Prijava

Sa Moltena sam i skin'o, ovaj tvoj link sam skin'o bio, ali kad sam počeo da igram, tražilo mi peč, ja kliknem da ga skine i on mi skin'o Kataklizmu. Ja obrišem sve, skinem sa Moltena i ista stvar.

Nešto si sjebo ne znam...

E jesi mi pomog'o u pm. :)

Pa jebiga, ja ne znam, ja imam taj torent 3.3.5. skinut, i pre neki dan su restartovali server i valjda se samo promenilo na 3.3.6. ili šta već. Nisam morao ništa da petljam niti se išta sjebalo.

Kolko ja vidim, piše da je peč live samo na cataclysm serverima. WOTLK mi je na 3.3.5 i ništa ne prijavljuje, uloguje se bezbeli.

Sninčio ga ko zvečku.

registrovaću se kad stignem kući. pošalji mi link

Igra se na X1? Tamo jedino nemam nijednog heroja što se Moltena tiče...
'Ste horda ili alijansa?

Našli ste mrtvi x1 da igrate. Do juče da podignem lika. Jedino ako ima neko da mi da 80lvl rogue-a, onda može. Ovako pikam Kataklizmu.

Ја исто на кати пичим- немам живаца за х1. Има неко да је на фроствулфу?

Ja jutros počeo Kataklizmu, na Deathwingu, Human Paladin, nabio 15 lvl.

Majku mu, šae ovo? Skinem taj WoW kurac, i kad oću da gi pokrenem, iskoči mi error da wow.exe is not a valid Win32 applicaton

Ako neko igra na Sargerasu, neka se javi, pa da se družimo. Ja ta low xp govna nemam živaca da igram, pre bih okopao 4 bašte nego nabio na x1 level.

Ja sam skinuo sa Moltena iz onog malog kvadratnog sranja. Kliknuo na Wrath ikonicu i izbacilo mi je torrent download. To je verovatno to, al' ako neće onda se jebite :)

Hteo sam da aploudujem sliku al' neće da se aplouduje na jebeni imidžšek.

Nabih 20 levela na Kataklizmi. Već sam se smorio.

Skinite sa Molten sajta, mislim da je tako bolje jer su sad restartovali server i prešao je na 3.3.6. za WotLK. A ja ne znam, ako nećete na x1, onda bolje svi da počnemo iz početka na nekom Cata ili može i WotLK ali tipa x3 ili više.

Ja sam sa Moltena i skin'o, džaba, traži mi peč. Ali boli me kurac, igram na Kataklizmi, nije ni ona loša.