Prijava

Od autora Black Mirrora, preljepa serijica. Scenario bi bio idealan kraj za sve naše učesnike (i vatrene gledaoce i ljubitelje!) Velikog Brata, Farme, Parova i ostalih govana što zatupljuju naš dragi, napaćeni narod:

http://www.imdb.com/title/tt1285482/

labokv
http://www.imdb.com/title/tt1839578/ Person of Interest, stigao do druge sezone..ima rupa u nekim epizodama, zabava ima prednost nad logikom ali ok moze da se gleda

Vidim da ste lagano svi dogurali do 3. sezone. Nastavite, tek tu (a posebno u četvrtoj) serija postaje preozbiljno dobra. Šteta što će sledeća sezona na proleće biti i poslednja, ali možda je i dobro da ne razvlače previše.

Agilni, završavamo ja i ćerkice 4. sezonu. Ova starija (ejs, 4 minute starija) hoće da joj mama kupi snajper, da kazni zločeste ljude ;-)

Celtic, je l' znas kad krece 3.sezona Black mirror-a? Odgledao sam bozicni specijal za koji mogu sa sigurnoscu da kazem da je pravo blago.
Dzon Ham pro level manipulator !

Ne znam, Nikolase, ali kad krene, svi ćemo znati! (al' sam ovo rekao, ko na predizbornom skupu u Gornjem Tripizdevcu)

House of Cards, mislio ostaviti da se sve završi ali ko će čekati. Negde sam na pola prve sezone. Kvalitet suvi. Milfara plavuša žena od Spejsija prebija, ne ložim se na milfare generalno, ali druže... brt...

kraj 2 pocetak 3 pocne previse da smara

Kler andervud i gospodja velik svedjanka su primer sta treba zeniti

Treba ženit žene poput Karmele Soprano

http://www.imdb.com/title/tt4179452/ kakvo li ce ovo da bude..jel gledao neko prvu epizodu, kakva je?

za siroke narodne mase ok

mislio sam da je andjelka ona iz serije ono kao ljubav ona plavusa fak

e ovaj andrija me uvek slatko nasmeje.super serija

Izašla druga epizoda Farga. Ima nekoliko doista preljepih scena. Jedino što mi je bezveze što nikako ne mogu da zamislim onog lika što je igrao Rejmondovog burazera Roberta ni u jednoj drugoj ulozi. Isto mi bilo čudno za onog lika iz Burn Notice-a, ali 'ajde, njemu još i ok leži uloga. Ali za sad mi se sviđa i biće sigurno makar korektna ova sezona.

labokv
e ovaj andrija me uvek slatko nasmeje.super serija

Meni je super što su skoro potpuno nezavisne epizode, može da se gleda proizvoljnim redosledom.

Meni je super što su skoro potpuno nezavisne epizode, može da se gleda proizvoljnim redosledom.

Cak i unatraske!

JAO FANTAZIJA: NA levoj sisi iz profila istetoviracu Andriju a na desnoj Andjelku i kad izbacujem 25 kg iz Bencha oni se ljube ahahahahaah

treba napisati da je zabranjeno konzumiranje hrane uz epizodu moze doci do gusenja,odlicni ste