Prijava

A dobra mu sponzorusa, bas prepicka.

e ne znam, želim svu sreću ovog sveta ovoj našoj vladi. ako će da nam bude bolje, boleo bi me tukidid i da vladaju dve krave uz podršku par mungosa, iskreno.

Ако Обрадовић остане министар образовања, тај сектор иде у курац.... Остало, шта знам, видећемо кад прође одређено време како ће бити....

ja mislim da svi kolektivno izvrsimo samoubistvo...

s obzirom da muda za revoluciju nemamo...

Treba jebati mamu Dačiću, Tomi i naravno Tadiću....

Свима брате Џони.... Ал' и опозиција и власт су курац.... То је проблем....

Hahahahahaha koja slika dušu dalo za plašenje male dece pre spavanja lolo

ja ga se sećam kad je bio ovakav... Perčević tvrdio da nikad pičke video nije... a on sad jebe, a Perčevića nema nigde...

Nemam pojma ali nas što smo ozbiljno dobili po leđima ovo boli baš mnogo....sve ovo proteklih 5, 6 godina što se dešava.
Tadić je direktan krivac za ovo i trebao bi da plati. Tadić i vrh DS-a prvo.
One koji nisu dobijali od žandara po pičci bole kurac za ovo, ali nas ne...

Ne sekiraj se Bejbe, sad ćemo svi da dobijemo po pičci, neko bukvalno, a neko metaforički...

Ne sekiraj se Bejbe, sad ćemo svi da dobijemo po pičci, neko bukvalno, a neko metaforički...

Predviđam da ćemo ove skidati sa vlasti za jedno dve godine na ulici, ali napravićemo ozbiljnu grešku ako dovedemo opet DS na vlast. Ovom zemljom ne smeju da vladaju ljudi kao Đilas, Tadić, Šapić, Šaper, Jelena Trivan, Šutanovac, Vuk Jeremić, Vlahović i ostala bagra. To će nam biti kiks za narednih 50 godina. Oni moraju u zatvor na doživotne robije. Oni i jedno par hiljada njihovih.

Nisam zbog ovog bežao sa časova svojevremeno...

ja se mnogo ne opterećujem više, ionako ću za deset-dvaes godina u PUPS :)

Nisam zbog ovog bežao sa časova svojevremeno...

Nisam zbog ovoga na miting-kontra miting pao u nesvest od batina. Nisu mi zbog ovoga panduri na ulici tukli kevu i ćaleta i nisam se zbog ovoga smrzavao po demonstracijama mesecima....razočaran sam...i neko mora da plati.

Verujem pašoni da je bilo zajebano, uostalom, bežali smo i ovde kad nas drotovi jurili zbog ''vandalizma'', mada mene fala bogu nisu nikad uhvatili...al to smo radili iz ubeđenja ipak, a ne zbog nekpg kvazi buntovničkog talasa koji je tada naišao..stvarno sam verovao da mogu da učinim nešto. Da lično ja kolko-tolko mogu da utičem na promene.
Sad sam video da mogu kurac krasni.

Ja sam srećan što DS nije u vlasti. To je to.
I glaso sam za SNS, što sam milion puta reko ovde.
Ali greota da imamo ovakve predsednike, premijere i opoziciju. Ne mogu da smislim ni Tomu, ni Dačića, ni Tadića ni sve ostale, Dinkića pogotovo, ali jbg, dokle god "mi pametni" pametujemo po Vukajliji a ne po politici, do tad će da nas vode ovakvi.
Da li će biti bolje?
Ovde nikad neće biti bolje, jer smo mi rajetinski narod, narod koji ne ume da vlada, koji voli da krade državu, da krade od države i da ćuti 300, 400 godina (kao pod Turcima).
Da citiram onog tipa iz Kad su cvetale tikve:
Ja se jedino uzdam u rat.

Rat će da nas natera na solidarnost, da se preispitamo, a i da svako ubije svog subašu, kao slučajno. Ne znamo me revolucije bez ratova. Karađoka je izuzetak.
Mi smo više za streljanje vođa i za ostavljanje istih prvih oficira.

znate šta je najgore na našim izborima, to što mi nemamo nikakvog izbora među političarima na tim izborima.

Eh, sastaviše i tu vladu. Mislim da je apsolutno nebitno ko ju je sastavio, i ne znam čemu čuđenje. Kad je DS mogao sa SPS om, može i Dinkela sa Vučićem. To je pijaca. Velika pijaca. Sjaše kurta, uzjaše murta.

Ponoviću opet moje mišljenje da nama demokratija i taj stranački sistem ne ide. Neverovatno je koliko smo podeljeni. Na žute i plave, crvene i plave, cigane i grobare, četnike i partizane, one koji jedu praseće pečenje i oni koji jedu jagnjeće... Ne postoji džabe ono SSSS. Jer se mi nikada nećemo složiti. Zato nam treba jedan čovek na vlasti, pa šibaj po leđima dok ne počnu svi da slušaju. Ima da radimo ko Japanci. Samo što takvog čoveka ja ne vidim u ovoj zemlji. Još uvek

^ A kad bi pokusali da promenimo sistem i dovedemo tako nekog coveka na vlasti, odmah bi imali NATOvske avione na nebu,jer jelte " gusimo demokratiju"