Prijava

Savatali me jednom kad je to bilo moderno za prelazak ulice na divlje i neposedovanje ličnih isprava, nažvrljali nešto al nikad ništa nije stiglo. Masirali me jednom komunalci zbog "fizičkog napada na BusPlus službeno lice", otišao uz apel na kulturnije ponašanje u javnom saobraćaju. Kao klinju me jednom pokupili kad sam palio neke gume, legitimisali rutinski par puta, sve u svemu ništa ozbiljno.

sace setih,dedu mog dok se vraćao sa neke slave,pripit razume se,kak'a je to slava bez ćepija zaustavili panduri jer je p'jan gurao bajs,nije ga čak ni vozio.i pisali mu kaznu 5000.

dešavanje od pre neki dan:

Idem sa jednim likom kući, i zaustavi nas policija. Sad, njegova kršina od kola, neka mazda, razjebano sve, i policija kuca da spusti prozor, on kaže ne može, i ovi pa šta da rade sad.. Da izađe napolje, da im da ličnu, trte mrte, i otvori vrata i policajac kaže 5000 zato što ste izašli napolje, ovaj kao pa kako da ti dam kad ne mogu da otvorim prozor.. I tako jedno pola sata i pustili nas uz opomenu. Samo 5000 je dobio što je izašao, ovo sve ostalo uredno.

беше пре скоро две године, инсталирале пичке знак за једносмерну улицу па се накачили и вребају и место да зајебавају поштен народ но нађоше мене на бајсу и тако добих прву плаву коверту

срећа прођох само са опоменом, бејах тад још малолетна, ал су ме изнервирали

Kod nas u RS počeli da naplaćuju kazne ako se putnici na zadnjem sjedištu ne vežu sigurnosnim pojasom....

Јесу зауставили скоро неког због слушалица?

Није ваљда да те је неко казнио због тога?

Колико ја знам, нико се више не бави тим... :Р

Ма не, само проверавам. :)

Мислим да пешаке у принципу нико не проверава. хД
Можда око аутобуских станица и тако на тим местима.
Кажњавају само да попуне буџет, тако да пуцају на веће казне, а оне су за возаче. х)

А шта би с оном одлуком да забране светла током дана?

Пошто радим у овој фирми
http://www.homefactory.tv/gallery/Zlatiborac/ZLATI_04.jpg
И возим службени избрендирани ауто, стални ме заустављају. Али никада, али никада неће да ми пишу казну ма шта урадио, увек су за договор. Чак се десило да ми је саобраћајац кобајаги писао казну, тј. жврљао нешто на папирау да би испред осталих које је зауставио испало да ме кажњава.

Чинио сам најтеже прекршаје и увек сам "подмазао" пршутом без проблема, чак нисам морао ништа посебно да се убеђујем.

Ако ово чита неки јавни тужиоц, шалим се наравно.

Ке?
Нисам за то чуо... Како да забране?

Надам се да неће. Мислим да ће људима који ни кад стоји да је обавезно укључено светло не поштују ту одредбу, тешко објаснити шта је "смањена видљивост". хД

Иначе је корисно, мени се бар тако показало у пракси. :Р

Е јеботе, сећам се једном давно у средњој...

Ишао сам у М.Ш. ''Станковић'' и сви смо редовно куповали клопу у Стакленцу има она пицерија Тргић и још свашта нешто а та раскрсница код Дома Омладине је тако ретардирано направљена да има пешачки прелаз са 3 стране али између школе и дела улице где је пицерија - не. И сви смо редовно икс пута на дан прелазили туда, наравно и ја. И она се једном приликом прашинар огавни јебеммуматерупичкуонуусранудабогдадецунеимаопичкамуматеринасмрдљива, заштекао у пицерији и сачекао да пређем улицу и само ми пришао са леђа и ...

Саобраћајну, возачку и индијску књигу љубави Камасутра, молим.

Добро није овако, али је било ''ел знаш шта си урадио- супер дај личну''.

5к динара оде а ја средњошколацццццццц...

Фарови дању су доста корисни. Доста лакше приметиш ауто који ти иде у сусрет.

Фарови дању су доста корисни. Доста лакше приметиш ауто који ти иде у сусрет.

+1111111111

Јеботе, пре једно месец дана су код нас једне лепе суботе увече покупили 180 комада дозвола, а за тај викенд, око 300-350 укупно. А за све време трајања Гуче узели 160. лоло

Нахватали ме пре мало јаче од 3 године, 33 прекорачење, тад сам имао дозволу целих 8 дана, пустио ме човек. После једно 3 месеца, баш у ово време, опет радар, опет +33, да потпишеш записник. Оћу курац!
На суду се ишчупао на ћалета дијабетичара, имао 3 месеца условну и 7000, а могли да ми узму до годину дана и најмања казна била 5000, а највећа 30-35000.

а та раскрсница код Дома Омладине је тако ретардирано направљена да има пешачки прелаз са 3 стране али између школе и дела улице где је пицерија - не.

хД
Виши циљ браћала, да постоји пешачки, формирала би се колона до Калиша. хД

Ja sam pre jedno dve godine jebao jeza u ledja. Tek tad bejase krenuo ovaj novi zakon.
Vozio ja sestru na more, kantom od 30 godina, dobro se secam pola 8 navece bilo, sred leta, dan ko u podne. Upaljena svetla, medjutim nije mi radila zadnja pozicija.
Panduri isli iza mene, preteknu me, provere da mi rade napred svetla, zaustave i napisu kaznu. Ja ga pitam koliko je kazna? On mi kaze 5000, i nema bodova. Ja bio besan na caleta sto nije popravio to mesec dana, i potpisem zapisnik.

Stize mi godinu dana kasnije poziv na sud. Ja odem, ono pandur peder napisao da je bilo 9 i 20 uvece. Aj i to, pricam ja kako nisam znao,star auto, verovatno crko u toku voznje.. Sudija vidi da sam student, kaze uzecu to sve u obzir.

Par nedelja kasnije stize mi presuda 17 000 din i 3 meseca zabrane! POLUDEO! Proverim da li su mi dobar clan zakona napisali ,ono stvarno kazna 3 meseca zabrane i od 15 000 do 30 000. Ja ispizdeo , nisam hteo da platim, hteo da idem u zatvor i da im 17 dana jebem mrtvu mater i bulju im pomeram.
Keva se ukenjala i krisom uplatila. Nikad joj to necu oprostiti.

Ej, 17 000 za jebenu zadnju poziciju, picka im materina mogao sam pijan ko letva da vozim za iste pare!

Говна, све државне паре су покрали, сад морају да напуне касу преко наших леђа. Мене је само једном зауставио за ове три године колико возим. Да кажем да је срећа у несрећи што сам имао смртни случај па ме пустио да идем. А возио сам мртав пијан сто пута и фала Богу никад их нисам ни срео.