Prijava

Jeste li ikad čuli drekavca? Vrlo vjerovatno je da je to obični ris ili čak lisica koja je u tjeranju nekim čudom. Ljudi, jezivijeg zvuka u šumi ne možete da čujete. Ris se oglašava dječijim vriskom. A tek lisica.... Au, evo naježio sam se dok sam ovo pisao. Lisica se oglasi strašno jezivo - kombinacija dječijeg paničnog vrištanja i onog hororskog jezivog smijanja. Jednom smo digli uzbunu dok smo bili na straži, komplet kasarnu smo digli na noge, poodsijecali smo se svi slušajući taj smijeh i plač... Onda se probudio kapetan, stari lovac, i reče nam da je to lisica (kasnije smo je upucali, mamu joj jebem u usta!)....

Ris se oglašava dječijim vriskom

da, negde u Poljskoj, kod nas ih nema... :)

Ima risova u Krajini, šta je s tobom.....

This is some scary shit man.

finale sutra, ne mogu sad više da pišem oslepo sam :)

Jbte ugasila se vatra koliko je strašna priča.

Ima risova u Krajini, šta je s tobom.....

oprosti mi što sam ograničen, ako me razumeš :) večito gledam samo svoje bunjište...

daj jos prica

biće :)

Ја сам имала случај у коме је дрекавац био оптужен за нарушавање јавног реда и мира и бранила сам га пред судијом за прекршаје. У суштини, случај се ни по чему се није разликовао од осталих случајева осим по томе што ми ни дан данас није платио за услуге, иако сам му слала опомену у три наврата. Само ми стиже повратница да није на назначеној адреси. Чудно, али не превише.

Ja mislio o metalikama nešto, a ovako ovog drekavca nisam nikada video, ali da ga vidim verovatno bi ga polomio na pola ako se dere kada mi se spava, a iskulirao i izbacio napolje samo, ako je lep dan i ako sam raspoložen.

Би курац, усро би се ко будала...

A okle, to se neki metalac napio pa zapjevao one njegove pjesme đe udaraju "u kante", nema razloga za plašenje, samo čepiće u uši i to je to.

Ima kod nas na Ozrenu mitsko biće zvano KAČILO!

To je naša verzija ovog krajiškog drekavca. Kod njiha drekava skoči zavrat pa te jaše do ujutru a kod nas Kačilo! Jednog mog prijatelja je jednom zakačilo kačilo, momak je ozbiljan i ne bi se sa tim šalio pa mu vjerujem.
Naime, išao je jednom kući sa sijela, sam samcijat, i krenuo preko njiva kraj groblja.... Odjednom mu nešto naskoči na leđa i smijući se potjera ga suprotno od kuće. Kako je kršan momak, gromada, oduprije se, dade otpora, istom okrenu kačila ka svojoj kući. I trčao tako jedno minut-dva i svali kačila sa sebe. Pobježe kući i zamandari se.... Sutradan porani i ode na njivu gdje je skinuo kačilo sa sebe. Cijela njiva je bila uprljana nekom sluzavom materijom a pojedini dijelovi njiva su bili prekriveni nekom želatinastom materijom. Jeben je drekavac.....

Би курац, усро би се ко будала..

Ma jok. Mene takvi zvukovi nerviraju, a ako me neko probudi kada sam baš umoran može i međed da bude, zakl'o bi ga zubima.

А шта ради дрекавац? Је л' трчи, скаче, лети?

deky_aod
Nisam stigao malopre da ispričam sve nego samo izvukao koncept, jbg JA JEBEM, pa sam obavljao uzročnoposledičnu radnju... Dakle, išao drugarov deda iz kafane u sitne sate kući. Kad eto ti pred nj iskoči staza. Gledi on stazu, ne poznaje bogaz a ko da preče mu je tuda do kuće i krete on tom stazom. S jedne strane reka sdruge detelina mlada. Kad najedared naiđe on na Ranka stolara, pokojnog, nek mu je laka crnica. Veli njemu Rane: "Vrati se kuda si došao i ne idi kuda si pošao već meni na grob pođi i zapali sveću!". (E da tada je Ranko stolar još bio živ) Deda Dule (tako se zvao deda Dule) će njemu: "Svrake ti mozak popile kome bre na grob!? To što si blesav ne znači da si veseo! Pusti me idem kući slomiće mi Olga i noge i ruke..." i raziđoše se... Utem se začu lira sa sedam žica, okrete se deda Dule, gleda on i ima šta da vidi šurnajes lepotica kakvih za života nije video igraju kolo. Priđe on, baci opanke i zaigra sa njima. Dok je igrao sve bilo super al kad stade kolo on pade ko da nema kostiju u sebi. Priđe mu jedna od devojaka (on veli najlepša a ja volim da verujem da je rekao najsisatija) i reče mu: "Ako istinu kažeš bacićemo te u reku pa šta ti voda namesti kostiju to ti je, a ako uspeš da nas slažeš iscelićemo te i pusti ti te." gleda on nju (u sise) i kaže: "Puštajte me beštije ako Boga znate!", ali usledi pitanje "Kuda si pošao?" i on ko iz topa: "Kući!"...
Sutradan naiđe sprovod, prate Ranka stolara, upokoji se te iste noći. Sprovod stade pred mostom da popa očita molitvu kad neko jauknu: "Neko je u vodi!". Izvukoše oni deda Duleta, pihtije mu nisu ravne! Ko da koske nema.
Nakon nekoliko godina terapija kod čiče iz Jevremovca pr'oda deda Dule.
A priču mi je počeo sa: "Ne smem da priđem velikoj vodi ubiće me vile!" ili je bilo nešto kao ako priđe vodi sjeban je jer pričao o vilama pa će da se osvete, rekla mu Crna Marija iz Zukava. E on je umro sa glavom u lavoru, umivao se čovek. Svi mislili da se udavio, niko nije ušao u Tamnavu godinama nakon toga, bojali se vila. Al ja znam da su mu radili autopsiju i da se nije udavio već imao je prostrelnu ranu na srcu al nikakvih tragova na koži. Bežao je od vila i vode ali su ga one na kraju skenjale strelom, ima par njih nečasnih koje ne biraju sredstva, rekla mi Crna Marija iz Zukava.
Kažu stari da kad se razbije kamen na vodenici ne valja ga poravljati ili menjati nego da se vodenica zapali i sagradi nova, jer ako se menja kamen onda se skupljaju vile da igraju kolo u tom kraju. Trčao ja jedno veče i odem podaleko od kuće, htedoh trčati nazad ali se umorio i polako natavim. Nakon što je treći put trepnula zvezda Danica začuh da nešto gazi reku. Prvo pomislih da je neko od ovih mojih pajtaša, prave mi zasedu da me uplaše ne bi im bio prvi put. Prišunjam se ja da uplašim njih al imam šta da vidim devojka u svetlo plavoj haljini klekla u vodu i pere jabuke i sepet jabuka pored nje. Znao sam kako izgleda svako žensko čeljade u krugu od dvajes kilometara a nju sam prvi put video i bila je prelepa - savršena. Nedugo ona ustade i otide na drugu stranu obale, ležao sam tu još nekih desetak minuta pa sam otrčao kući.
Video sam vilu jebte se!

Kad dobar skank ti pusis okolo svi znaju

I brate, koji ce vam kurac kalas i ti kurci. Ako te napadne to malo govno, mozes da ga polomis ko picku. Kontam da nema vise od 30 kila. Jes da tu postoji i faktor straha, useres se kad ga vidis, ali ako skoci na tebe to govno mozes da ga ispresavijas ko je'n-dva.

Inace, imam i ja pricu sa zakopanim blagom koje je bilo na nekih 40-50 m od moje kuce, ali me mrzi sad da pisem. Mozda cu posle.

Kad dobar skank ti pusis okolo svi znaju

ma kakav skank, domaćica iz vojvođanskih ritova :) ko rani mraz hahahahah

ДРЕКАВАЦ ДРЕЧИ ОНАКО "ЕЕЕЕ"

ТО МОРА ДА ЈЕ ДРЕКАВАЦ!

Drekavac živi u grlu Jelene Karleuše.

ОН ОДЛЕТЕ ОД ВИКЕНДИЦУ ДО МОЈИ СТОГОВИ СЕНА, А ОДАТЛЕ ОЛЕТИ ДОЛЕ ДО РЕКЕ