитно, за који раније ниси чуо? Ти си из Србије, али има ствари из Босне за које можда ниси чуо, а распиздио би минус да некада, не кажем увек, али некада, по коментарима не сконташ о чему се ради, чак и ако читаву дефку прочиташ. Важи и за обрнуте ситуације, када људи из Босне не контају неки израз који је устаљен у Србији.

Глупост од теме и предлога, ако сконтам да сам нешто заборавила да кажем, додаћу.

већина нас овдје је превише докона или забављена стварима попут чета и форума да би копала по неким дефкама од раније, осим ако их не тражи за линковање, контам да разумеш на шта мислим.

Drago mi je da sam u manjini.
Inače sam protiv predloga, ne ocenjujem autore već definicije.

Oва тема може да се замандали.