Prijava

Umalo Rafael glave da mi dođe.

Brate tačno sam ispao za 4 boda od transfera....Daleko najzanimljiviji meč koji sam odigrao na ovom fantaziju, Zhajk svaka čast! Nemoj sad da se brukaš izbacio si me, izbaci i ostale. XD

Edit: Mančo puko si, gledaju se golovi. XD

И какав преокрет у окршају Манче и Бенисија! :D

Полуфинале. Бенисијо иде на Жајка, а ја на Електролавера.
http://www.2dayblog.com/images/2011/october/550x-we-meet-again.jpg

Ни ти не одбрани трофеи :D
Елем, ко су играчи који обележише овај фантази а који разочараху? По мени, на голу Јаскелаинен, у одбрани .. а шта знам, ту је прилично уједначено али Шокроса има готово у сваком тиму, средина Бејл, Мичу, Мата, Еден, напад Персија, Суарез, Демба Ба једно време био ХИТ, пред крај Бентеке, мало пре тога Ламберт, Торес, Тевез у почетку.
Од звезда из прошле сезоне фантазија само Бејл, Суарез и Ван Перси држе континуитет, док су Силва, Руни, Агуеро, Џеко, Демпси, Асоу Екото, Компани, Луис Енрике окинули.
Од најава за могуће изненађење ове сезоне подбацили су сви новопридошли, мада је мени Мариапа из Ридинга донео солидне поене.

Ala mi je šuknuo Rafael jebem ga u usta.

Neću da se igram više.

Како ми се чини, финале хед ту хеда електроловер и моја маленкост.

Тачно, и сва је прилика да ћемо имати нове шампионе у оба формата, и да опет нико неће узети дупли круну. (ја сам узео дупло друго место рачунајући лигашки део х2х :v)

Osim ako Persi ne turi 4 gola u poslednjem kolu ništa od krune lolol.

Очајно коло, стра' ме да погледам колико вам бежим.

Допуна: Честитам Електролаверу, још пре 2 дана је било јасно да ће ме добити. Бенисијо, навијам за тебе, освети ме!

Iskreno, mislio sam da ce ovde biti moj kraj u h2h. Mislio sam da ce Steva da me ocetka samo tako (kolko gej ovo zvuci), ali imao sam srece. Inace, vise gotivim klasik ligu i vise sam na nju obracao paznju, a ovamo sam mislio sta bude bice.
Prvi deo sezone sam dobro poceo, u jednom trenutku i vodio (za klasik pricam), ali onda sam u drugom delu sezone naglo poceo da padam, a Stevan je odrzao formu i izdominirao do kraja. Tu je negde bio i Laki, kao i uvek, i Mancesterovac, ali ipak nedovoljno da prestignu FK Jandriju.
H2H sam vodio veci deo sezone, koliko se secam, i stvarno bi bio red da pobedim u finalu. lololo
To je moj neki rezime sezone. Razocaran sam malo rezultatom u klasiku, ali tu je sledeca sezona, ceracemo se dogodine. Jedva cekam..

Benisijo, srecno.

Фала, момчино, такође. Сад гледам твој тим, биће тесно у финалу, а чак бих дао себи малу предност. Све наде полажем у играче Тотенхема и Арсенала и било би јако лепо да као осми освојим лигу!

Што се тиче (моћне нирдале) целе сезоне, уопште узев сам задовољан постигнутим, мада сам разочаран класиком где нисам ни међу 15. Верујем да је то највећим делом због промашених инвестиција с почетка сезоне - Рунија, Агуера и Компанија. Суарез ме је одржавао у игри током целе сезоне, њему хвала.

Чекамо Стивена Спилберга да одржи прес конференцију поводом титуле.

ЕДИТ: Ау, овамо ће опет бонус да одлучи шампиона! Имамо тренутно по 42 електроловер и ја. Он има још 3 од Лукакуа, и вероватно још 2-3 од Џонсона, ја једино ако извучем нешто од Бејла.

Jebem ti onog Bejla, ubaci ga kurva u 90+. Jos ovamo Volkot takodje u nadoknadi imao 1 na 1 sa golmanom na 5m od gola i on pogadja stativu, eeeej stativu. Pa da je gadjao ne bi je pogodio, debilcina..

Nista, sada cekamo bonuse. Ja ocekujem od Lukakua 3, za ostale blage veze nemam. A kod Benisija, Bejl verovatno 3, i mozda jos neko po 1 bod, mada niko nije sijao, kao ni kod mene. Bice jebeno gusto..

Па и Лукаку - за пет минута спаковао два, јебига.
И да искористим прилику да последњи пут јемен Фергусону матер у пичку. Нашао кад неће да пусти Евру и Де Хеу. Дакле, Фергусоне, јебем ти матер.

Bravo Stevo, bravo Benisijo!! Cestitam!

Prestigni Lakija u poslednjem kolu i pređi na drugo mesto! Jebote koliko ja nisam imao sreće(čitaj pameti) ove sezone to je perverzija. JEBALO ME PRAVLJENJE TRANSFERA I -4 BODA PO SVAKOM TRANSFERU! Zato sam i iz H2H-a ispao i ligu izgubio. 64 poena.

Čestitke Stivenu i Benisiju. Makar je osvojio ovaj što me je pobedio lololol.

Електролавер, никако немаш среће у завршницама. Надам се да ћеш наплатити то у неком следећем фантазију. Манчо, лоша тактика дефинитивно :Д

Драго ми што је Бенисијо узео хед-ту-хед, осветлали смо образ Ливерпула. Скаузери доминирају!

Сматрам да сам победио захваљујући томе што сам форсирао Суареза и Бејла пре свега и што сам углавном избегао Манчестерове и Арсеналове играче. Објаснићу: Нико се у тим тимовима није издвајао као стални доносилац бодова, сем Персија, који је у старту био прескуп, а да не говоримо после. И касније је почео Казорла, али нисам више имао пара за њега. Исплатило ми се и форсирање Јаскелаинена, Шокроса, Азара и Банета. Ухватио сам Дафа у најбољем периоду, Фелаинија, Бентекеа, О'Шеја... Имао сам и промашаје, па сам Ламберта, Дембу и још неке држао искључиво у моментима кад ништа нису урадили. Изгледа да је сва мудрост у томе да осетиш на време кад неко улази у форму, а кад пада. Да не бих више срао... само да кажем да се надам да ће неким чудом Ливерпул овако у новој сезони. ЗНЊА!

Ах, ах, стављање Стејриџа за капитен у последњем колу, ка последње хватање за сламку надајући се да ће да да 5 голова и можда тако освојим трофеи, се показало као фејл. На крају чак 4. место :/. Разочаравајућа сезона за мене, а стално сам ту био негде при врху.

Да сумирамо ову, трећу по реду, премијер фантаси лигу вукајлије.

Шампион у класик лиги је Стивен са својим тимом ФЈ Јандрија! Од почетка до краја, са мањим успонима и падовима се држао врха и на крају извојевао велику победу. Он је уједно и трећи вукајлијашки класик шампион.

Шампион у Х2Х лиги је Бенисијо са својим тимом Boondock! Његов успеј је још фасцинантнији ако се узме у обзир да је у плеј оф ушао са последњег, осмог места.

Ово је уједно било и најмасовније али и најуспешније такмичење до сад, чак 5 играча је пребацило 2000 поена, док је прошле сезоне шампион (ја лоло) освојио класик лигу са, ако се не варам, око 1800-1850 поена.

Ево коначних табела:
Класик - http://fantasy.premierleague.com/my-leagues/151126/standings/
Х2Х - http://fantasy.premierleague.com/my-leagues/151161/standings/

И листа ол тај шампиона:
1. сезона
Класик - Gianfranco Zola
X2X - Negroidno Govedo

2. сезона
Класик - L@ki
X2X - Дебилко и Моронко

3. сезона
Класик - Стивен
Х2Х - Бенисијо

Хвала свима који су учествовали, живи били па да превазиђемо себе у следећој сезони!