Prijava

Ova 3 komada sa Krejgom su do jaja, svi kenjaju kako je lik kurčina, a najbolji Bondovi sa njim u glavnoj ulozi. A ovi ostali su Škoti, Irci, Australijanci, Ameri.... samo je ovaj Englez pored Mura. Krejg je keva.

Филмове о Џејмс Бонду не готивим превише, али их волим гледати јер су класици. Када сам видио Конерија први пут помислио сам је л' могуће да овај главоња глуми Џејмс Бонда. Ем има превелику главу, ем је ружан, али сам послије скапирао да је он највећи кершме од свих Бондова. И заиста јесте.
+ радио је као лик који чисти мртвачке сандуке и глумио у Хичкоковом филму
Једноставно најбољи Бонд.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c5/SeanConnery88.jpg/220px-SeanConnery88.jpg
Следећи Бонд је Џорџ Лејзенби. Глумио у само једном филму. Недовољно да га прокоментаришем. Касније несрећно умро, преминуо.

Онда иде Роџер Мур. Нећете вјеровати, али овог лика сам до 5. разреда основне мјешао са Конеријем, иако их разликује свако са нормалним бројем хромозома.
+ за УНИЦЕФ радијо, гладну дијецу Африке нахранијо
Некако ми је увијек био превише матор да одрађује улогу Бонда. Промашена улога, бар по мом мишљењу.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b8/Roger_Moore_2007.jpg/250px-Roger_Moore_2007.jpg

Тимоти Далтон ми више личи на комичара него на Џејмса Бонда. Одрадио улогу коректно, али ништа више од тога. Лик је више за енглеска казалишта, но за улогу Бонда.
+ има изразито зелене очи за разлику од осталих Бондова (више препичака)
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDE5NDA1OTA4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDE3NDk0NA@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Као што је случај и са Конеријем, и Пирс Броснан је имао зајебано дјетињство. Рођен 16. свибња, 1953.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1c/PierceBrosnan%28CannesPhotoCall%29.jpg/210px-PierceBrosnan%28CannesPhotoCall%29.jpg
Пирс је увијек остављао утисак шмекера и другог по упечатљивости Бонда, икада. Оставља утисак најупечатљивијег лика јер већина баш тако перцепционише Бонда. Мало су га усрали са ефектима и сценама у којима Пирс шамара десетине противника. Завезаних руку.
+ био у стартној постави за улогу Бетмена (1989.)
+ висок 185 цм (таман)
- клаустрофобичан је ( ако га којим случајем негативац убаци у стан од 50 квадрата, умријеће у најгорим мукама)
- подржава дерпасе, заштиту околине и забрану ношења оружја (ШКК, Броснан лицимур)

Овог задњег Аријевца нећу ни да коментаришем. Чим им у филму глуми Лазар Ристовски, онда се већ одмах може схватити колико је уништен култ Бонда.
ШОН КОНЕРИ КОБЕДИЈО!

Ne znam, Pirs Brosnan mi je sinonim za Bonda, vjerovatno jer je bio aktuelan kad sam počeo da gledam pomenuti serijal, a i jer je bila igrica na Nintendu gdje je Brosnanov lik uzet kao Bond, valjda je po nekom od tih filmova bila rađena. Kasnije, kad sam krenuo da gledam ranije verzije, nekako mi je Koneri legao dobro jer je šmeker, jebač, plus glumčina. A ovaj novi ne može nikako da bude Bond, nema taj šarm, tu harizmu koja mora da prati lik koji glumi. Na stranu visok budžet filmova, ne sviđaju mi se ostvarenja u kojima Krejg glumi Džejmsa Bonda, jebeno ne može Krejg da glumi tu ulogu. A to što vidim da se pominje da je ovaj Irac, ovaj Australijanac, ovaj Škot, kakve to jebene veze ima, Rade Šerbedžija glumi likove iz svih nacija sem Bantu crnaca jebenih, pa šta mu fali. Mislim da to uopšte nije relevantan faktor.

Akcenat i tako to. A i podsvesno znam da lik nije Englez pa mi odmah padne u očima.

Jebeš akcenat, ne priča ni Legolas cijeli film na vilenjačkom pa ga gotivimo iako je isfeminizirana gejčina.

Pa realno njega gotivimo jer slajduje na štitu i šije orkove strelama, Bonda gotivimo jer je kul, a akcenat je sastavni deo toga.

Ало манчестере, па није то Карахер па да га нико не разумије шта прича. Сви су се потрудили да прилагоде акценат, па тако нико није претјерано гријешио при изговору акцента.

Je, ali onda se vraćamo na ovo sa tim da znam da nije Englez lololo. Kenjam malo, samo me nervira što niko ne mož' da uvidi da Krejg radi dobar posao tu.

A i slušaj kako do jaja priča lik. Ovi ostali mi se ne bi svideli toliko garant.

http://www.youtube.com/watch?v=24mTIE4D9JM

Није лош ни Крејг, али филмови све више и више одступају од првобитне намјене, а то је ласцивност у уводу, ласцивност у заплету, кулминацији, расплету. Различити кадрови полуразголићених пичака од којих је половина тренутно у гробу или у старачком дому, а које су својевремено биле једини извор голотиње оправдан којекаквим акционим сценама и пичкама материнама. Па Бонд је и настао због тога да један просјечан Енглез ишамара мајмуна у задњем реду биоскопа у Ливерпулу, а да зато има било какво оправдање. Једноставно, тад се цијенила женска љепота уз увод у ком риба са необично заносним гласом оргазмира, док Бонд као убија Русе и томе слично. Док нам сад напримјер то не треба јер имамо порнхаб, јебеш Бонда, опааа.
То је нека моја теорија.

Разумјем шта хоћеш да кажеш, али ми је Крејг иритантан.
Штета што имамо интернет па знамо како Адел изгледа, а у неким претходним филмовима, могли смо само да замишљамо како изгледа риба која пјева шпицу за филмове о Џејмс Бонду. По мени, једна од највећих мајсторија, у којој режисер оставља неограничену празнину у којој просјечан гледалац може да замишља љепотицу која изводи, увијек одличну пјесму. Мало имам варијације на тему, али нешто ме вуче да ово откуцам.
http://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI

Je, to je najkul stvar.