Prijava

KOje govnjarsko suđenje u zadnjoj četvrtini. Dok Hrvati vode suđenje je do jaja kako smo prišli i izjednačili odma počelo navlačenje. Mater im jebem raspalu u pičku.
Klincima svaka čast, muški odigrali. Mandić ludak jebeni, zver!

Biće nešto od njih, BIĆE!

Nije mi jasno da kao najveći klub sveta u vaterpolu, kući, imamo tako jadno suđenje da nisu isključili nikoga iz Juga celu 4. četvrtinu. što navlače tako i da li je moguće da nam je uticaj tako slab, a nema većeg kluba od nas. Kao Real u Fudbalu. Neverovatno.

Para vrti Džoni a mi pare nemamo. Uticaj imaju bogati a ne veliki.

Nije do kluba, do saveza je.
Tako je i sa reprezentacijom. Najjači smo na svijet ali samo igrački i istorijom. Ostalo nam je kita.

Da tako te. Šteta, opet nisam očekivao ni ovoliko na početku sezone.

nije do saveza vec ono sto sam pricao, nece da uce skole dok se bave vaterpolom, kosarkom, fudbalom. i onda kad zavrse karijere trude se da iskukaju neku licencu da bi bili treneri ili po nekim upravnim odborima. fifa, uefa, fiba, imaju ogroman broj zaposlenih i daj boze 2 srbina u njima.

sama fifa ima preko 600 zaposlenih, iz 35 zemalja.

jednostavno u vaterpolu i kosarci smo vladali ali ne pitamo se apsolutno nista.

Ajde bre ne seri Platini je učio škole sve u šesnes samo što nije. BiJo je odličan đak. Koje kurčevo učenje o čemu pričaš. Nemamo uticaj jer nemamo pare. Mi ni kad smo vladali u košarci nismo imali nikakav uticaj. Bole kurac Švabe, Engleze, Francuze i Žabare da slušaju neke tamo Srbe pa nek su i sto puta najbolji.

Srecom ne gledah, kao i milion puta dosad spasila me je neinformisanost. Velika je steta sto ne prodjosmo, nadam se da ce Barseloneta biti druga, ipak nekako blaze padne poraz od prvaka nego od drugog. Naravno da cemo trece mesto osvojiti.

И по ко зна који пут, мрзим себе, волим партизан.

oke ali tamo ima finaca, islandjana a nema srba. pa jebem mu mater sta su oni ikad uradili nesto korisno za neki sport. nije problem sto smo ispod tih 5 problem je sto se manje pitamo i od luksemburga. i ne mislim bas na predsednike, mogli su da se guraju po nekim odborima ako nista drugo.

Нисам гледо јебига, али била ми је жеља да буде вечити дерби у финалу ЛШ. Жао ми у пичку материну.

Глед'о ја и не могу да кажем да нисам навијао за партизан, не зато што их волим, ал' би било бедно да навијам за хрвате, а и ово је вероватно била једина прилика да гледамо дерби у финалу, ал' јбг. Били су брзоплети у неким нападима са оним шутевима из даљине (мада је било тешко организовати позициони напад против југа, добри су јако), ал' онај голман је изгледа к'о стојковић, сваки други из даљине прође коиспичке. А и судије мајке им га смрдљиве, бар једно 6-7 пута је југ имао играча више, како ми се чини. Нарочито у трећој четвртини, више од пола напада југа је било са играчем више, а овамо ниједном није свиран.
А данас може звезда да узНе, макар нек' изгину, срамота је да нас хрвати усред београда бију двапут. Не иде.

Inače kako uopšte ocenjujete rad SD Partizan ove godine?
Šta očekujete od klubova SD Partizan u sledećoj sezoni?

Mislim na sve sportove, mada ja sam ispratio samo neke sportove do kraja, a neki nisu gotovi još.

Fudbal

Uspeli smo da uđemu u LE, ali mislim da smo tamo loše odigrali, posebno sa Nefčijem koji smo morali da pobedimo oba puta. Kup katastrofa, poraz u prvom Derbiju i generalno lošija igra. Kraj sezone je donekle nadoknadio sve jer najbitniji trofej smo uzeli i to u direktnom sukobu sa musavima. Gol u 90. minutu, nije moglo slađe. Najzad dugo čekani odlazak Vermeza i Grobar Vuk Rašović na klupi. Šesta titula za redom. Jebiga, ne mogu da budem nezadovoljan.
Od sledeće sezone očekujem odlzaka Đurića, pomirenje navijača i generalno osvajanje titule sada dok je Zvezda u kanalu. Da pređemo najzad u vođstvo. Igrači će odlaziti, neki će da dođu i nadam se da će moći da nadoknade. Nadam se da će Mitrović ostati, Šćepovići otići, a da će biti doveden kvalitetan golman i štoper. Povratak Duljaja mi je OK, jer je on uvek mogao da trči 4 utakmice, pa sada ovako "mator" može dve najmanje. Lolu gotivim, ali sigurno je Duljaj bolji od njega.

Basket

Mlada ekipa. Počelo je mrljavo, ali dobro smo igrali Evropu, mada smo mogli da prođemo, samo još mrvicu bolje da smo odigrali. Poraz protiv Bamberga kući nas je najviše košatao, mada smo mogli da slomimo i nekog od favorite lagano. Poslednji napadi za pobedu nas ubiše. Kup smo dobro igrali i ne mogu da im zamerim onaj poraz u finalu, jer ono nije bilo normalno. Aba liga ponovo osvojena i to je odlično. Posebno zbog protivnika u finalu, kog smo spustili malo na zemju. Našu ligu smo za sada izdominirali i čeka nas finale, najverovatnije sa Zvezdom koje neće biti lako, ali voleo bih da nastavimo dominaciju. Sve u svemu fina sezona s obzirom da nam je tim mlad i veoma perspektivan. Biće još bolje sledeće godine. Naravno sve zavisi od zadržavanja ovih igrača, mada voleo bih neku stoku od centra da dovedu. Onako pravu stoku.

Odbojka

Nisam toliko pratio, pa ne znam, samo sam video da smo ušli u finale i to kao iznenađenje najveće, što je pozitivno. Onda sam tek pratio jer generalno, nikada je baš ne pratim preterano moram priznati i eto ostao mi je žal što smo poklekli na poslednjoj stepenici i to protiv najvećeg rivala.

Vaterpolo

Očekivao sam manje od ovoga, a eto nije bilo loše. Pokazali smo da imamo budućnost i to veliku u ovom sportu koji nam je svima na posebnom mestu. Nemamo keša da se utrkujemo sa Zvezdom, ali opet ovi klinci su im već ove godine pokazali zube, a sledeće će to još bolje da bude. Nekako smo sprečeni oba puta da se obračunamo sa njima u finalu, i to zaslugom sudija oba puta. Odlična, mlada, talentovana ekipa, koja će po meni da obeleži sledeću godinu. Naravno sigurno će se i Zvezda još pojačati, ali mislim da će već sledeće godine igrati ta finala sa nama, što je moram priznati neočekivano za mene, jer sam tripovao da će ovoj ekipi trebati više godina da očvrsne. Dokazali su suprotno.

Rukomet

U rukometu sam očekivao titulu i razočarali su me. Vojvodina je uzela i to na međusoban skor što nismo smeli da dozvolimo. Opet, ajde uzeli su kup, pa je to kao neka uteha, mada meni je kup sranje takmičenje svakako i jedino je bitan ako ide u duplu krunu. Ne znam šta da očekujem od sledeće sezone. Sve je moguće u srpskom rukometu.

Dakle, solidna sezona iza nas koju će malo preko solidne učiniti titula u košarci ako je uzmemo.

Prioritet je opet fudbal za sledeću sezonu, kao i ove godine, jer u vaterpolu i košarci nam je ogromna i do sada neviđena dominacija donela period kada nam nije o glavu dok u rukometu bi trebali da pucamo na novu titulu, ali nije strašno ako do nje ne dođemo. U odbojci nemamo šta da tražimo svakako. Dakle fudvaleri, mora još bolje sledeće godine. Naa liga prioritet, kup nas ne zanima, a Evropa šta uradite, uradili ste.

Ukupna ocena: 3+

Оћете донети цвеће следећи пут кад пливамо заједно?

Оћете донети цвеће следећи пут кад пливамо заједно

Jeftina ste vi kurva, ne treba ni na cveće trošiti lololo

Od kad cigani plivaju? :D

Dobra sezona, vrhunska.

Što je najbitnije - i ove sezone se prave klinci.
Nemamo para da se frljamo, uzdamo se u naše čkole a klinci dokazuju da su suvo zlato.

I u fudbalu i u košarci i u vaterpolu.

DOMINACIJA!

Da, dobro je. pravimo, stvarano i osvajamo i dalje. Izuzetno teška sezona u kojoj je najvećem rivalu dato brdo para, opet nije prošla u njihovom znaku. Samo su u vaterpolu uspeli, ali tu i nije potrebno toliko baš da napraviš drim tim, mada nisam nikako mogao da navijam za ustaše, posebno za ustaše na koje sudije navlače u sred Beograda. Bolje Zvezda nego hrvati.

Dobri su nam klinci. Kolju se, a već od sledeće sezone će započeti novi cilklus dominacije, jer u ove će ulagati još jednu godinu. probaće basket da uzmu i za fudbal će im dotirati keša, ali mislim da neće to proći.

Dobra sezona.

Ja nisam ni za koga navijao, jedni ustaše, drugi cigani, tačno me bolila patka. Žao mi je samo što smo brutalno sprijačeni klizećim startom nisko pod koljeno da odemo u finale al' bože moj, nema se para za poštenog igrača a kamo za doturiti sudiji.

Za košarku ne brinem dok je Dule na čelu mašinerije. Mala je bara, puna krokodila a trener nam je Krokodil Dule. Pravio je on čizme i torbice od mnogo većih krokodila nego što trenutno prijete.

Jedino me stra' za fudbal zbog onog polu-retardiranog degena Đurića, grom ga ubio.