Prijava

Bolje otvori tu temu nego što ovde postavljaš pitanja.

Jao pa ovo je tema o Dačiću, pitanje je na mestu. Sada će on biti premijer i ako želiš da ti se nešto završi moraš preko njega.

Ja polažem nade u ovu vladu. Prvenstveno zbog toga što će uraditi i dobre stvari samo da bi ostali i dalje na vlasti, tj radiće ponekad dobre stvari da bi dobijali poene, čisto da narod osjeti malo bolji život. To su mogle i demokrate da rade ali izgleda da su pretjerivale u hapanju para. Svi će oni uzimati kolače za sebe, samo što će neki malo ostaviti i narodu da bi obezbjedio glasove. Mislim da će ovi znati da ostave malo narodu a takođe sam mišljenja da to demokrate jednostavno nisu radile. Samo su hapali jer su mislili da ih eto narod podržavati samo da ovi drugi ne bi došli na vlast, ta retorika da će vratiti u 90-e ako ovi drugi pobjede, mislim da im je to bio glavni koncept i vladavine i ovih izbora, "mi smo dobri, ovi ako dođu na vlast vi ljudi nećete imati ljeba da jedete"...

Dačić je premijer i to je dovoljna pobeda naše gluposti.
U državi u kojoj ovakav http://youtu.be/PfnYqQfs6Z4 čovek biva izabran i pušten u premijersku fotelju treba uvesti porez na glupost jer bi imali i budžetski suficit.
On nije pobedio zbog svoje pameti i poštenja nego zbog svoje odlične glume tipičnog polu-pijanog galamdžije iz ćoška u oronuloj birtiji.
Đukić dejanivićka glumi neku levu ulogu brižne tetke, tužnih očiju i pogleda.
Samo pogledajte trio, dačić-mrkonjić-obradović.
Svi imaju isti nastup i svi glume nekakve narodske tipove sa nekim lažnim inatom.

Oni glume taj neki način obraćanja koji je dobro opevan u primerima naših definicija ovde.

Zamislite samo scenu sa mrkonjićem kako izgovara posebnim tonom "OVAJ MOST ĆE BITI IZGRAĐEN DO KRAJA GODINE".
Osobama koje nemaju samopouzdanja će to bez zadrške uleteti odmah u mozak i poverovaće bez razmišljanja. Objektivno gledano, takva izjava je glupost i ništa više od floskule jer ne može se tek tako nešto predviđati i biti 100% siguran.
Njega to ništa ne košta a dobio je bar nekoliko simpatizera jer svako voli da čuje kako napreduje njegova država.

Isti slučaj je i sa dačićem.
Izvodi istu glumu u periodu vršenja dužnosti ministra UP.
Isti kurac.
Debili gutaju njegova govna a panduri lome decu i lupaju šamare.
Nikakva razlika osim što sad i panduri štrajkuju.
Pilićari, jajare i šibicari su pohapšeni a udružena gamad netaknuta.
Šta je tu SREĐENO i reformisano?

Dejanovićka plače za ds-om dok žulja dupe u skupštinskoj fotelji.
Bole nju pička ko će biti u skupštinskoj sali a ko neće. Njoj isto.

Obradović sa crvenim nosem (pitam se od čega) isto glumi neku narodnu mudrost i galamu a istina je da nije ništa doneo novo u sistemu obrazovanja.
Sve što je urađeno je renoviranje objekata koje je finansirano japanskim ili neznamtinija čijim parama.

Za koju godinu kada narodu dokurči klapa galamdžija ima da opet glasaju za picopevce nežnog glasa i nasmejanih faca (žutaće i ostale) pa će ovi u opoziciju što galame.
Posle par godina dokurčiće im i ti pa će onda nazad ove i tako sve u krug.
"Sve se tako vri u krug
žaca je lopovu najbolju drug
koriste dobro uigrane cake
dok mi i dalje igramo ćorave bake".
Što kaže ova dole pesma
http://www.youtube.com/watch?v=ny4st8wvzgA

Шиптари рафалима на Србе, а Тома и Дачић "диване"...

Куршумлија – Хитна служба Дома здравља из Куршумлије довезла је данас 13 рањених са административног прелаза Мердаре и указана им је лекарска помоћ. Од тога је 10 рањених јутрос послато на Одељење хирургије болнице у Прокупљу, а очекује се да ће тамо и преостало троје.

Доктор Зоран Вучковић казао је агенцији Бета да свих десеторо Срба има ране од ватреног оружја, али да не зна да ли од бојеве муниције или гумених метака.

„То су углавном теже повреде и зато су сви упућени на Хирургију у Прокупљу“, рекао је Вучковић.

http://www.vaseljenska.com/vesti/merdare-siptarski-separatisti-pucali-na-srbe/

Hahaha a onda kažu da smo siromašni a imamo gica kolko oćeš

Шиптари рафалима на Србе, а Тома и Дачић "диване"...

Томислав Николић ће осудити нападе и ургирати код ЕУЛЕКС-а и КФОР-а да се зауставе напади на српски живаљ на Космету, истовремено ће поручити Србима да истрају у својој борби и остану на вековним огњиштима.

"Томислав Николић ће осудити нападе и ургирати код ЕУЛЕКС-а и КФОР-а да се зауставе напади на српски живаљ на Космету, истовремено ће поручити Србима да истрају у својој борби и остану на вековним огњиштима. "

То исто је и Тадић радио. Није нам требао нови председник за опробане шипље приче.. Ево га Тома се спрема да иде мало да гледа Олимпијаду у Лондону. Дочекао човек својих 5 минута да ужива о народном трошку...

То исто је и Тадић радио. Није нам требао нови председник за опробане шипље приче.. Ево га Тома се спрема да иде мало да гледа Олимпијаду у Лондону. Дочекао човек својих 5 минута да ужива о народном трошку...

Па реално, председник и нема нека посебна овлашћења..он је више чова за показивање по свету.

Hhahah
Koja glupa fora to sa "on je samo predsednik".
To se tek sad izvaljuje kad je bivsi predsednik a do tada je prodavao.

Tomo, pizdo. Aleksandre, kurvo prodana. Vasuusta izdajnička.
Dinkića u vladu!? :Licedlan da zaboli potiljak:

Ok, sve ja razumem, i smenu vlasti posle 12 godina, i Dačića prevrtača (nije mu prvi put, tako je i Koštunicu zajebo 2004.), i Nikolića koji kenja da nije učestvovao u pregovorima, ali zašto opet jebeni Dinkić u vladi, zašto, zašto, zašto? Koji kurac više sa njim, brate mili.

pa jbg, kada ima idiota koji mu dadoše da pređe cenzus.

Taj rad, sad kad je Grobislav predsednik onda je u fazonu " to je samo predsednik, on ionako samo ide po svetu i ne radi nista",a pre izbora je bilo "ako izberu tomu, uzmam pasos i palim u Djibuti, jer ja da zivim u takvoj zemlji necu".

Najrealnije, bice nam isti kurac. Mozda,ali veliko mozda, ce uraditi nesto da narodu bude bolje, pod tim mislim da ce malo ojacati plate,al dzaba kad ce i to da bude iz zaduzivanja,tako da nam cine medvedju uslugu.

EDIT: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/330625/Dinkic-Dobili-smo-najvreliji-krompir-Srbija-je-na-ivici-bankrota

Alio ovog lika ne mogu da svarim nikako. On sa gosn miki mausom nas zajebao za vijek vijekova, i sad kao nesto ,ce se vadimo.. Kako bih ga pljunuo u facu kad bih ga video,ko sto sam djelicu rekao da je hodajuce zlo!

Samo si mu to rekao. Ma on je rak onaj maligni.

Mdah, Srbija je na ivici bankrota... bila 2009. godine, od onda smo u neproglašenom bankrotu, a više ne možemo da servisiramo ni kamate na kredite niti imamo šta da prodamo osim Dinjinog stana i Šuta novcove vile...

vilen
Samo si mu to rekao. Ma on je rak onaj maligni.

Nisam smeo vise, pickica i na dzoging na adu ide sa gorilama

Džogira Đela kao Zmago.